EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11830 11831 Pag. urm. »

Am aflat secretele pietei imobiliare. La Palatul Parlamentului isi prezinta ofertele cele mai mari firme din domeniu

publicat 2024-04-26 20:15:04 (Click)
Salonul Imobiliar Bucuresti, cea mai importanta intalnire a dezvoltatorilor si agentilor din domeniu in 2024. Manifestarea are loc la Palatul Parlamentului intre 26-28 aprilie. Click! iti spune care sunt superlativele pietei imobiliare din Bucuresti si principalele cinci orase ale tarii. ...continuare.

Comuna din Romania, unde cetatenii vor vota in capele mortuare la alegerile locale | Anuntul Arhiepiscopiei Buzaului si Vrancei

publicat 2024-04-26 20:15:03 (Antena3)
Localnicii unei comune din Romania isi vor exercita dreptul la vot pentru alegerile locale in casele de praznuire ale parohiilor, cu acordul bisericilor. ...continuare.

Sfarsitul clauzelor de neconcurenta? O noua decizie a FTC a pus pe jar marile firme de pe Wall Street: "Acesta este inceputul unei schimbari reale"

publicat 2024-04-26 20:00:17 (Ziarul-Financiar)
Sfarsitul clauzelor de neconcurenta? O noua decizie a FTC a pus pe jar marile firme de pe Wall Street: Acesta este inceputul unei schimbari reale Autor: Valeriu Danila Comisia Federala de Comert din SUA (FTC) este pe cale sa interzica clauzele de neconcurenta cu efect direct asupra Wall Street, in timp ce industria cauta noi metode de ocoli reglementarile, scrie FT. ...continuare.

ZF Live. Emil Bordei, Imoneria: Cine finanteaza achizitia de apartamente in Capitala? "Banii vin de la parinti, care au vandut terenuri, au mosteniri ca sa cumpere o locuinta in Bucuresti"

publicat 2024-04-26 20:00:17 (Ziarul-Financiar)
ZF Live. Emil Bordei, Imoneria: Cine finanteaza achizitia de apartamente in Capitala? Banii vin de la parinti, care au vandut terenuri, au mosteniri ca sa cumpere o locuinta in Bucuresti Emil Bordei, cofondator si CEO al Imoneria: O pondere de 87% din vanzarile noastre de anul trecut au fost cu cash, plati integrale, prea putine cu credit. ...continuare.

Actiunile Intel se prabusesc pe bursa: Gigantul american pierde 10% din valoarea de piata, in timp ce rivalitatea cu Nvidia devine acerba. "Compania este in mod clar afectata, o sa dureze ani de zile pana vom vedea rezultatele deciziilor luate azi"

publicat 2024-04-26 20:00:17 (Ziarul-Financiar)
Actiunile Intel se prabusesc pe bursa: Gigantul american pierde 10% din valoarea de piata, in timp ce rivalitatea cu Nvidia devine acerba. Compania este in mod clar afectata, o sa dureze ani de zile pana vom vedea rezultatele deciziilor luate azi Autor: Valeriu Danila Actiunile Intel au scazut cu 10% vineri dupa ce a devenit evident ca boom-ul AI a directionat cheltuielile companiilor departe de echipamentele clasice, precum data centere, in care Intel avea un cuvant greu de spus, titreaza FT. ...continuare.

Polonezii de la Spyrosoft Solutions au avut afaceri de 46 mil. lei si un profit de 5,7 mil. lei anul trecut in Romania

publicat 2024-04-26 20:00:17 (Ziarul-Financiar)
Polonezii de la Spyrosoft Solutions au avut afaceri de 46 mil. lei si un profit de 5,7 mil. lei anul trecut in Romania Spyrosoft Solutions SRL, subsidiara locala a companiei poloneze de inginerie software, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 46 mil. lei, de peste patru ori mai mare decat in 2022, conform datelor raportate la Ministerul de Finante. ...continuare.

Transgaz lanseaza o conducta de gaze aferenta proiectului "Tarmul Marii Negre-Podisor", in prezenta vicepresedintelui Turciei, Cevdet Yilmaz. Noua conducta va asigura transportul gazelor extrase din Marea Neagra

publicat 2024-04-26 20:00:17 (Ziarul-Financiar)
Transgaz lanseaza o conducta de gaze aferenta proiectului Tarmul Marii Negre-Podisor, in prezenta vicepresedintelui Turciei, Cevdet Yilmaz. Noua conducta va asigura transportul gazelor extrase din Marea Neagra Autor: Valeriu Danila Transgaz a organizat vineri ceremonia de lansare a conductei de transport gaze naturale "Tarmul Marii Negre-Podisor" impreuna cu Kalyon, constructorul turc al gazoductului. ...continuare.

Cine e rusul care va realiza un profit de 22,3 milioane de dolari in Romania

publicat 2024-04-26 20:00:12 (Puterea)
Cine e rusul care va realiza un profit de 22,3 milioane de dolari in Romania Combinatul Alro Slatina este controlat de un om de afaceri rus cu multe conexiuni in serviciile secrete de la Moscova.    Actionarii companiei Alro au aprobat in Adunarea Generala Ordinara de vineri bugetul de venituri si cheltuieli pentru anul 2024. Potrivit raportului remis Bursei de Valori Bucuresti, se estimeaza un profit de 22,359 milioane dolari […]The post Cine e rusul care va realiza un profit de 22,3 milioane de dolari in Romania appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Acorduri de mediu pentru patru parcuri eoliene cu 81 de turbine in judetul Caras-Severin

publicat 2024-04-26 20:00:12 (Puterea)
Acorduri de mediu pentru patru parcuri eoliene cu 81 de turbine in judetul Caras-Severin In judetul Caras-Severin urmeaza sa fie construite patru parcuri eoliene, cu un total de 81 de turbine, acordurile de mediu fiind emise deja de catre Ministerul Mediului.  Acordurile de mediu au fost emise pentru patru parcuri eoliene propuse a se realiza pe raza comunelor Ciuchici, Naidas, Sasca Montana, Racasdia, Vrani, Berliste si Ciclova Romana din […]The post Acorduri de mediu pentru patru parcuri eoliene cu 81 de turbine in judetul Caras-Severin appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11830 11831 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.