EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 13020 13021 Pag. urm. »

Ministerul Finantelor: Din 13 mai, o nouã editie Tezaur – dobanzi neimpozabile de panã la 6,85% pe an la titlurile de stat

publicat 2024-05-10 17:30:10 (Money.ro)
Ministerul Finantelor: Din 13 mai, o nouã editie Tezaur – dobanzi neimpozabile de panã la 6,85% pe an la titlurile de stat Titlurile de stat pot fi cumpãrate: ·        Intre 13 mai 2024 - 6 iunie 2024 online, numai de cãtre persoanele fizice care sunt inregistrate in SPV pentru titluri lansate prin intermediul unitãtilor Trezoreriei Statului. Operatiunile care pot fi realizate online sunt: deschidere cont de subscriere pe numele investitorului la o unitate a Trezoreriei Statului selectatã, subscriere titluri de stat TEZAUR, virament al sumelor din contul de subscriere al investitorului cãtre... ...continuare.

Anunt uluitor al Rusiei: am eliminat 6.460 de soldati ucraineni intr-o saptamana. Doua tancuri americane Abrams si trei tancuri germane Leopard au fost distruse

publicat 2024-05-10 17:30:09 (Mediafax)
Anunt uluitor al Rusiei: am eliminat 6.460 de soldati ucraineni intr-o saptamana. Doua tancuri americane Abrams si trei tancuri germane Leopard au fost distruse In buletinul sau saptamanal, ministerul adauga ca mai multe vehicule militare ucrainene au fost distruse in lupte, inclusiv trei tancuri Abrams de fabricatie americana si trei Leopards germani. Au fost confirmate si stirile din zilele precedente conform carora doua sate din regiunea Harkov si unul din regiunea Donetk au fost cucerite. ...continuare.

Protest violent anti-Tesla in Germania, cu tentative de asalt asupra fabricii de masini electrice

publicat 2024-05-10 17:30:09 (Mediafax)
Protest violent anti-Tesla in Germania, cu tentative de asalt asupra fabricii de masini electrice In Grünheide, Brandenburg, au loc proteste impotriva Tesla, generand o operatiune masiva a politiei, scrie Bild. Activisti de stanga protesteaza impotriva fabricii de masini electrice. Vineri, situatia a escaladat. ...continuare.

O regiune turistica des vizitata de romani extinde restrictiile privind consumul de alcool pe strada

publicat 2024-05-10 17:30:09 (Mediafax)
O regiune turistica des vizitata de romani extinde restrictiile privind consumul de alcool pe strada Masurile isi propun sa limiteze vacantele zgomotoase si stropite cu mult alcool. Mallorca si alte localitati din Baleare sunt populare in special printre turistii britanici si germani, potrivit BBC. ...continuare.

Televiziunea belgiana opreste transmisiunea Eurovision pentru a lansa un mesaj impotriva Israelului

publicat 2024-05-10 17:30:09 (Mediafax)
Televiziunea belgiana opreste transmisiunea Eurovision pentru a lansa un mesaj impotriva Israelului Decizia organizatorilor Eurovision de a permite participarea Israelului la concurs, in ciuda solicitarilor ca natiunea sa fie indepartata, a provocat o serie de proteste. ...continuare.

Elvetian atacat de o pasare de prada, in timp ce facea jogging: "A venit din spate de mai multe ori". Ce spun expertii

publicat 2024-05-10 17:30:07 (Libertatea)
Elvetian atacat de o pasare de prada, in timp ce facea jogging: A venit din spate de mai multe ori. Ce spun expertii Un incident infricosator a avut loc miercuri, 8 mai, in Jens, cantonul Berna, nord-vestul Elvetiei. Bernhard Weber, 53 de ani, a fost umplut de sange de o pasare de prada agresiva in timp ce facea jogging intr-un parc, relateaza Blick. Nu este prima data cand are loc un astfel de atac. Bernhard Weber a vrut […] ...continuare.

Programa Romana Bac 2024 – Materia de studiu la Bacalureat

publicat 2024-05-10 17:30:07 (Libertatea)
Programa Romana Bac 2024 – Materia de studiu la Bacalureat Proba de limba si literatura romana are un statut important in structura examenului de bacalaureat 2024, evaluand competentele formate pe durata invatamantului secundar superior, ca proba comuna pentru toate filierele, profilurile si specializarile. Iata care este programa la Romana pentru Bac 2024. Programa Romana Bac 2024 Potrivit Ministerului Educatiei si prevederilor ordinului de ministru nr. […] ...continuare.

Activitati care ne intineresc creierul

publicat 2024-05-10 17:30:07 (Libertatea)
Activitati care ne intineresc creierul Traim intr-o era a agitatiei, abundentei si exceselor de tot felul, care ne solicita atat din punct de vedere fizic, cat si psihic. Tocmai de aceea este foarte important sa ne oprim, sa reflectam si sa ne cunoastem pe noi insine pentru a putea sa intelegem ce anume ne face bine si ce ar trebui […] ...continuare.

Cum modernizam industria din Romania? Hidrogenul verde este una dintre solutii

publicat 2024-05-10 17:30:07 (Libertatea)
Cum modernizam industria din Romania? Hidrogenul verde este una dintre solutii Datele INS arata ca aproape un sfert din angajatii Romaniei activeaza in domeniul industrial. Cu toate acestea, productia industriala si rolul in economie sunt putin vizibile la nivel public. Modelul actual de functionare a sectoarelor industriale energo-intensive, prevede o dependenta accentuata de evolutia preturilor energiei si de sustinerea statului, prin subventii si ajutoare de stat. […] ...continuare.

Tancurile israeliene au incercuit estul orasului Rafah, in timp ce ONU "face planuri pentru cel mai rau scenariu". Netanyahu: „Vom lupta cu unghiile”

publicat 2024-05-10 17:30:07 (Libertatea)
Organizatia Natiunilor Unite (ONU) a avertizat vineri ca ajutoarele pentru Fasia Gaza ar putea fi oprite in cateva zile, dupa ce trupele israeliene continua ofensiva terestra impotriva luptatorilor palestinieni in aglomeratul oras Rafah, un coridor cheie pentru proviziile destinate Fasiei amenintate de foamete, informeaza Reuters. Tancurile israeliene au capturat drumul principal care desparte estul si […] ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 13020 13021 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.