EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 13038 13039 Pag. urm. »

Moscova ar putea ataca "nu numai Kievul". Medvedev a avertizat Occidentul sa nu dea unda verde atacurilor ucrainene

publicat 2024-05-10 20:30:09 (ProTV)
Moscova ar putea ataca nu numai Kievul. Medvedev a avertizat Occidentul sa nu dea unda verde atacurilor ucrainene Secretarul de externe al Regatului Unit, David Cameron, a declarat saptamâna trecuta ca Ucraina are dreptul de a folosi armele furnizate de britanici împotriva tintelor din interiorul Rusiei. ...continuare.

Ramasite de sobolan gasite in paine. O companie de panificatie din Japonia isi retrage produsele de la vanzare

publicat 2024-05-10 20:30:09 (ProTV)
Ramasite de sobolan gasite in paine. O companie de panificatie din Japonia isi retrage produsele de la vanzare Una dintre cele mai mari companii de panificatie din Japonia a retras de pe piata mai multe produse si a rambursat banii clientilor, dupa ce au fost gasite în marfa sa ramasite de sobolan. ...continuare.

Stupefiantele au impanzit Romania. 12 persoane au fost retinute la Cluj pentru trafic de droguri si spalare de bani

publicat 2024-05-10 20:30:08 (Mediafax)
Stupefiantele au impanzit Romania. 12 persoane au fost retinute la Cluj pentru trafic de droguri si spalare de bani Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Cluj au dispus retinerea a 12 persoane cercetate pentru "constituirea unui grup infractional organizat, efectuarea de operatiuni cu substante dopante cu grad de mare risc, operatiuni cu droguri, trafic international cu substante dopante cu grad de mare risc, spalare de bani si efectuarea, fara drept, de operatiuni cu substante susceptibile de a avea efecte psihoactive", se arata intr-un comunicat al DIICOT. ...continuare.

Productia de carne a Romaniei, in crestere in luna martie

publicat 2024-05-10 20:30:06 (Jurnalul-National)
Productia de carne a Romaniei, in crestere in luna martie Productia de carne a Romaniei a urcat in luna martie 2024 la toate speciile de animale si pasari in comparatie cu luna precedenta, insa la ovine si caprine s-a inregistrat aproape o triplare a acesteia (+179%), potrivit datelor Institutului National de Statistica. ...continuare.

Mircea Rednic, misterios inainte de partida cu Dinamo, decisiva pentru "caini": "Observ ca se tot vorbeste. Exista anumite suspiciuni" + "M-a deranjat modalitatea in care am fost dat la o parte"

publicat 2024-05-10 20:30:05 (Gazeta-Sporturilor)
Mircea Rednic, misterios inainte de partida cu Dinamo, decisiva pentru caini: Observ ca se tot vorbeste. Exista anumite suspiciuni + M-a deranjat modalitatea in care am fost dat la o parte Mircea Rednic a sustinut o conferinta de presa inaintea partidei cu Dinamo, decisiva pentru "caini" in ceea ce priveste salvarea de la retrogradare. "Puriul" a lasat de inteles faptul ca va folosi cea mai buna echipa pe "Arcul de Triumf" si ca nu exista nici un fel de presiune la adresa sa. ... ...continuare.

Biden autorizeaza un nou pachet de ajutor militar de 400 milioane de dolari pentru Ucraina (Casa Alba)

publicat 2024-05-10 20:30:03 (Bursa)
Presedintele american Joe Biden a aprobat vineri un nou pachet de ajutor militar de 400 milioane de dolari pentru Ucraina, a anuntat Casa Alba, la scurt timp dupa ce Washingtonul anuntase, pe surse, ca SUA pregatesc un pachet de ajutor militar, revenind la un ritm regulat de furnizare de armament catre Kiev ...continuare.

Medvedev: 'Scopul exercitiilor nucleare este de a pregati un raspuns la atacurile asupra teritoriului Rusiei'

publicat 2024-05-10 20:30:03 (Bursa)
Scopul exercitiilor nucleare planificate de Rusia este de a pregati raspunsul la orice fel de atacuri asupra teritoriului rus pe care Occidentul a permis Ucrainei sa le efectueze cu armele pe care i le furnizeaza ...continuare.

Avi Dichter, ministru israelian, fost sef al Shin Bet: "Vrem sa distrugem capacitatea Hamas de teroare militara. In Rafah avem tinte specifice"

publicat 2024-05-10 20:30:03 (Antena3)
Avi Dichter, ministru israelian, fost sef al Shin Bet: Vrem sa distrugem capacitatea Hamas de teroare militara. In Rafah avem tinte specifice Israelul va continua operatiunile anti-Hamas in orasul Rafah, in pofida opozitiei Statelor Unite si, mai nou, a Germaniei. ...continuare.

Un copil din Teleorman a murit calcat de un buldoexcavator, in timp ce mergea spre scoala. Soferul se aplecase dupa cafea si a pierdut controlul

publicat 2024-05-10 20:30:03 (Antena3)
Un copil din Teleorman a murit calcat de un buldoexcavator, in timp ce mergea spre scoala. Soferul se aplecase dupa cafea si a pierdut controlul Un copil de 11 ani din Teleorman a fost calcat de un buldoexcavator in timp ce mergea spre scoala. Soferul utilajului, un barbat de 36 de ani, s-a aplecat dupa cafea si a pierdut controlul. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 13038 13039 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.