EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Tribunalul Prahova a amanat cu o saptamana judecata privind privind redeschiderea urmaririi penale legate de controlul ISU la Ferma Dacilor

publicat 2024-01-11 15:15:15 (Libertatea)
Tribunalul Prahova a amanat cu o saptamana judecata privind privind redeschiderea urmaririi penale legate de controlul ISU la Ferma Dacilor Tribunalul Prahova a amanat, joi, 11 ianuarie, pentru o saptamana, judecata in dosarul privind redeschiderea de catre DNA a urmaririi penale in dosarul care viza modul in care au fost facute controalele la mai multe pensiuni si crame din Prahova, printre care si la Ferma Dacilor, transmite Agerpres. Potrivit portalului instantelor de judecata, tribunalul a […] ...continuare.

Stravinski/Mozart/Mendelssohn, sub bagheta dirijorului britanic Christopher Warren-Green pe scena Salii Radio

publicat 2024-01-11 15:15:14 (Jurnalul-National)
Stravinski/Mozart/Mendelssohn, sub bagheta dirijorului britanic Christopher Warren-Green pe scena Salii Radio Miercuri, 17 ianuarie 2024 (de la 19.00), ORCHESTRA DE CAMERA RADIO revine in Noul An pe scena Salii Radio si ne propune un concert Stravinski/Mozart/Mendelssohn, sub bagheta dirijorului britanic CHRISTOPHER WARREN-GREEN. Acesta este directorul muzical al ansamblului London Chamber Orchestra - Marea Britanie si a devenit extrem de cunoscut publicului larg gratie implicarii sale in evenimentele majore din viata Familiei Regale britanice. ...continuare.

Se cauta poeti! Un concurs inedit de Ziua Culturii Nationale

publicat 2024-01-11 15:15:14 (Jurnalul-National)
Se cauta poeti! Un concurs inedit de Ziua Culturii Nationale Pe 15 ianuarie sarbatorim Ziua Culturii Nationale dar si 184 de ani de la nasterea marelui nostru poet Mihai Eminescu. Cu aceasta ocazie, Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei lanseaza o provocare cei mai inspirati poeti tineri sa aduca un omagiu poetului national. ...continuare.

In cautarea tineretii fara batranete

publicat 2024-01-11 15:15:14 (Jurnalul-National)
In cautarea tineretii fara batranete De-a lungul istoriei, omenirea a fost fascinata de ideea tineretii vesnice. Visul unei existente fara semnele batranetii, ilustrat in povesti precum "Tinerete fara batranete si viata fara de moarte", se apropie acum de realitate, gratie progreselor recente in medicina. Astazi, descoperirile avansate ne arata ca imbatranirea nu este doar un destin inevitabil, ci un proces biologic ce poate fi influentat, modificat si chiar reversibil. ...continuare.

Capacitatile de productie a energiei regenerabile instalate in 2023 au crescut cu 50% comparativ cu 2022

publicat 2024-01-11 15:15:13 (Income-Magazine)
Capacitatile de productie a energiei regenerabile instalate in 2023 au crescut cu 50% comparativ cu 2022 Capacitatile de productie a energiei regenerabile instalate in 2023 au crescut cu 50% comparativ cu 2022, a anuntat joi Agentia Internationala a Energiei (IEA), care se asteapta la un ritm de crestere inedit in urmatorii ani, chiar daca va fi insuficient comparativ cu incalzirea globala, transmite AFP. Aproape 510 gigawati de noi capacitati de productie […] ...continuare.

Ayaneo NEXT LITE, primul concurent pentru Steam Deck care va folosi SteamOS

publicat 2024-01-11 15:15:10 (Go4IT)
Ayaneo este un producator care s-a specializat in realizarea de PC-uri miniaturizate, prezentate sub forma unor console de gaming portabile, in stilul Steam Deck sau ASUS ROG Ally. Fata de dispozitivele de acest fel lansate de companii […]Articolul Ayaneo NEXT LITE, primul concurent pentru Steam Deck care va folosi SteamOS apare prima data in Go4IT. ...continuare.

Schimbare la varful echipei de Formula 1: carismaticul sef a fost inlocuit!

publicat 2024-01-11 15:15:09 (Gazeta-Sporturilor)
Schimbare la varful echipei de Formula 1: carismaticul sef a fost inlocuit! Guenther Steiner (58 de ani) nu mai este directorul echipei de Formula 1 Haas, in locul lui fiind promovat inginerul japonez Ayao Komatsu (47).Instrumental in aparitia Haas in Formula 1, neamtul Guenther Steiner a ocupat functia de director al echipei in cei 8 ani de cand americanii fac parte din grila F1. ... ...continuare.

Dragusin: a ales bine?

publicat 2024-01-11 15:15:09 (Gazeta-Sporturilor)
Dragusin: a ales bine? Serialul plecarii lui Radu Dragusin de la Genoa s-a incheiat, tanarul international roman optand pentru Tottenham dupa ce a refuzat mai multe oferte. Intre care si una de ultim moment venita de la Bayern, cea mai atractiva financiar. Daca la Londra Radu va primi, cu bonusuri cu tot, 3 milioane de euro pe an, putin comparativ cu salariile coechipierilor!, plus un milion de lire sterline la semnatura (o lira = 1,16 euro), la Munchen ar fi luat mai mult. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.