EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11974 11975 Pag. urm. »

O tanara antreprenoare si-a lansat primul sau business pariind pe cele mai in voga nestemate ale momentului. Care e povestea Empé Jewelry?

publicat 2024-04-28 20:15:17 (Ziarul-Financiar)
O tanara antreprenoare si-a lansat primul sau business pariind pe cele mai in voga nestemate ale momentului. Care e povestea Empé Jewelry? vezi galeria foto Tweet Perlele au revenit puternic in prim-plan in lumea bijuteriilor, unde, pana recent, erau considerate "passé" (demodate - trad.) ori batranicioase. In ultimii ani insa, chiar tinerii sunt cei care le-au scos din conul de umbra unde intrasera, insuflandu-le un nou vibe, unul modern si fresh. Unii vorbesc chiar de o revolutie a perlelor pe o piata unde suprematia diamantelor este pusa sub semnul intrebarii de noile generatii si de preferintele lor. ...continuare.

Situatia de pe linia frontului s-a inrautatit, afirma seful armatei ucrainene

publicat 2024-04-28 20:15:09 (Mediafax)
Situatia de pe linia frontului s-a inrautatit, afirma seful armatei ucrainene "Situatia de pe front s-a inrautatit", a declarat duminica generalul Sirski intr-o postare pe Telegram. ...continuare.

Paul de Romania, care era in Franta si nu putea fi extradat, a fost gasit in Malta

publicat 2024-04-28 20:15:08 (Libertatea)
Printul Paul de Romania, condamnat in decembrie 2020 la 3 ani si 4 luni de inchisoare in dosarul retrocedarii ilegale a Fermei regale de la Baneasa si fugit in Franta, a fost gasit in Malta, au declarat duminica, 28 aprilie, surse judiciare pentru Libertatea. „A fost gasit intr-un resort din Malta, acum urmeaza formalitatile pentru a […] ...continuare.

Rezistenta locuitorilor din Harkov, orasul aflat zilnic sub bombardamente: "Cel mai infiorator lucru este ca oamenii se obisnuiesc cu asta"

publicat 2024-04-28 20:15:08 (Libertatea)
Rezistenta locuitorilor din Harkov, orasul aflat zilnic sub bombardamente: Cel mai infiorator lucru este ca oamenii se obisnuiesc cu asta Pentru locuitorii din Harkov, atacurile rusesti zilnice nu au insemnat anularea obiceiurilor lor. Desi oficialii rusi au spus in repetate randuri ca orasul este urmatorul pe care Moscova vrea sa-l cucereasca, cei 1,3 milioane de locuitori incearca sa reziste: orasul „este de neinvins, desi oamenii sunt vizibil epuizati“, scrie The New York Times, intr-un reportaj […] ...continuare.

 INK, expozitie personala Dan Basu la Scemtovici & Benowitz Gallery

publicat 2024-04-28 20:15:08 (Jurnalul-National)
 INK, expozitie personala Dan Basu la Scemtovici & Benowitz Gallery Galeria de arta contemporana Scemtovici & Benowitz Gallery invita publicul  la expozitia INK, prima personala a artistului vizual Dan Basu, care mai poate vizitata pana pe data de 8 mai a.c. in spatiul din Jean Louis Calderon 34. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11974 11975 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.