EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Guvernul vrea sa isi faca departament de pompe funebre pentru funeraliile de stat

publicat 2024-01-10 19:00:13 (ProTV)
Guvernul vrea sa isi faca departament de pompe funebre pentru funeraliile de stat În sedinta de Guvern porgramata pentru joi, executivul are în dezbatere înfiintarea unui departament de pompe funebre dedicat funeraliilor de stat.   ...continuare.

Regulament privind aprovizionarea spatiilor comerciale din Bucuresti - Se ia in calcul un alt interval decat cel propus initial, pentru a nu deranja populatia si pentru a nu genera costuri suplimentare

publicat 2024-01-10 19:00:11 (Money.ro)
Regulament privind aprovizionarea spatiilor comerciale din Bucuresti - Se ia in calcul un alt interval decat cel propus initial, pentru a nu deranja populatia si pentru a nu genera costuri suplimentare "Proiectul privind aprovizionarea in Capitala, decis impreuna cu antreprenorii! Am primit astazi noi propuneri legate de aprovizionarea din Bucuresti, in cadrul unei dezbateri publice la care i-am invitat pe reprezentantii marilor retaileri. Impreuna cu colegii mei Andrei Badiu, Razvan Mitu, Silviu Vaduva si Melciu Florin, care mi-au fost alaturi la dezbatere, ii asigur pe bucuresteni si pe antreprenori ca, in final, vom avea un cadru legal complex, cu reguli clare, care va fluidiza traficul,... ...continuare.

Hunedoara: Autoritatile nu au determinat cauza degajarilor de dioxid de sulf din Vulcan / Masuratorile nu au aratat depasiri ale valorilor normale / Nu au existat persoane care sa necesite ajutor medical

publicat 2024-01-10 19:00:11 (Money.ro)
Hunedoara: Autoritatile nu au determinat cauza degajarilor de dioxid de sulf din Vulcan / Masuratorile nu au aratat depasiri ale valorilor normale / Nu au existat persoane care sa necesite ajutor medical "Degajarile de Dioxid de Sulf (SO2), care au determinat, la orele amiezii, in municipiul Vulcan, prezenta in aer a unui miros specific, s-au incadrat in limitele normale, insa persistenta si intensitatea mirosului puternic a fost cauzata de conditiile meteo, mai precis de presiunea atmosferica. Precizam, totodata, ca nu au fost inregistrate persoane care sa fi solicitat ajutor medical, in urma degajarilor in atmosfera a acestui tip de gaz", au transmis, miercuri seara, oficialii ISU... ...continuare.

ANALIZA Frames: Tichetele de masa au ajuns un colac de salvare pentru angajati in fata inflatiei. Piata tichetelor are sanse sa marcheze un record istoric in acest an, de peste 7 miliarde de euro

publicat 2024-01-10 19:00:11 (Money.ro)
ANALIZA Frames: Tichetele de masa au ajuns un colac de salvare pentru angajati in fata inflatiei. Piata tichetelor are sanse sa marcheze un record istoric in acest an, de peste 7 miliarde de euro "Tichetele de masa au ajuns sa reprezinte, in 2024, unul dintre putinele instrumente eficiente in lupta cu inflatia, care erodeaza tot mai mult puterea de cumparare. Pe acest fond, piata tichetelor are sanse sa marcheze, un 2024, un record istoric, de peste 7 miliarde de euro, cu conditia ca statul sa ofere predictibilitate fiscala, sa sustina dreptul firmelor de a le oferi angajatilor fara sa le impuna noi taxe si impozite", arata analiza Frames.Incepand cu 1 ianuarie 2024, valoarea... ...continuare.

Cristina Neagu a evitat prima remiza pentru CSM Bucuresti cu gol in ultimele secunde de joc

publicat 2024-01-10 19:00:11 (Mediafax)
Cristina Neagu a evitat prima remiza pentru CSM Bucuresti cu gol in ultimele secunde de joc Primul meci al anului in handbalul feminin de prim rang s-a jucat miercuri in capitala, intre CSM Bucuresti si SCM Gloria Buzau, contand pentru etapa a 12-a a Ligii Florilor. ...continuare.

Un elicopter ONU a fost capturat de barbati inarmati in Somalia

publicat 2024-01-10 19:00:11 (Mediafax)
Un elicopter ONU a fost capturat de barbati inarmati in Somalia Militantii Al Shabaab au capturat un elicopter al Natiunilor Unite care transporta doi barbati somalezi si mai multi straini atunci cand a aterizat de urgenta intr-o zona controlata de gruparea islamista, a declarat miercuri un oficial militar. ...continuare.

Manchester United si Borussia Dortmund au ajuns la un acord pentru Jadon Sancho

publicat 2024-01-10 19:00:11 (Mediafax)
Manchester United si Borussia Dortmund au ajuns la un acord pentru Jadon Sancho Manchester United a finalizat un acord pentru a-l trimite pe Jadon Sancho la Borussia Dortmund sub forma de imprumut, potrivit unor informatii din presa britanica si germana. ...continuare.

YouTube revolutioneaza informatiile de Prim Ajutor cu videoclipuri educationale

publicat 2024-01-10 19:00:11 (Mediafax)
YouTube revolutioneaza informatiile de Prim Ajutor cu videoclipuri educationale YouTube lanseaza "rafturi" informative (shelves) pentru primul ajutor pentru a facilita accesul la informatii precise si salvatoare despre primul ajutor si ingrijiri de urgenta de baza, scrie Tech Crunch. ...continuare.

Acte necesare cand cumperi un apartament in 2024. La ce sa fii atent

publicat 2024-01-10 19:00:10 (Libertatea)
Acte necesare cand cumperi un apartament in 2024. La ce sa fii atent Acte necesare cand cumperi un apartament in 2024. Pe langa lista cu documente, atunci cand vrei sa cumperi un apartament e bine sa fii atent si la alte mici detalii destul de importante. Cumpararea unui apartament este o achizitie serioasa si este bine sa va asigurati ca toate actele necesare acestei tranzactii sunt in regula. […] ...continuare.

Un sofer din Barlad, beat si fara permis de conducere, a ajuns dupa gratii

publicat 2024-01-10 19:00:09 (Jurnalul-National)
Un sofer din Barlad, beat si fara permis de conducere, a ajuns dupa gratii Un barbat din Barlad, aflat in stare avansata de ebrietate, a condus o masina desi nu avea permis de conducere. El a fost descoperit de politistii care miercuri l-au retinut pentru 24 de ore. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.