EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Anul 2024 aduce sapte premiere pentru infrastructura rutiera si doua noutati absolute pe feroviar: se lucreaza pe toate loturile a trei autostrazi, vin primele trenuri moderne si se circula din nou cu trenul intre Bucuresti si Giurgiu

publicat 2024-01-08 08:00:30 (Ziarul-Financiar)
Anul 2024 aduce sapte premiere pentru infrastructura rutiera si doua noutati absolute pe feroviar: se lucreaza pe toate loturile a trei autostrazi, vin primele trenuri moderne si se circula din nou cu trenul intre Bucuresti si Giurgiu Anul 2024 aduce o serie importanta de noutati in sectorul transporturilor. Dupa mai bine de un deceniu in care numarul mediu de kilometri de drum rapid nu a depasit 50 km, in acest an valoarea se poate indrepta la peste 100 km. ...continuare.

86. Lukoil Romania

publicat 2024-01-08 08:00:30 (Ziarul-Financiar)

Vremea azi, 8 ianuarie 2024: Ger in toata tara. Zonele in care se va forma polei

publicat 2024-01-08 08:00:14 (ProTV)
Vremea azi, 8 ianuarie 2024: Ger in toata tara. Zonele in care se va forma polei Frigul cuprinde toata tara. În Transilvania si în tinuturile sudice apar precipitatii sub toate formele, iar în rest o sa ninga. În est si în sud-est, vântul viscoleste ninsoarea si va spori senzatia de frig. ...continuare.

Razboiul din Gaza a intrat in cea de-a patra luna. Netanyahu spune ca obiectivele razboiului nu au fost inca indeplinite

publicat 2024-01-08 08:00:13 (ProTV)
Razboiul din Gaza a intrat in cea de-a patra luna. Netanyahu spune ca obiectivele razboiului nu au fost inca indeplinite Razboiul din Gaza a intrat în cea de-a patra luna si nu sunt semne ca se apropie de final. Israelul a anuntat o noua faza a operatiunilor, de data asta în centrul si în sudul Fâsiei. ...continuare.

Statul indian Tamil Nadu a semnat acorduri de investitii de peste 4 miliarde de dolari cu furnizori ai Apple si alte companii

publicat 2024-01-08 08:00:11 (Money.ro)
Statul indian Tamil Nadu a semnat acorduri de investitii de peste 4 miliarde de dolari cu furnizori ai Apple si alte companii Apple se bazeaza pe India ca urmatorul mare motor al cresterii sale, deoarece gigantul tehnologic american incearca sa isi diversifice o parte de productie in afara Chinei. Pegatron vrea sa deschida a doua sa fabrica in India, unde Tata Group a inceput anul trecut sa asambleze iPhone-uri.Tata Electronics, o parte a conglomeratului indian Tata Group, s-a angajat sa investeasca 120,8 miliarde de rupii pentru operatiunile de asamblare a telefoanelor mobile, a declarat guvernul statului in... ...continuare.

Firma chineza de transport maritim COSCO a suspendat transporturile catre Israel

publicat 2024-01-08 08:00:11 (Money.ro)
Firma chineza de transport maritim COSCO a suspendat transporturile catre Israel Articolul, care nu include detaliile aflate in spatele deciziei, a fost publicat in timp ce caile maritime din Marea Rosie au fost perturbate de atacurile efectuate de militantii Houthi sustinuti de Iran din Yemen.Birourile grupului COSCO din Israel au refuzat sa comenteze. Oficialii portuari israelieni au spus ca verifica informatia.  ...continuare.

Toyota Motor reia luni activitatile la fabricile de vehicule din Japonia; multi furnizori au fost afectati de cutremur

publicat 2024-01-08 08:00:11 (Money.ro)
Toyota Motor reia luni activitatile la fabricile de vehicule din Japonia; multi furnizori au fost afectati de cutremur In timp ce replicile cutremurului cu magnitudinea 7,6 care a devastat coasta de vest a Japoniei continua si multi dintre furnizorii sai si afiliatii acestora se afla in zonele afectate, Toyota a declarat intr-un comunicat de presa de duminica ca va folosi piese din stoc, in afara acestor zone.Presedintele Toyota, Koji Sato, a declarat vineri ca grupul incearca sa inteleaga situatia lantului de aprovizionare, dupa ce furnizorii Aisin si Sumitomo Electric au suferit daune din cauza... ...continuare.

Razboiul din Ucraina, ziua 684. Cele doua lumi ale Rusiei / La Kremlin, femeile protesteaza pentru ca nu li se intorc sotii de pe front: au pus flori rosii la mormantul soldatului necunoscut / La resedinta sa, Putin sarbatoreste Craciunul ortodox alaturi de familiile soldatilor cazuti / Poet ucrainean cazut pe front

publicat 2024-01-08 08:00:10 (Mediafax)
Razboiul din Ucraina, ziua 684. Cele doua lumi ale Rusiei / La Kremlin, femeile protesteaza pentru ca nu li se intorc sotii de pe front: au pus flori rosii la mormantul soldatului necunoscut / La resedinta sa, Putin sarbatoreste Craciunul ortodox alaturi de familiile soldatilor cazuti / Poet ucrainean cazut pe front UPDATE Ucraina: explozii la Harkov si Odesa, alarma in 7 regiuni Mai multe explozii au zguduit aseara, in Ucraina, orasul de est Harkov si regiunea de sud Odesa. Presa locala a relatat acest lucru. Alarma de raid aerian a fost declansata si in orele care au urmat, in regiunile Dnipropetrovsk, Mikolaiv, Poltava, Sumi si Cernihiv. Autoritatile din regiunea Harkov spun ca trupele ruse au lansat doua atacuri asupra capitalei folosind rachete S-300. Guvernatorul Oleh Siniehubov raporteaza ca... ...continuare.

LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 684 | Alerte de raid aerian si explozii auzite in mai multe regiuni ucrainene luni dimineata

publicat 2024-01-08 08:00:09 (Libertatea)
LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 684 | Alerte de raid aerian si explozii auzite in mai multe regiuni ucrainene luni dimineata Fortele aeriene ale Kievului au anuntat in dimineata zilei de luni, 8 ianuarie, ca Rusia a lansat catre Ucraina rachete de pe bombardierele strategice si din avioanele de vanatoare si le-au recomandat civililor sa de adaposteasca. Alerte de raid aerian au fost declansate in mai multe regiuni ucrainene, inclusiv la Kiev. Presa ucraineana relateaza ca […] ...continuare.

Nicusor Dan marcheaza lunar 280.000 de euro in contul "instalatorilor" de la Stadionul National

publicat 2024-01-08 08:00:08 (Jurnalul-National)
Nicusor Dan marcheaza lunar 280.000 de euro in contul instalatorilor de la Stadionul National Cu trei zile inainte de Revelion, Primaria Capitalei, condusa de Nicusor Dan, a incheiat un contract de aproape 11 milioane de lei, pentru asigurarea mentenantei preventive a sistemelor si instalatiilor existente la Stadionul Arena Nationala. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.