EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11808 11809 Pag. urm. »

Care este povestea brandului romanesc ONOCAN, care a pornit la drum cu o geanta realizata de un sot pentru sotia sa? "Ne mandrim acum ca produsele noastre sunt realizate intr-un atelier care a lucrat pentru cele mai mari branduri din lume"

publicat 2024-04-26 16:30:17 (Ziarul-Financiar)
Care este povestea brandului romanesc ONOCAN, care a pornit la drum cu o geanta realizata de un sot pentru sotia sa? Ne mandrim acum ca produsele noastre sunt realizate intr-un atelier care a lucrat pentru cele mai mari branduri din lume vezi galeria foto Tweet "ONOCAN nu este doar un nume, este o viziune. O viziune unde calitatea intalneste stilul, unde durabilitatea se imbina cu designul, creand nu doar genti, ci mosteniri." Asa descrie Catalin Onocan, fondator si designer al brandului ce-i poarta numele - ONOCAN - filosofia sa de business. ...continuare.

Bugetul tarii in T1/2024: Cheltuielile cresc necontrolat cu 23% la 168 mld. lei. Veniturile cresc putin peste program, cu 16%, pana la 132 mld. lei. Deficitul a ajuns deja la 2% din PIB, adica 36 mld. lei

publicat 2024-04-26 16:30:17 (Ziarul-Financiar)
Bugetul tarii in T1/2024: Cheltuielile cresc necontrolat cu 23% la 168 mld. lei. Veniturile cresc putin peste program, cu 16%, pana la 132 mld. lei. Deficitul a ajuns deja la 2% din PIB, adica 36 mld. lei Autor: Razvan Botea Cheltuielile bugetului de stat au crescut in primele trei luni din an cu 23%, pana la 132 mld. lei, arata executia bugetului general consolidat al Romaniei, publicat vineri de Ministerul de Finante. In aceeasi vreme, si veniturile, de 168 mld. lei, au crescut cu 16%, peste program, dar nu destul cat sa scada deficitul bugetar. In aceste conditii, diferenta dintre veniturile statului si cheltuieli au fost de 36 mld. lei. ...continuare.

Un nou pericol pentru tinerii care folosesc prea mult timp device-urile electronice. Sindromul de care incep sa sufere accelerat tot mai multi tineri si adolescenti

publicat 2024-04-26 16:30:17 (Ziarul-Financiar)
Un nou pericol pentru tinerii care folosesc prea mult timp device-urile electronice. Sindromul de care incep sa sufere accelerat tot mai multi tineri si adolescenti Autor: Georgiana Mihalache Timpul prea lung pe care adolescentii il petrec in fata ecranelor, de la telefoane, la calculatoare, laptopuri atrage si probleme de sanatate, in special pentru maini, atrage atentia medicul Daniel Vilcioiu, specializat in chirurgia mainii. El spune ca ajung in cabinet din ce in ce mai multi tineri cu sindrom de tunel carpian, o afectiune care de obicei apare dupa varsta de 40-50 de ani. ...continuare.

Salariile din industria de outsourcing au crescut cu 4% in ultima jumatate de an. "Dinamica salariala inregistreaza o scadere usoara fata de anii precedenti, chiar si in industriile in care competitia pentru talente ramane ridicata."

publicat 2024-04-26 16:30:17 (Ziarul-Financiar)
Salariile din industria de outsourcing au crescut cu 4% in ultima jumatate de an. Dinamica salariala inregistreaza o scadere usoara fata de anii precedenti, chiar si in industriile in care competitia pentru talente ramane ridicata. Catalin Iorgulescu, vicepresedinte, ABSL: Discutiile tot mai frecvente despre impozitului progresiv, fara o consultare a mediului de afaceri, fara predictabilitate si fara o strategie nationala care sa sprijine cresterea economica si retinerea fortei de munca inalt calificate pe termen lung, ne pot afecta negativ. ...continuare.

Primaria Sectorului 4 lanseaza licitatia pentru proiectarea si executia magistralei M4 de metrou, tronsonul dintre Gara de Nord si Gara Progresul

publicat 2024-04-26 16:30:17 (Ziarul-Financiar)
Primaria Sectorului 4 lanseaza licitatia pentru proiectarea si executia magistralei M4 de metrou, tronsonul dintre Gara de Nord si Gara Progresul Autor: Cristina Bellu Primaria Sectorul 4 al Municipiului Bucuresti, in calitate de lider de asociere, alaturi de Ministerul Transporturilor, Metrorex, Consiliul Judetean Ilfov si Sectorul 5 al Capitalei, a anuntat vineri ca procedura de licitatie publica in vederea desemnarii proiectantului si constructorului/constructorilor care urmeaza sa extinda magistrala de metrou M4, tronsonul Gara de Nord-Gara Progresul este publica in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SICAP). ...continuare.

Analiza ZF. Goana dupa preturi mici schimba fata magazinelor mari: retailerii alimentari, de moda si electro-IT pariaza "in cor" pe formatul de discount

publicat 2024-04-26 16:30:17 (Ziarul-Financiar)
Analiza ZF. Goana dupa preturi mici schimba fata magazinelor mari: retailerii alimentari, de moda si electro-IT pariaza in cor pe formatul de discount In aprilie 2024, Auchan a pus pe piata subbrandul "Atac hiperdiscount", pe care l-a pozitionat deja pe magazinul din Brasov Vest. ...continuare.

Cati bani vor castiga noii sefi ai Companiei Nationale pentru Investitii Rutiere

publicat 2024-04-26 16:30:12 (Puterea)
Ministrii Finantelor, Transporturilor si Muncii pregatesc un ordin pentru aprobarea in premiera a bugetului Companiei Nationale pentru Investitii Rutiere. Inginerul Gabriel Budescu (foto), noul sef al Companiei Nationale pentru Investitii Rutiere (CNIR) va castiga lunar echivalentul a 5.800 de euro net, iar directorul financiar Vasile-Cosmin Nicula va avea 5.300 euro, conform calculelor PUTEREA pe baza […]The post Cati bani vor castiga noii sefi ai Companiei Nationale pentru Investitii... ...continuare.

Firea ii intoarce favorul lui Ciolacu. Il sustine la presedentie si nici nu vrea sa-i ia functia din PSD

publicat 2024-04-26 16:30:12 (Puterea)
Gabriela Firea se pare ca este foarte fericita de faptul ca este candidatul PSD pentru Primaria Capitalei si drept rasplata il sustine acum pe Marcel Ciolacu in alegerile prezidentiale! Mai mult, a spus ca nu isi doreste sa devina presedintele PSD. Asadar, Gabriela Firea pare sa-i intoarca favorul lui Marcel Ciolacu. Dupa ce a fost […]The post Firea ii intoarce favorul lui Ciolacu. Il sustine la presedentie si nici nu vrea sa-i ia functia din PSD appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11808 11809 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.