EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Circualtia trenurilor, perturbata, joi dimineata, pe raza Regionalei Craiova

publicat 2024-01-11 09:30:44 (Mediafax)
Circualtia trenurilor, perturbata, joi dimineata, pe raza Regionalei Craiova Astfel, joi dimineata, in statia Racari, s-au rupt pantografele locomotivelor trenului IRN 79 al CFR Calatori. Personalul de specialitate al SRCF Craiova a intervenit pentru remediere cu drezina pantograf, fiind necesara scoaterea de sub tensiune a firului II Filiasi - Racari. ...continuare.

Razboiul din Ucraina, ziua 687. Armata lui Putin a atacat Harkovul pentru a patra zi consecutiv, ranind jurnalisti turci / Finlanda nu deschide punctele de frontiera cu Rusia

publicat 2024-01-11 09:30:44 (Mediafax)
Razboiul din Ucraina, ziua 687. Armata lui Putin a atacat Harkovul pentru a patra zi consecutiv, ranind jurnalisti turci / Finlanda nu deschide punctele de frontiera cu Rusia UPDATE Guvernul finlandez a decis sa tina inchise punctele de trecere a frontierei cu Rusia pentru inca o luna Guvernul finlandez a decis sa tina punctele de trecere a frontierei cu Rusia inchise pentru inca o luna. Acest lucru a declarat ministrul finlandez al Agriculturii si Padurilor, Sari Essayah, candidat la presedintia Finlandei, intr-un interviu acordat canalului de televiziune Yle. ...continuare.

Chinezii au reprodus la scara 1:1 cel mai mare portavion american. Un expert din domeniul apararii explica planurile Beijingului

publicat 2024-01-11 09:30:43 (Libertatea)
Chinezii au reprodus la scara 1:1 cel mai mare portavion american. Un expert din domeniul apararii explica planurile Beijingului Cel mai mare portavion american, Gerald Ford, a fost reprodus la scara 1:1 de China, potrivit mai multor imagini aparute recent in publicatia Planet Labs, informeaza RFI. Un expert francez din domeniul apararii arata ca aceste instalatii sunt folosite pentru testarea si calibrarea lantului de achizitie – ISR, informatii, supraveghere si recunoastere – si ghidarea […] ...continuare.

Circulatia trenurilor, perturbata, joi dimineata, pe raza Regionalei Craiova

publicat 2024-01-11 09:30:43 (Jurnalul-National)
Circulatia trenurilor, perturbata, joi dimineata, pe raza Regionalei Craiova Circualtia mai multor trenuri de calatori a fost perturbata, joi dimineata, din cauza unor defectiuni pe raza Regionalei Craiova, anunta CFR SA. ...continuare.

Expert: statul doreste sa ia de la populatie 20 de miliarde de lei pentru a-si acoperi deficitul bugetar. Modificarile fiscale si noile taxe vor fi suportate de populatie

publicat 2024-01-11 09:30:43 (Jurnalul-National)
Expert: statul doreste sa ia de la populatie 20 de miliarde de lei pentru a-si acoperi deficitul bugetar. Modificarile fiscale si noile taxe vor fi suportate de populatie Modificarile fiscale si noile taxe vor fi suportate de populatie si se vor traduce in scaderea puterii de cumparare si in scaderea, a declarat Radu Georgescu, managing partner, CFO Network, la ZF Live. ...continuare.

O cantitate record de 36 de milioane de tone de cereale a fost expediata din portul Constanta in 2023

publicat 2024-01-11 09:30:43 (Income-Magazine)
O cantitate record de 36 de milioane de tone de cereale a fost expediata din portul Constanta in 2023 Portul Constanta a stabilit in 2023 un nou record in ceea ce priveste exporturile de cereale, gratie majorarii livrarilor de cereale provenite din Ucraina precum si proiectelor de imbunatatire a infrastructurii finantate de Uniunea Europeana, au declarat miercuri pentru Reuters reprezentanti ai autoritatii portuare. Potrivit surselor, portul Constanta a expediat anul trecut o cantitate record […] ...continuare.

Real Madrid e in finala, dar Carlo Ancelotti nu-i incantat: "Ma ingrijoreaza. Astfel de meciuri nu ne plac"

publicat 2024-01-11 09:30:42 (Gazeta-Sporturilor)
Real Madrid e in finala, dar Carlo Ancelotti nu-i incantat: Ma ingrijoreaza. Astfel de meciuri nu ne plac Real Madrid s-a calificat in finala Supercupei Spaniei, dupa 5-3 cu Atletico Madrid, insa antrenorul Carlo Ancelotti si-a exprimat mai multe nemultumiri. Antrenorul s-a aratat ingrijorat de aparare si a spus ca ar fi mai bine ca, la scor egal dupa 90 de minute, sa se treaca direct la lovituri de departajare.Real Madrid s-a calificat miercuri seara in finala Supercupei Spaniei, 5-3 cu marea rivala Atletico, la capatul unui meci nebun, transat abia in prelungiri. ... ...continuare.

Huiduit copios de sauditi, Kroos le-a raspuns ironic: "Uimitor public!"

publicat 2024-01-11 09:30:41 (Gazeta-Sporturilor)
Huiduit copios de sauditi, Kroos le-a raspuns ironic: Uimitor public! Huiduit la fiecare atingere in Real Madrid - Atletico Madrid 5-3, Toni Kroos (34 de ani) a raspuns ironic publicului saudit.Miercuri seara, Toni Kroos a inceput ca rezerva meciul dintre Real si Atletico Madrid, duel din semifinalele Supercupei Spaniei.Mijlocasul neamt a fost trimis pe teren in minutul 67, la scorul de 2-2, si a jucat pana la finele celor 120 de minute, cu tot cu prelungiri, tabela aratand la final 5-3 in favoarea "albilor". ... ...continuare.

Doua case mistuite de un incendiu puternic, intr-un cartier din Constanta | "Am salvat actele si doua-trei haine"

publicat 2024-01-11 09:30:06 (Antena3)
Doua case mistuite de un incendiu puternic, intr-un cartier din Constanta | Am salvat actele si doua-trei haine Doua case au fost cuprinse de flacari intr-un cartier din Constanta. Potrivit primelor informatii, focul ar fi pornit initial la una dintre cladiri din cauza unui cos de fum necuratat. ...continuare.

Sfaturi pentru pregatirea masinii de drum in conditii de ger. Obiecte care nu ar trebui sa le lipseasca soferilor

publicat 2024-01-11 09:30:06 (Antena3)
Sfaturi pentru pregatirea masinii de drum in conditii de ger. Obiecte care nu ar trebui sa le lipseasca soferilor Zapada, poleiul, vizibilitatea redusa si temperatura scazuta le pot crea mari probleme soferilor in trafic. Constantin Ciobanu, specialist in conducere defensiva, a explicat, la Antena 3 CNN, ce accesorii trebuie sa avem in masina in aceasta perioada si cum trebuie sa procedam in caz de inzapezire. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.