EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 13050 13051 Pag. urm. »

Bernd Storck, dupa Sepsi - Rapid 3-2: "Acesta a fost obiectivul nostru, sa tinem Rapidul sub noi"

publicat 2024-05-10 23:30:06 (Gazeta-Sporturilor)
Rapid a cedat in etapa a noua de play-off la Sfantu Gheorghe, 2-3, in fata celor de la Sepsi. Giulestenii raman fara victorie in acest play-off, ultimul succes al acestora survenind in ultima etapa a sezonului regulat, 4-0 cu FCSB.Pentru covasneni au marcat Alimi si Debeljuh, cu o "doppietta", in timp ce Rapid a punctat prin Petrila si Burmaz. Albion Rrahmani a ratat de la punctul cu var, devenind si recordmenul negativ la acest capitol. ... ...continuare.

Culisele amorului dintre Elena si Nicolae Ceausescu. Porecla data de gura satului tinerei Lenuta a lui Briceag

publicat 2024-05-10 23:30:02 (Adevarul)
Elena si Nicolae Ceausescu au fost caracterizati, de contemporani, drept un cuplu inseparabil. Cei doi s-au cunoscut in perioada interbelica, intre doua perioade de detentie ale lui Nicolae Ceausescu, in conditii putin cunoscute, dar disecate de specialisti. ...continuare.

Kylian Mbappe si-a anuntat plecarea de la PSG

publicat 2024-05-10 23:15:10 (OnlineSport)
Kylian Mbappe si-a anuntat plecarea de la PSG Atacantul francez Kylian Mbappe a publicat un mesaj pe retelele de socializare în care anunta ca va pleca de la Paris Saint-Germain si ca are nevoie de o noua provocare în cariera. ...continuare.

Razboiul din Ucraina, ziua 807. Zelenski: ciocniri grele pe tot frontul / Nou pachet de ajutor venit din SUA: 400 de milioane

publicat 2024-05-10 23:15:09 (Mediafax)
Razboiul din Ucraina, ziua 807. Zelenski: ciocniri grele pe tot frontul / Nou pachet de ajutor venit din SUA: 400 de milioane Kiev: cresterea trupelor rusesti la granita de nord cu Ucraina "In directia nord, inamicul isi mareste prezenta militara in zonele de frontiera, desfasoara activitati de sabotaj si informatii, bombardeaza zonele populate de teritoriul Federatiei Ruse, creste densitatea minelor si barierelor explozive de-a lungul frontierei de stat a Ucrainei". Acest lucru a fost declarat de Statul Major ucrainean intr-un raport din ultima zi. "Peste 10 asezari au fost lovite de artileria si focul de mortiere... ...continuare.

Rapid continua sa sufere in play-off-ul Superligii de fotbal

publicat 2024-05-10 23:15:09 (Mediafax)
Rapid continua sa sufere in play-off-ul Superligii de fotbal O noua infrangere pentru Rapid Bucuresti, a opta din play-off, din noua partide, s-a inregistrat vineri seara pe terenul lui Sepsi. ...continuare.

Economia britanica a iesit din recesiune in primul trimestru din 2024

publicat 2024-05-10 23:15:07 (Jurnalul-National)
Economia britanica a iesit din recesiune in primul trimestru din 2024 Economia britanica a inregistrat o crestere peste asteptari in primul trimestru din 2024, incheind perioada de recesiune in care a intrat in a doua jumatate a anului trecut, arata datele publicate vineri de Oficiul National de Statistica (ONS), transmit DPA si Reuters. ...continuare.

Rapid pierde in fata lui Sepsi si ramane cu un singur punct din noua meciuri in play-off

publicat 2024-05-10 23:15:07 (Jurnalul-National)
Rapid pierde in fata lui Sepsi si ramane cu un singur punct din noua meciuri in play-off Rapid a fost invinsa cu 3-2 (3-1) de Sepsi Sfantu Gheorghe, in deplasare, vineri seara, in etapa a noua din play-off-ul Superligii de fotbal. Cu opt infringeri si un egal, Rapidul ramane pe ultimul loc, 6, in play-of. E singura echipa fara victorie in aceasta faza a competitiei. ...continuare.

Bogdan Lobont, dupa inca o infrangere suferita de Rapid: "Nici nu mai stiu cate goluri trebuie sa marcam in deplasare ca sa castigam" + Ce spune despre viitorul antrenor al giulestenilor

publicat 2024-05-10 23:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Bogdan Lobont, dupa inca o infrangere suferita de Rapid: Nici nu mai stiu cate goluri trebuie sa marcam in deplasare ca sa castigam + Ce spune despre viitorul antrenor al giulestenilor Bogdan Lobont, antrenorul Rapidului, nu isi explica faptul ca echipa lui marcheaza in fiecare meci, dar pierde de fiecare data. S-a intamplat si in meciul cu Sepsi, din runda cu numarul #9 a Superligii. Giulestenii au marcat de doua ori, dar au pierdut cu 3-2.La finalul meciului, Lobont s-a declarat multumit de modul in care se exprima echipa lui pe faza ofensiva si a spus ca defensiva este marea problema a clubului giulestean. ... ...continuare.

FCSB petrece, Dan Petrescu munceste pentru un loc in Europa! Vezi SuperOferta pentru FCSB - CFR Cluj

publicat 2024-05-10 23:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
FCSB petrece, Dan Petrescu munceste pentru un loc in Europa! Vezi SuperOferta pentru FCSB - CFR Cluj Noua ani de suferinta se termina, oficial, sambata seara pentru FCSB. Noua campioana a SuperLigii isi cheama fanii la ceea ce va fi cea mai mare petrecere a ultimului deceniu in fotbalul romanesc, pe o Arena Nationala plina la refuz, cu gandul de a dobori recordul de asistenta si de a le oferi lui Florinel Coman si colegilor lui un moment de neuitat. ... ...continuare.

Borisav Burmaz, reactii dupa Sepsi - Rapid 3-2 » "Avem probleme in defensiva, in atac putem face ce vrem"

publicat 2024-05-10 23:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Borisav Burmaz, reactii dupa Sepsi - Rapid 3-2 » Avem probleme in defensiva, in atac putem face ce vrem Rapid a cedat in etapa a noua de play-off la Sfantu Gheorghe, 2-3, in fata celor de la Sepsi. Giulestenii raman fara victorie in acest play-off, ultimul succes al acestora survenind in ultima etapa a sezonului regular, 4-0 cu FCSB.Pentru covasneni, au marcat Alimi si Debeljuh, cu o "doppietta", in timp ce Rapid a punctat prin Petrila si Burmaz. Albion Rrahmani a ratat de la punctul cu var, devenind si recordman-ul negativ la acest capitol. ... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 13050 13051 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.