EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Patru copii s-au ratacit in padure, dupa ce s-au indepartat de partia Transalpina

publicat 2024-01-04 18:30:05 (Antena3)
Patru copii s-au ratacit in padure, dupa ce s-au indepartat de partia Transalpina Salvamont Voineasa a intervenit, astazi, pentru cautarea a patru copii s-au ratacit in padure, dupa ce au iesit din perimetrul partiei Transalpina. ...continuare.

Atac armat intr-o scoala din Iowa, SUA. Mai multe persoane au fost impuscate

publicat 2024-01-04 18:30:05 (Antena3)
Atac armat intr-o scoala din Iowa, SUA. Mai multe persoane au fost impuscate Un atac armat a avut loc, astazi, intr-o scoala din statul Iowa, SUA. Potrivit primelor informatii, un elev ar fi fost cel care a deschis focul la scoala, la prima ora a diminetii. Autoritatile au intervenit de urgenta, iar suspectul a fost gasit mort. ...continuare.

Ministerul Justitiei anunta adoptarea unui proiect prin care e asigurat accesul copiilor, suspectilor sau inculpatilor la un avocat ales

publicat 2024-01-04 18:30:02 (Adevarul)
Ministerul Justitiei anunta adoptarea unui proiect prin care e asigurat accesul copiilor, suspectilor sau inculpatilor la un avocat ales Guvernul a adoptat, in sedinta de joi, un proiect de lege privind implementarea unor garantii procedurale pentru copii in cadrul procedurilor penale, precum si cu privire la dreptul suspectului sau inculpatului la un avocat ales. ...continuare.

Ucrainenii mai fac un raid in Crimeea ocupata. Explozii in Sevastopol si Evpatoria

publicat 2024-01-04 18:30:02 (Adevarul)
Ucrainenii mai fac un raid in Crimeea ocupata. Explozii in Sevastopol si Evpatoria Ministerul rus al Apararii a anuntat ca a neutralizat un atac al fortelor ucrainene asupra Crimeei. Armata rusa a spus ca fortele de aparare antiaeriana au doborat zece rachete ghidate deasupra peninsulei. ...continuare.

Loredana Groza, show de zile mari la munte. S-a urcat pe masa si le-a cantat romanilor cele mai cunoscute piese

publicat 2024-01-04 18:15:03 (Click)
Loredana Groza, show de zile mari la munte. S-a urcat pe masa si le-a cantat romanilor cele mai cunoscute piese Loredana Groza, una dintre cele mai indragite cantarete romanesti a facut un show de zile mari la munte, in Brasov. Artista si oamenii prezenti s-au bucurat de vin fiert si muzica buna in aer liber, fara ca macar sa mai aiba timp sa resimta frigul de afara. ...continuare.

Patronul Fermei Dacilor si administratorii contesta mandatele de arest. Ce dezvaluiri au facut procurorii care au anchetat tragedia de la complexul turistic

publicat 2024-01-04 18:15:03 (Click)
Patronul Fermei Dacilor si administratorii contesta mandatele de arest. Ce dezvaluiri au facut procurorii care au anchetat tragedia de la complexul turistic Judecatoria Ploiesti a emis, miercuri, mandate de arestare preventiva pentru 30 de zile in cazul lui Cornel Dinicu, patronul de facto al complexului Ferma Dacilor, in timp ce ceilalti doi administratori au fost plasati in arest la domiciliu. ...continuare.

Putin semneaza un decret de acordare a cetateniei ruse strainilor care se inroleaza in armata

publicat 2024-01-04 18:15:02 (Bursa)
Putin semneaza un decret de acordare a cetateniei ruse strainilor care se inroleaza in armata Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, a semnat joi un decret care prevede acordarea cetateniei ruse strainilor care semneaza un contract cu armata rusa pe parcursul desfasurarii razboiului din Ucraina. ...continuare.

Sivache, ASSMB: 'Continuitatea actului medical nu mai poate fi asigurata din lipsa de personal'

publicat 2024-01-04 18:15:02 (Bursa)
Sivache, ASSMB: 'Continuitatea actului medical nu mai poate fi asigurata din lipsa de personal' Directorul general al Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti (ASSMB), Oana Sivache, a atras atentia, joi, ca nu mai poate fi asigurata continuitatea actului medical din lipsa de personal, avand in vedere taierile din fondurile alocate institutiilor sanitare. ...continuare.

CNAIR: 'Au fost reluate lucrarile pentru finalizarea constructiei A0 Sud intre A2 si DN5'

publicat 2024-01-04 18:15:02 (Bursa)
CNAIR: 'Au fost reluate lucrarile pentru finalizarea constructiei A0 Sud intre A2 si DN5' Lucrarile pentru finalizarea constructiei A0 Sud intre A2 si DN5 au fost reluate, a anuntat, joi, Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). ...continuare.

Valoarea tichetelor pentru persoanele care doneaza sange a crescut de patru ori. Suma pe care o vor primi acum donatorii

publicat 2024-01-04 18:15:02 (Antena3)
Valoarea tichetelor pentru persoanele care doneaza sange a crescut de patru ori. Suma pe care o vor primi acum donatorii Numarul mic de persoane care doneaza sange a determinat autoritatile sa mareasca valoarea tichetelor pentru donatorii. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.