EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Scandalul continua! Vasile Banescu, facut praf de IPS Teodosie

publicat 2024-01-10 18:15:19 (Money.ro)
Scandalul continua! Vasile Banescu, facut praf de IPS Teodosie Arhiepiscopia Tomisului a reactionat, miercuri, in urma afirmatiilor facute de purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Vasile Banescu, cel care l-a contrazis pe Inalt Prea Sfintitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, care sustinea ca o persoana care fumeaza sau femeile "intr-o perioada de necuratie" nu pot bea agheasma. Arhiepiscopia ii transmite "talentatului scriitor Vasile Banescu" ca "juisarea […] ...continuare.

O bucatareasa din Ghana a gatit non-stop 227 de ore. Ea spera sa intre in Cartea Recordurilor

publicat 2024-01-10 18:15:18 (Mediafax)
O bucatareasa din Ghana a gatit non-stop 227 de ore. Ea spera sa intre in Cartea Recordurilor Failatu Abdul-Razak a gatit in bucataria unui hotel din orasul Tamale, Ghana, potrivit BBC. Pe parcursul operatiunii, femeia a fost incurajata de vicepresedintele tarii, de numeroase personalitati din Ghana si de reprezentanti ai armatei. ...continuare.

Finlanda blocheaza trei achizitii de proprietati avand suspiciunea ca sunt initiate de rusi

publicat 2024-01-10 18:15:18 (Mediafax)
Finlanda blocheaza trei achizitii de proprietati avand suspiciunea ca sunt initiate de rusi In octombrie, ministerul a blocat alte trei tranzactii imobiliare care implicau cumparatori rusi, invocand motive similare. ...continuare.

BMW retehnologizeaza o uzina germana veche de un secol pentru a produce doar masini electrice

publicat 2024-01-10 18:15:18 (Mediafax)
BMW retehnologizeaza o uzina germana veche de un secol pentru a produce doar masini electrice Remodelarea implica patru cladiri, inclusiv o noua linie de asamblare, si va fi finalizata pana la sfarsitul anului 2027, a declarat miercuri BMW. Uzina, unde BMW produce automobile din 1922, produce in prezent modele cu motoare cu combustie, hibrid si vehicule electrice, cum ar fi i4. ...continuare.

Acte necesare la RAR in 2024. De ce ai nevoie pentru inmatriculare

publicat 2024-01-10 18:15:13 (Libertatea)
Acte necesare la RAR in 2024. De ce ai nevoie pentru inmatriculare Acte necesare la RAR in 2024. Pentru inmatricularea auto a unui vehicul adus din Germania, Italia sau orice alt stat UE ori non-UE, este nevoie, mai intai, de o programare la RAR – Registrul Auto Roman – pentru obtinerea certificarilor necesare. Prima inmatriculare auto in Romania pentru vehiculele cumparate din strainatate se va face dupa […] ...continuare.

Un zimbru s-a plimbat nestingherit prin curtea manastirii Neamt. "Un pelerin neobisnuit" I VIDEO

publicat 2024-01-10 18:15:13 (Libertatea)
Un zimbru s-a plimbat nestingherit prin curtea manastirii Neamt. Un pelerin neobisnuit I VIDEO Zimbrul a profitat de faptul ca portile manastirii Neamt erau deschise si a intrat, marti, 9 ianuarie, in curtea interioara, informeaza News.ro. „Manastirea Neamt. Un pelerin neobisnuit in incinta manastirii – 09 ianuarie 2024”, a notat Benedict Sauciuc, staretul manastirii Neamt. Masivul animal nu s-a lasat intimidat de prezenta oamenilor si s-a plimbat cateva minute […] ...continuare.

De ziua lui Eminescu, de Ziua Culturii Nationale

publicat 2024-01-10 18:15:13 (Jurnalul-National)
De ziua lui Eminescu, de Ziua Culturii Nationale "Dintr-un popor nu ramane nimic, decat cultura". Cat adevar era in spusele lui Mircea Eliade. ...continuare.

Vasile Banescu il contrazice pe IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, referitor la invataturile privind Agheasma

publicat 2024-01-10 18:15:13 (Jurnalul-National)
Vasile Banescu il contrazice pe IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului,  referitor la invataturile privind Agheasma Vasile Banescu, purtatorul de cuvant al Bisericii Ortodoxe Romane a reactionat dupa ce, intr-un interviu pentru Radio Dobrogea, IPS Teodosie a spus ca din apa sfintita de Boboteaza (Agheasma mare) nu pot bea fumatorii si "femeile care sunt intr-o perioada de necuratie". ...continuare.

CNAB: Aeroporturile Otopeni si Baneasa sunt pregatite pentru operarea pe fluxuri separate Schengen/non-Schengen

publicat 2024-01-10 18:15:13 (Income-Magazine)
CNAB: Aeroporturile Otopeni si Baneasa sunt pregatite pentru operarea pe fluxuri separate Schengen/non-Schengen Cele doua aeroporturi care deservesc Capitala – respectiv Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti Baneasa Aurel Vlaicu – sunt pregatite 100% pentru operarea pe fluxuri separate Schengen/non-Schengen, sustin oficialii Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti (CNAB), intr-un comunicat de presa transmis, miercuri, AGERPRES. Conform sursei citate, CNAB a luat din timp toate masurile necesare […] ...continuare.

A devenit roman cu acte in regula! Italianul care va putea reprezenta nationala Romaniei

publicat 2024-01-10 18:15:09 (Gazeta-Sporturilor)
A devenit roman cu acte in regula! Italianul care va putea reprezenta nationala Romaniei FCU Craiova a anuntat ca Andrea Padula a dobandit cetatenia romana si va putea reprezenta nationala Romaniei, in cazul in care acesta ar fi convocat de selectionerul Edward Iordanescu.Padula s-a nascut pe 4 aprilie 1996, in Elvetia, la Mendrisio, mama acestuia fiind din Romania, iar tatal din Italia. Fotbalul la inceput in Campione d'Italia.In urma cu jumatate de an a ajuns la FCU Craiova. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.