EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ce se intampla cu Alexei Navalnii, aflat intr-o colonie penitenciara din Arctica, dupa ce a comis o infractiune minora

publicat 2024-01-10 09:15:12 (ProTV)
Ce se intampla cu Alexei Navalnii, aflat intr-o colonie penitenciara din Arctica, dupa ce a comis o infractiune minora Liderul opozitiei ruse, Alexei Navalnîi, a anuntat ca oficialii de la colonia penala din Arctica, unde executa o pedeapsa de 19 ani, l-au izolat într-o celula de pedeapsa minuscula pentru o infractiune minora. ...continuare.

Lloyd Austin si-a tinut secreta boala. Biden nu a fost informat ca seful Pentagonului sufera de cancer de prostata

publicat 2024-01-10 09:15:12 (ProTV)
Lloyd Austin si-a tinut secreta boala. Biden nu a fost informat ca seful Pentagonului sufera de cancer de prostata Presedintele american Joe Biden nu a stiut pâna marti ca secretarul sau pentru aparare, Lloyd Austin, a avut cancer de prostata, a declarat Casa Alba, la câteva minute dupa ce boala sefului Pentagonului a fost dezvaluita publicului larg. ...continuare.

Fostul ministru de Interne al Poloniei, arestat la palatul prezidential, desi fusese gratiat de seful statului. Ce a facut

publicat 2024-01-10 09:15:12 (ProTV)
Fostul ministru de Interne al Poloniei, arestat la palatul prezidential, desi fusese gratiat de seful statului. Ce a facut Ministrul de Interne din fostul guvern populist polonez si unul din colaboratorii sai apropiati au fost arestati marti seara la palatul prezidential de catre politie, a declarat un adjunct al ministrului de Interne, informeaza AFP.   ...continuare.

Masina care a intrat intr-un copac pe "Drumul mortii" era echipata cu anvelope de vara. Doi copii au murit in accident

publicat 2024-01-10 09:15:12 (ProTV)
Masina care a intrat intr-un copac pe Drumul mortii era echipata cu anvelope de vara. Doi copii au murit in accident Doi copii si-au pierdut viata marti seara într-un accident rutier pe E85, numit si Drumul Mortii. Autoturismul în care se aflau în total 8 persoane s-a izbit violent de un copac, dupa ce a patruns pe sensul opus de mers. ...continuare.

Romania, printre putinele state europene unde copiii deprind competente digitale incepand abia din clasa a V-a

publicat 2024-01-10 09:15:12 (ProTV)
Romania, printre putinele state europene unde copiii deprind competente digitale incepand abia din clasa a V-a În România, copiii încep sa învete lucruri utile despre tehnologie mai târziu fata de alte tari europene. Elevii au în orar aceasta materie pentru „competente digitale” abia din clasa a V-a. ...continuare.

Vremea azi, 10 ianuarie 2024. Ger si soare in toata tara: ce temperaturi vor fi

publicat 2024-01-10 09:15:12 (ProTV)
Vremea azi, 10 ianuarie 2024. Ger si soare in toata tara: ce temperaturi vor fi Astazi nu prea vedem norii si vremea frumoasa cuprinde toata tara. Atmosfera se mentine rece, iar la începutul zilei o sa fie ger în centrul, în nordul si în estul României. ...continuare.

Un politist a primit 300 de mesaje de amenintare de la un farmacist. Individul a fost condamnat la 2 ani de inchisoare

publicat 2024-01-10 09:15:12 (ProTV)
Un politist a primit 300 de mesaje de amenintare de la un farmacist. Individul a fost condamnat la 2 ani de inchisoare Un farmacist a ajuns la Penitenciarul Rahova dupa ce a fost condamnat la doi ani pentru ca l-a hartuit si amenintat cu moartea pe seful postului de Politie din Mogosoaia. ...continuare.

Prima victima a gerului din Romania. O femeie din Pascani a fost gasita inghetata in curtea casei

publicat 2024-01-10 09:15:12 (ProTV)
Prima victima a gerului din Romania. O femeie din Pascani a fost gasita inghetata in curtea casei Gerul care a cuprins România a facut prima victima. O femeie de 59 de ani, din Pascani, a fost gasita înghetata în curtea casei. Si-a dat ultima suflare în scurt timp, la spital. ...continuare.

Si animalele se bucura cand vad zapada proaspata. Cativa ponei s-au zbenguit in asternutul pufos

publicat 2024-01-10 09:15:12 (ProTV)
Si animalele se bucura cand vad zapada proaspata. Cativa ponei s-au zbenguit in asternutul pufos Si animalele se bucura ca niste copii atunci când vad zapada proaspata.   ...continuare.

Oamenii strazii refuza sa mearga in adaposturile oferite de stat si pe timp de ger. "Nu ma simt in siguranta"

publicat 2024-01-10 09:15:12 (ProTV)
Oamenii strazii refuza sa mearga in adaposturile oferite de stat si pe timp de ger. Nu ma simt in siguranta Cei mai vulnerabili semeni au nevoie de o masa calda si de un loc unde sa poata dormi în aceste zile de ger cumplit. Autoritatile le ofera paturi si îmbracaminte, pentru ca deseori nu vor sa mearga în adaposturile administrate de stat. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.