EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Dan Bittman si Mihaela Radulescu, dragoste neimplinita! De ce s-au despartit cei doi, desi s-au iubit cu patos

publicat 2024-01-19 12:45:03 (Click)
Dan Bittman si Mihaela Radulescu, dragoste neimplinita! De ce s-au despartit cei doi, desi s-au iubit cu patos Viata romantica a celebritatilor este mereu in centrul atentiei, iar o poveste de dragoste care a captat interesul publicului este cea dintre Dan Bittman si Mihaela Radulescu ...continuare.

Cum au ajuns sa se certe in direct Stefan Banica si Dani Otil. Artistul si-a iesit din minti: "La varsta ta mai asculti de-o pasarica?"

publicat 2024-01-19 12:45:03 (Click)
Cum au ajuns sa se certe in direct Stefan Banica si Dani Otil. Artistul si-a iesit din minti: La varsta ta mai asculti de-o pasarica? Dani Otil si Stefan Banica Jr. sunt doua dintre cele mai cunoscute nume din showbiz-ul autohton. Desi ambii sunt o emblema a televiziunii si muzicii, o femeie din trecut i-a legat pe cei doi: Mihaela Radulescu. Ani in urma au si existat intre cei doi mici intepaturi. De la ce a pornit totul. ...continuare.

Caz socant la un liceu din Bacau. Un elev a fost gasit spanzurat in toaleta

publicat 2024-01-19 12:45:03 (Click)
Caz socant la un liceu din Bacau. Un elev a fost gasit spanzurat in toaleta Un roman, care nu cu mult timp in urma avea o familie si un loc de munca, a ajuns pe strazi, iar povestea vietii lui i-a impresionat pe italieni. ...continuare.

Media: 'Putin da ordin sa fie recuperate proprietatile din strainatate ale Imperiului Rus si ale Uniunii Sovietice'

publicat 2024-01-19 12:45:03 (Bursa)
Media: 'Putin da ordin sa fie recuperate proprietatile din strainatate ale Imperiului Rus si ale Uniunii Sovietice' Un decret al liderului rus Vladimir Putin, publicat joi seara, aloca fonduri pentru o unitate de stat a carei sarcina este sa caute proprietati in strainatate si sa se asigure ca drepturile de proprietate ale Rusiei sunt inregistrate, relateaza Bloomberg. ...continuare.

Reuters: 'Danemarca a alocat circa 400 de milioane de dolari pentru intarirea securitatii in Arctica si Atlanticul de Nord'

publicat 2024-01-19 12:45:03 (Bursa)
Reuters: 'Danemarca a alocat circa 400 de milioane de dolari pentru intarirea securitatii in Arctica si Atlanticul de Nord' Danemarca a alocat 2,74 miliarde de coroane daneze (400 de milioane de dolari) pentru intarirea supravegherii si securitatii in Arctica si in Atlanticul de Nord cu drone cu raza lunga de actiune, ca parte a unui acord-cadru mai larg pentru intarirea capacitatilor sale de aparare si indeplinirea obiectivelor NATO, informeaza vineri Reuters. ...continuare.

Reactia internautilor, dupa ce doi romani au mancat slanina si ceapa, pe plaja, in Dubai | Imaginile au devenit virale

publicat 2024-01-19 12:45:03 (Antena3)
Reactia internautilor, dupa ce doi romani au mancat slanina si ceapa, pe plaja, in Dubai | Imaginile au devenit virale Doi romani au devenit virali pe TikTok, dupa ce au postat un videoclip in care se mandresc cu masa lor servita pe plaja, in Dubai: slanina, carnati si ceapa. ...continuare.

Laura Cosoi, mesaj coplesitor in ziua in care mama ei ar fi implinit 83 de ani. Ce a aparut pe contul actritei

publicat 2024-01-19 12:45:02 (Antena-1)
Laura Cosoi, mesaj coplesitor in ziua in care mama ei ar fi implinit 83 de ani. Ce a aparut pe contul actritei Laura Cosoi trece printr-o suferinta fara margini, dupa ce a mama ei s-a stins din viata in luna decembrie a anului trecut. Pe 18 ianuarie, Ligia Cosoi si-ar fi celebrat ziua de nastere, motiv pentru care actrita a publicat un clip emotionant pe retelele de socializare. ...continuare.

Viktor Orban, multumit de colaborarea cu Marcel Ciolacu. Premierul Ungariei declara razboi primirii de migranti

publicat 2024-01-19 12:45:02 (Adevarul)
Viktor Orban, multumit de colaborarea cu Marcel Ciolacu. Premierul Ungariei declara razboi primirii de migranti Prim-ministrul Viktor Orban considera ca relatia de cooperarea cu omologul roman "ofera oportunitati" de ameliorare a relatiilor bilaterale si sustine ca Ungaria nu va primi migranti nici "pentru toti banii din lume", potrivit MTI, agentie de stat de la Budapesta. ...continuare.

Nicusor Dan: Intrarea in Bucuresti, in vederea participarii la protest, pe Soseaua Alexandriei, intre 6.00-7.00

publicat 2024-01-19 12:45:02 (Adevarul)
Nicusor Dan: Intrarea in Bucuresti, in vederea participarii la protest, pe Soseaua Alexandriei, intre 6.00-7.00 Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, precizeaza ca intrarea in Bucuresti a tractoarelor si capetelor tractor de TIR, in vederea participarii la protestul din Piata Constitutiei, se va realiza pe Soseaua Alexandriei, intre orele 6.00 - 7.00. ...continuare.

Mouratoglou, luat in colimator de Ilie Nastase, in cazul Simonei Halep. Reprosul fostei legende

publicat 2024-01-19 12:45:02 (Adevarul)
Mouratoglou, luat in colimator de Ilie Nastase, in cazul Simonei Halep. Reprosul fostei legende Nasty nu-l menajeaza pe instructorul francez de tenis. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.