EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Novak Djokovic l-a elogiat pe Dino Prizmic, pustiul de 18 ani care i-a luat un set la Australian Open: "Parca as fi jucat impotriva mea in oglinda!"

publicat 2024-01-14 19:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
Novak Djokovic l-a elogiat pe Dino Prizmic, pustiul de 18 ani care i-a luat un set la Australian Open: Parca as fi jucat impotriva mea in oglinda! Tenismenul croat Dino Prizmic (18 ani) a facut un meci peste asteptari in fata liderului ATP, Novak Djokovic (36 de ani), in turul I al turneului de Grand Slam Australian Open. Sarbul a castigat, 6-2, 6-7, 6-3, 6-4, apoi si-a laudat adversarul. Adolescentul in varsta de 18 ani, clasat pe locul 178 ATP, i-a luat un set lui Djokovic, iar campionul en-titre de la Australian Open a avut numai cuvinte de lauda la adresa adversarului sau. ... ...continuare.

Ladislau Boloni, in picaj! Pe ce loc a ajuns Metz, dupa al cincilea esec la rand in Ligue 1

publicat 2024-01-14 18:30:11 (Gazeta-Sporturilor)
Ladislau Boloni, in picaj! Pe ce loc a ajuns Metz, dupa al cincilea esec la rand in Ligue 1 Metz, trupa pregatita de Ladislau Boloni (70 de ani), a pierdut acasa contra lui Toulouse (0-1) si se afla pe al 16-lea loc, dupa 18 etape. Gazdele au terminat meciul in inferioritate numerica si mai au doar doua puncte avans fata de Clermont, situata acum pe prima pozitie care duce direct in liga secunda!Metz nu-si revine nici la inceput de 2024. ... ...continuare.

Mihai Stoica si Mihai Rotaru, fata in fata la amicalul Universitatii » Cum s-au comportat cei doi, dupa schimburile de replici din trecut

publicat 2024-01-14 18:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
Mihai Stoica si Mihai Rotaru, fata in fata la amicalul Universitatii » Cum s-au comportat cei doi, dupa schimburile de replici din trecut Mihai Stoica a asistat la amicalul dintre Universitatea Craiova si Slovacko. Oficialul celor de la FCSB a discutat inaintea partidei cu Mihai Rotaru, principalul finantator al oltenilor. FCSB a disputat devreme, de la ora 10:00, singurul meci test al stagiului din Antalya, victorie 3-1 contra lui LASK Linz. Mihai Stoica si-a facut timp sa mearga si la meciul rivalei Universitatea Craiova. ... ...continuare.

Fotbalistul din Premier League pentru care Barcelona este gata sa dea la schimb 3 jucatori

publicat 2024-01-14 18:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
Fotbalistul din Premier League pentru care Barcelona este gata sa dea la schimb 3 jucatori Bruno Guimaraes (26 de ani), mijlocasul celor de la Newcastle, este dorit cu insistenta de Barcelona.Barcelona vrea sa isi betoneze linia de mijloc, iar Bruno Guimaraes este considerat varianta ideala de catre antrenorul Xavi Hernandez (43 de ani). Problemele financiare nu le permit catalanilor sa faca o oferta care sa-i convinga pe englezi sa-i dea drumul brazilianului. ... ...continuare.

Fanii lui Liverpool vor sa ii indeplineasca ultima dorinta a lui Eriksson. Ce propunere emotionanta au facut!

publicat 2024-01-14 17:45:09 (Gazeta-Sporturilor)
Fanii lui Liverpool vor sa ii indeplineasca ultima dorinta a lui Eriksson. Ce propunere emotionanta au facut! Sven Goran Eriksson (75 de ani), bolnav de un cancer in faza terminala, poate fi, in martie, antrenorul echipei legendelor lui Liverpool, intr-un meci caritabil impotriva lui Ajax. Suedezul, fan al "cormoranilor", a visat dintotdeauna sa stea pe banca tehnica a lui Liverpool, dar nu le-a pregatit in Anglia decat pe Man. City si pe Leicester. ... ...continuare.

Doi titulari de la FCSB au parasit terenul accidentati in amicalul cu Linz

publicat 2024-01-14 17:30:08 (Gazeta-Sporturilor)
Doi titulari de la FCSB au parasit terenul accidentati in amicalul cu Linz Darius Olaru (25 de ani) si Luis Phelipe (22 de ani) au parasit accidentati terenul in meciul amical pe care FCSB l-a castigat in fata lui LASK Linz, scor 3-1, in cantonamentul din Antalya. S-a bagat serios piciorul in singurul meci amical disputat de FCSB in stagiul de pregatire din Antalya. Au fost contacte dure, iar capitanul Darius Olaru si nou-venitul Luis Phelipe s-au resimtit. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.