EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11774 11775 Pag. urm. »

Cand vor intra pensiile in luna mai. Ministrul Muncii a anuntat data exacta la care vor fi virate pensiile inainte de Paste

publicat 2024-04-26 12:15:02 (Antena-1)
Pensionarii isi primesc pensiile inainte de Paste. Ministrul Muncii a anuntat data exacta la care vor fi virati sau livrati banii. ...continuare.

Fostul campion mondial la sah Garry Kasparov, arestat in lipsa sub acuzatia de "finantare a terorismului"

publicat 2024-04-26 12:15:02 (Adevarul)
Rusia l-a arestat in lipsa pe Garry Kasparov, impreuna cu alti activisti, si i-au acuzat de crearea unei "comunitati teroriste", de finantare a "activitatilor teroriste" si de incitare publica la terorism, informeaza Interfax. ...continuare.

Premiera: "Cascadorul" ("The Fall Guy"). Epopeea eroului necunoscut

publicat 2024-04-26 12:15:02 (Adevarul)
Pe 26 aprilie 2024 intra in cinematografele romanesti "Cascadorul" ("The Fall Guy"), cel mai recent film al lui David Leitch. ...continuare.

Centura de la Sfantul Asteapta. "Stim ca in Ardeal lucrurile se fac asezat, dar nici chiar asa"

publicat 2024-04-26 12:15:02 (Adevarul)
Soarta Centurii Metropolitane Cluj-Napoca este incerta din cauza indeciziei primariei care de patru luni si jumatate analizeaza unica oferta depusa pe tronsonul principal al acesteia, arata specialistii de la Pro Infrastructura. ...continuare.

Firmele chineze investesc in strainatate in cel mai rapid ritm din ultimii opt ani

publicat 2024-04-26 12:15:02 (Adevarul)
Investitiile chinezesti in strainatate se indreapta spre cel mai ridicat nivel din ultimii opt ani, pe masura ce firmele sale dominante construiesc mai multe fabrici in strainatate. ...continuare.

China avertizeaza SUA sa nu-si calce "liniile rosii". Relatia dintre cele doua state poate aluneca spre un nou conflict

publicat 2024-04-26 12:00:10 (ProTV)
China avertizeaza SUA sa nu-si calce liniile rosii. Relatia dintre cele doua state poate aluneca spre un nou conflict Statele Unite împiedica dezvoltarea Chinei, a declarat vineri ministrul de Externe Wang Yi în timpul discutiilor cu omologul sau american Antony Blinken, aflat într-o vizita la Beijing. ...continuare.

Un pacient cu probleme psihice a fugit din spital. A fost gasit pe strada de jandarmi

publicat 2024-04-26 12:00:10 (ProTV)
Un pacient cu probleme psihice a fugit din spital. A fost gasit pe strada de jandarmi Un barbat care a fugit din Sectia Psihiatrie a fost gasit de catre jandarmi pe o strada din Drobeta Turnu Severin.   ...continuare.

Fenomenul pe care minivacanta de Paste il va genera pe Aeroportul Otopeni. Recomandari pentru pasageri

publicat 2024-04-26 12:00:10 (ProTV)
Fenomenul pe care minivacanta de Paste il va genera pe Aeroportul Otopeni. Recomandari pentru pasageri Minivacanta de Paste reprezinta o provocare pentru aeroporturile internationale, astfel ca autoritatile au formulat o serie de recomandari pentru calatori, astfel încât sejurul lor sa nu fie afectat de alte probleme si situatii neplacute. ...continuare.

Angajatii din Registrul Comertului, protest la Ministerul Justitiei / Revendicarile sindicalistilor

publicat 2024-04-26 12:00:09 (Money.ro)
Angajatii din Registrul Comertului, protest la Ministerul Justitiei / Revendicarile sindicalistilor "Este in plina desfasurare acest protest in fata Ministerului Justitiei, organizat de Sindicatul Angajatilor din Oficiul National al Registrului Comertului (SAONRC), afiliat la Federatia Publisind si la Blocul National Sindical", anunta, vineri, sindicalistii.Sindicatul Angajatilor din Oficiul National al Registrului Comertului (SAONRC) reclama inechitatile salariale si discriminarea fata de celelalte categorii de angajati din familia ocupationala justitie.De asemenea, reclama un "tratament... ...continuare.

O noua demisie neasteptata la Antena 1! Inca o cunoscuta stirista a parasit echipa Observator: "O premiera amara!"

publicat 2024-04-26 12:00:09 (Money.ro)
O noua demisie neasteptata la Antena 1! Inca o cunoscuta stirista a parasit echipa Observator: O premiera amara! O noua demisie neasteptata la Antena 1. Laura Nureldin a parasit echipa Observator. Cunoscuta prezentatoare de stiri a fost mutata in ultima perioada pe mai multe interval orare, inclusive de weekend unde era o presenta consacrata a jurnalelor de pranz. Aceste "teste" ale trustului nu au putut fi acceptate de Laura Nureldin (44 ani), pana […]Articolul O noua demisie neasteptata la Antena 1! Inca o cunoscuta stirista a parasit echipa Observator: "O premiera amara!" apare prima data in... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11774 11775 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.