EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Consumul national de energie electrica al Romaniei a scazut cu 5,7%, in primele 11 luni din 2023

publicat 2024-01-16 14:45:09 (Income-Magazine)
Consumul national de energie electrica al Romaniei a scazut cu 5,7%, in primele 11 luni din 2023 Consumul national de energie electrica al Romaniei a scazut cu 5,7% in primele 11 luni din 2023, comparativ cu perioada similara a anului 2022, totalizand 44,664 miliarde kWh, potrivit datelor publicate marti de Institutul National de Statistica (INS). Consumul de energie electrica din economie a fost de 33,900 miliarde kWh, mai mic cu 4,6%, in […] ...continuare.

MyCash - un nou serviciu pentru depunerea numerarului, lansat de Posta Romana pentru persoanele juridice

publicat 2024-01-16 14:45:04 (Bursa)
MyCash - un nou serviciu pentru depunerea numerarului, lansat de Posta Romana pentru persoanele juridice Compania Nationala 'Posta Romana', partenerul de business al mediului de afaceri, a lansat o solutie rapida de gestionare integrata a incasarilor cash prin care faciliteaza colectarea, depozitarea si transferul numerarului in conturile proprii, pentru companii, persoane fizice autorizate si alte entitati. ...continuare.

Ana si Tudor Ionescu la Power Couple Romania, cuplul cu cea mai indelungata relatie din concurs

publicat 2024-01-16 14:45:04 (Antena3)
Ana si Tudor Ionescu la Power Couple Romania, cuplul cu cea mai indelungata relatie din concurs Cuplul cu cea mai indelungata relatie din competitia Power Couple Romania este alcatuit din Ana si Tudor Ionescu. Artistul Fly Project si partenera lui, de profesie designer de interior si decorator, sunt impreuna de mai bine de 19 ani. ...continuare.

Gabriel a dormit pe strazi in Italia, iar acum are propria afacere de succes. Cum si-a indeplinit visul

publicat 2024-01-16 14:45:03 (Antena-1)
Gabriel a dormit pe strazi in Italia, iar acum are propria afacere de succes. Cum si-a indeplinit visul Gabriel Balan a luptat pentru visul sau impotriva tuturor sanselor. Acesta a indurat vitregiile vietii, insa in cele din urma s-a bucurat de succes. ...continuare.

Cele mai frecvente afectiuni care dau dureri de cap in zona tamplelor. Ce inseamna cand apar senzatii de injunghiere

publicat 2024-01-16 14:45:03 (Adevarul)
Cele mai frecvente afectiuni care dau dureri de cap in zona tamplelor. Ce inseamna cand apar senzatii de injunghiere O durere de cap care persista timp indelungat poate avea la baza mai multe afectiuni. Desi analgezicele pot ameliora o durere de cap la tample, folosirea excesiva a medicamentelor, ca urmare a episoadelor recurente, poate duce la complicatii. ...continuare.

Hagi, decizie surprinzatoare: unul dintre liderii Farului a plecat in Cipru. Anuntul oficial

publicat 2024-01-16 14:45:03 (Adevarul)
Hagi, decizie surprinzatoare: unul dintre liderii Farului a plecat in Cipru. Anuntul oficial Formatia de pe litoral a facut o mutare-bomba, cu trei zile inainte de reluarea Superligii. ...continuare.

Camionagii si fermierii polonezi isi suspenda protestele de la granita cu Ucraina

publicat 2024-01-16 14:45:03 (Adevarul)
Camionagii si fermierii polonezi isi suspenda protestele de la granita cu Ucraina Transportatorii polonezi care blocau punctele de trecere a frontierei incepand din luna noiembrie au ajuns la un acord "cu anumite conditii" cu guvernul de la Varsovia si isi vor suspenda protestul incepand de miercuri, ora 11.00 GMT. ...continuare.

Hristu Caraman, prietenul sefului CJ Tulcea, lovituri de ultima ora in Delta

publicat 2024-01-16 14:30:16 (Puterea)
Hristu Caraman, prietenul sefului CJ Tulcea, lovituri de ultima ora in Delta Unul dintre "stapanii" Deltei, Hristu Caraman, castiga pe banda rulanta contracte cu institutii care au legatura cu Rezervatia Naturala de la gurile Dunarii. Compania Complex Delta, detinuta 100% de omul de afaceri Hristu Caraman, a castigat un contract in valoare de 30 milioane de lei pentru "Proiectare si executie lucrari aferente proiectului "Modernizarea si Dezvoltarea […]The post Hristu Caraman, prietenul sefului CJ Tulcea, lovituri de ultima ora in Delta appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Nou incident aviatic pe un aeroport din Japonia. Doua avioane s-au acrosat pe pista

publicat 2024-01-16 14:30:15 (ProTV)
Nou incident aviatic pe un aeroport din Japonia. Doua avioane s-au acrosat pe pista Doua aeronave apartinând companiilor Korean Air Lines si Cathay Pacific Airways si-au acrosat aripile pe aeroportul New Chitose de pe insula Hokkaido, din nordul Japoniei, pe fondul conditiilor de iarna, a declarat un oficial al Korean Air.   ...continuare.

Fostul ministru al Energiei, Victor Grigorescu: "Romania poseda avantaje semnificative pentru a deveni un jucator major in domeniul captarii si stocarii carbonului"

publicat 2024-01-16 14:30:14 (Money.ro)
Fostul ministru al Energiei, Victor Grigorescu: Romania poseda avantaje semnificative pentru a deveni un jucator major in domeniul captarii si stocarii carbonului Victor Grigorescu, fostul ministru al Energiei, si-a exprimat opinia intr-un articol publicat pe digi24.ro, in legatura cu dezvoltarea economiei romanesti prin captarea si stocarea carbonului. Transformarea profunda a economiei romanesti urmand calea decarbonarii si neutralitatii climatice este esentiala si intrinsec legata de implementarea si integrarea tehnologiilor avansate de captare, transport si stocare geologica a carbonului, […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.