EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11812 11813 Pag. urm. »

Cristian Vasilcoiu, secretar de stat, Ministerul Muncii: Momentan nu vedem concedieri colective in piata, suntem tot intr-un deficit de forta de munca

publicat 2024-04-26 17:16:20 (Ziarul-Financiar)
In piata muncii locala nu observa inca procese majore de concedieri colective, iar companiile active aici sufera in continuare din cauza deficitului de forta de munca, sustine Cristian Vasilcoiu, secretar de stat in Ministerul Muncii. ...continuare.

Studentii de la o facultate din Paris au blocat accesul in cladire, in semn de protest fata de actiunile Israelului in Gaza

publicat 2024-04-26 17:16:13 (ProTV)
Studentii de la o facultate din Paris au blocat accesul in cladire, in semn de protest fata de actiunile Israelului in Gaza Accesul în prestigiosul Institut de Stiinte Politice (Sciences Po) din Paris a fost blocat vineri de studenti care protesteaza împotriva razboiului din Gaza. ...continuare.

Un barbat din Mures a fost condamnat la 1 an si 9 luni de inchisoare cu executare pentru uciderea unui caine

publicat 2024-04-26 17:16:13 (ProTV)
Un barbat din Mures a fost condamnat la 1 an si 9 luni de inchisoare cu executare pentru uciderea unui caine Un barbat dintr-o comuna din Mures a fost condamnat definitiv la 1 an si 9 luni de închisoare cu executare pentru savârsirea infractiunii de ucidere a animalelor cu intentie. ...continuare.

Trupa Noaptea Tarziu se reuneste pe scena Te cunosc de undeva, in editia de sambata, 27 aprilie. "Partea cea mai grea o duce Emi"

publicat 2024-04-26 17:15:11 (Libertatea)
Trupa Noaptea Tarziu se reuneste pe scena Te cunosc de undeva, in editia de sambata, 27 aprilie. Partea cea mai grea o duce Emi Editia 11 Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20:00, la Antena 1, aduce pe scena spectaculosului show al transformarilor un moment desprins din basme. Astfel, Emi si Cuza, alaturi de colegul lor din Trupa Noaptea Tarziu, Cucu, vor realiza un moment inspirat dintr-un musical de exceptie – Shrek The Musical. „Este un […] ...continuare.

Anuntul ANM despre ce urmeaza dupa frig si ploi: "Vom avea o vreme in incalzire in cea mai mare parte a tarii"

publicat 2024-04-26 17:15:11 (Libertatea)
Anuntul ANM despre ce urmeaza dupa frig si ploi: Vom avea o vreme in incalzire in cea mai mare parte a tarii Vremea se schimba dupa episodul de frig si ploi. Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), Elena Mateescu, a anuntat la Antena 3 ca in urmatoarele zile vin temperaturi de vara, iar ploi, averse slabe, se vor mai semnala in zona montana si in vestul tarii. Specialistul vine cu vesti bune pentru urmatoarea perioada. De sambata, temperaturile […] ...continuare.

Atentie soferi. Restrictii de circulatie pentru camioane in timpul Sarbatorilor Pascale

publicat 2024-04-26 17:15:10 (Jurnalul-National)
Circulatia camioanelor mai mari de 7,5 tone, altele decat cele destinate exclusiv transportului de persoane, va fi interzisa pe drumurile publice din Romania in zilele de sarbatoare. ...continuare.

Comerciantii de carburanti din Ungaria au primit termen doua saptamani pentru a reduce preturile la nivelul mediei regionale

publicat 2024-04-26 17:15:10 (Income-Magazine)
Guvernul ungar a acordat membrilorcomerciantilor de carburanti doua saptamani pentru a reduce din proprie initiativa preturile la carburanti la nivelul mediei regionale, informat joi Ministerul Economiei, de la Budapesta, conform MTI Ministrul a informat la o intalnire cu reprezentantii comnerciantilor de carburanti, ca guvernul, in cadrul sedintei de miercuri, a analizat in detaliu situatia de […] ...continuare.

Povestea de succes a Elenei si a lui Mihai, doi suceveni stabiliti in Belgia. Au pus pe picioare o afacere care bucura toti romanii: "Cu ajutorul lui Dumnezeu..."

publicat 2024-04-26 17:15:03 (Click)
Povestea de succes a Elenei si a lui Mihai, doi suceveni stabiliti in Belgia. Au pus pe picioare o afacere care bucura toti romanii: Cu ajutorul lui Dumnezeu... Romanii care locuiesc in Belgia se vor putea bucura de gusturile de acasa, in timpul acestor sarbatori! Doi romani din Falticeni (judetul Suceava) au deschis un magazin cu produse traditionale in Malle, un mic oras situat in apropiere de Antwerp! ...continuare.

O actrita celebra a venit fara sutien pe covorul rosu! A atras toate privirile

publicat 2024-04-26 17:15:03 (Click)
O actrita celebra a venit fara sutien pe covorul rosu! A atras toate privirile Actrita britanica Freya Allan (22 de ani) s-a asigurat ca toti ochii sunt atintiti asupra ei, atunci cand a pasit pe covorul rosu, la premiera filmului "Regatul Planetei Maimutelor", din Londra. ...continuare.

Marcel Ciolacu da asigurari: "Sunt bani de salarii, sunt bani de pensii, sunt bani pentru profesori"

publicat 2024-04-26 17:15:02 (Antena3)
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, ca Guvernul are toti banii necesari pentru a plati pensiile si salariile, inclusiv pentru profesori. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11812 11813 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.