EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Planul facut de legendele Stelei pentru obtinerea dreptului de promovare: "Este pacat sa ni se puna asemenea piedici"

publicat 2024-01-11 18:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Planul facut de legendele Stelei pentru obtinerea dreptului de promovare: Este pacat sa ni se puna asemenea piedici Adrian Bumbescu (63 de ani), fostul mare fundas al Stelei, vrea sa-i adune pe fostii lui colegi pentru a alcatui un plan prin care Steaua sa primeasca drept de promovare in Superliga.Aflata doar pe locul 7 in Liga 2, la un punct distanta de zona de play-off, Steaua se afla in situatia de a nu avea drept de promovare pentru al treilea sezon consecutiv. ... ...continuare.

Gabriela Cristea, facuta praf dupa ce s-a afisat in costum de baie, in Maldive: "Cum ai ajuns...Vezi ca-ti ies t****e pe afara"

publicat 2024-01-11 18:45:04 (Click)
Gabriela Cristea, facuta praf dupa ce s-a afisat in costum de baie, in Maldive: Cum ai ajuns...Vezi ca-ti ies t****e pe afara Vacanata in Maldive reprezinta principalul motiv de relaxare si bucurie pentru familia Gabrielei Cristea. Un colt desprins parca din Rai ii cazeaza pret de cateva zile pe acestia, dar romanii stau in continuare cu ochii tinta pe "greselile" pe care acestia le fac. ...continuare.

Dmitri Medvedev: 'Anumite atacuri ucrainene pe teritoriul Rusiei risca sa atraga un raspuns nuclear'

publicat 2024-01-11 18:45:03 (Bursa)
Dmitri Medvedev: 'Anumite atacuri ucrainene pe teritoriul Rusiei risca sa atraga un raspuns nuclear' Un colaborator apropiat al presedintelui rus Vladimir Putin a avertizat joi ca orice atacuri ucrainene asupra locurilor din Rusia de lansare a rachetelor, folosind arme livrate de SUA si aliatii lor, risca sa atraga un raspuns nuclear din partea Moscovei. ...continuare.

Elevii din 1.000 de scoli din Romania vor primi gratuit, zilnic, mancare calda sau un pachet alimentar

publicat 2024-01-11 18:45:03 (Antena3)
Elevii din 1.000 de scoli din Romania vor primi gratuit, zilnic, mancare calda sau un pachet alimentar Ministerul Educatiei a anuntat ca Executivul a aprobat, in sedinta de joi, o hotarare care asigura cadrul legislativ pentru extinderea programului "Masa sanatoasa" la 1.000 de unitati de invatamant, in acest an.    ...continuare.

De ce ramane inchisa cetatea in care Sergiu Nicolaescu a realizat cele mai importante filme istorice

publicat 2024-01-11 18:45:03 (Adevarul)
De ce ramane inchisa cetatea in care Sergiu Nicolaescu a realizat cele mai importante filme istorice Desi ar fi trebuit finalizate inca in iunie 2022, lucrarile de la Cetatea Rasnov incepute in 2020 au ajuns abia la jumatate. Acum, primaria va lansa o licitatie pentru desemnarea altui constructor ...continuare.

De ce nu pot incepe lucrarile pe Lotul 2 al Autostrazii Sibiu-Pitesti. "Incepem si cu sapa sau stam doar cu Mapa?"

publicat 2024-01-11 18:45:03 (Adevarul)
De ce nu pot incepe lucrarile pe Lotul 2 al Autostrazii Sibiu-Pitesti. Incepem si cu sapa sau stam doar cu Mapa? Dupa succesul finalizarii Lotului 1 inainte de termen si inceperea sapaturilor, pe lotul 4, la primul tunel in stanca de pe o autostrada din Romania, lucrurile treneaza pe Lotul 2 al Autostrazii Sibiu-Pitesti. ...continuare.

Cum arata arena de 70 de milioane de euro unde Romania isi joaca meciurile de la Campionatul European de handbal masculin

publicat 2024-01-11 18:30:09 (Gazeta-Sporturilor)
Cum arata arena de 70 de milioane de euro unde Romania isi joaca meciurile de la Campionatul European de handbal masculin Romania debuteaza vineri, de la ora 19:00, la Campionatul European de handbal masculin. Adversara "tricolorilor" pregatiti de Xavi Pascual va fi Austria, intr-un meci programat in SAP Arena din Mannheim.Campionatul European de handbal masculin este programat intre 10 si 28 ianuarie 2024, in Germania;Romania face parte din grupa B la Campionatul European de handbal masculin. ... ...continuare.

Aryna Sabalenka, spectacol de senzatie in Australia » Tenismena l-a impresionat pe artistul international Pitbull cu miscarile sale

publicat 2024-01-11 18:30:09 (Gazeta-Sporturilor)
Aryna Sabalenka, spectacol de senzatie in Australia » Tenismena l-a impresionat pe artistul international Pitbull cu miscarile sale Aryna Sabalenka (25 de ani, #2 WTA), a facut spectacol in Australia inaintea debutului la primul Grand Slam al anului, Australian Open.Sabalenka le-a demonstrat fanilor ca este talentata si la dans, nu doar la tenis, iar filmuletul postat de contul oficial al Openului Australian a strans peste 150.000 de mii de aprecieri in mai putin de o zi. ... ...continuare.

De ce prevedere se foloseste Tottenham pentru a-l putea inscrie la Liga pe Dragusin in acest mercato!

publicat 2024-01-11 18:30:09 (Gazeta-Sporturilor)
De ce prevedere se foloseste Tottenham pentru a-l putea inscrie la Liga pe Dragusin in acest mercato! Radu Dragusin nu trebuie sa astepte sa se elibereze un loc in lotul de 25 de jucatori ai lui Tottenham, pentru ca beneficiaza de faptul ca va fi inscris pe lista de U21 a clubului londonez. Care ar fi depasit limita de 17 jucatori care nu au fost crescuti sau nu au trecut prin propria academie.Transferul sub forma de imprumut de la RB Leipzig a lui Timo Werner nu ii pune bete in roate lui Radu Dragusin. ... ...continuare.

Studio ae: 10 trenduri care vor marca arhitectura si constructiile din Romania in 2024

publicat 2024-01-11 18:30:04 (Bursa)
Studio ae: 10 trenduri care vor marca arhitectura si constructiile din Romania in 2024 2024 este anul preocuparilor crescute pentru sustenabilitate si pentru o locuire mai buna si al implementarii efective a masurilor privind eficienta energetica. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.