EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 12616 12617 Pag. urm. »

Mai multe tari interzic folosirea telefonului de catre copii. Timpul petrecut cu ecranele favorizeaza obezitatea si depresia

publicat 2024-05-06 20:00:10 (ProTV)
Mai multe tari interzic folosirea telefonului de catre copii. Timpul petrecut cu ecranele favorizeaza obezitatea si depresia Tot mai multe state interzic sau iau în calcul interzicerea folosirii telefonului mobil de catre copii. ...continuare.

Cei trei surferi gasiti morti intr-unul dintre cele mai periculoase state mexicane ar fi avut cate un glont in cap

publicat 2024-05-06 20:00:10 (ProTV)
Cei trei surferi gasiti morti intr-unul dintre cele mai periculoase state mexicane ar fi avut cate un glont in cap Tripla crima sângeroasa descoperita într-o regiune izolata de pe coasta de vest a Mexicului. Trei turisti straini, doi australieni si un american veniti la surf în zona Baja California, au fost gasiti fara viata pe fundul unei fântâni. ...continuare.

Experienta inedita la Gradina Zologica din Targu Mures. Vizitatorii pot sa mangaie lemurii si sa le dea de mancare din mana

publicat 2024-05-06 20:00:10 (ProTV)
Experienta inedita la Gradina Zologica din Targu Mures. Vizitatorii pot sa mangaie lemurii si sa le dea de mancare din mana Experienta inedita la Gradina Zologica din Târgu Mures. Vizitatorii pot de luni sa se plimbe printre lemuri, sa-i mângâie, sa le dea de mâncare din mâna. ...continuare.

Trump, amenintat din nou cu "incarcerarea" si amendat cu 1.000 de dolari de Merchan in procesul penal de la New York

publicat 2024-05-06 20:00:09 (Money.ro)
Trump, amenintat din nou cu incarcerarea si amendat cu 1.000 de dolari de Merchan in procesul penal de la New York Judecatorul Juan Merchan l-a amendat din nou cu 1.000 de dolari "pentru ca a incalcat ordinul facand comentarii publice despre juriu modul in care a fost selectat", se arata intr-o hotararea scrisa.Merchan l-a avertizat pe Trump ca viitoare incalcari sunt "pasibile de incarcerare".Saptamana trecuta, judecatorul l-a condamnat la plata unor amenzi in suma de 9.000 de dolari - 1.000 de dolari de infractiune - dupa ce a atacat in mod public martori si jurati din procesul impotriva sa si... ...continuare.

Israelul incepe evacuarea unei parti din Rafah, Hamas denunta o "escaladare periculoasa"

publicat 2024-05-06 20:00:06 (Jurnalul-National)
Israelul incepe evacuarea unei parti din Rafah, Hamas denunta o escaladare periculoasa Israelul le-a cerut luni palestinienilor sa evacueze anumite parti din Rafah, in ceea ce pare a fi o pregatire pentru un asalt cu care a amenintat de mult timp asupra refugiilor Hamas din orasul din sudul Gaza, unde s-au adapostit peste un milion de persoane dezradacinate de razboi, scrie Reuters. ...continuare.

Business MAGAZIN. Oana Yücel, coach & trainer colaborator, Vision Consulting: Diversitatea si incluziunea, moft sau necesitate la locul de munca?

publicat 2024-05-06 19:45:18 (Ziarul-Financiar)
Business MAGAZIN. Oana Yücel, coach & trainer colaborator, Vision Consulting: Diversitatea si incluziunea, moft sau necesitate la locul de munca? Diversitatea si incluziunea (D&I) au devenit un trend la nivel international in ultimii ani in organizatii. Atat diversitatea, cat si incluziunea conteaza pentru ca ajuta sa intelegem mai bine angajatii, colegii, precum si clientii, ceea ce poate fi util in dezvoltarea de produse si servicii mai relevante. Diversitatea si incluziunea (D&I) au devenit un trend la nivel international in ultimii ani in organizatii. Atat diversitatea, cat si incluziunea conteaza pentru ca ajuta sa intelegem mai... ...continuare.

Adrian Sarbu, ALEPH NEWS: Romania are nevoie de o alta structura statala, care sa-ti foloseasca banii mai eficient si sa genereze crestere economica

publicat 2024-05-06 19:45:18 (Ziarul-Financiar)
Adrian Sarbu, ALEPH NEWS: Romania are nevoie de o alta structura statala, care sa-ti foloseasca banii mai eficient si sa genereze crestere economica Anul asta, ai alegeri de facut: le lasi puterea sau ti-o iei inapoi. Anul asta, ai alegeri de facut: le lasi puterea sau ti-o iei inapoi. ...continuare.

Adrian Sarbu, ALEPH NEWS: Poporul bugetar roman este intr-o continua expansiune. Nu pare ca "s-a terminat cu smecheria". Cum iti iei bugetul inapoi?

publicat 2024-05-06 19:45:18 (Ziarul-Financiar)
Adrian Sarbu, ALEPH NEWS: Poporul bugetar roman este intr-o continua expansiune. Nu pare ca s-a terminat cu smecheria. Cum iti iei bugetul inapoi? Bugetul - marea gaura neagra a Romaniei. 1,3 milioane de bugetari traiesc din banii tai, in frunte cu Democrativa de la Cotroceni. Bugetul - marea gaura neagra a Romaniei. 1,3 milioane de bugetari traiesc din banii tai, in frunte cu Democrativa de la Cotroceni. ...continuare.

Romania ingropata in datorii: cota de alarma pentru economie

publicat 2024-05-06 19:45:12 (Puterea)
Romania ingropata in datorii: cota de alarma pentru economie Datoria publica a Romaniei a atins cote alarmante in februarie 2024, ajungand la 841,292 miliarde lei, reprezentand peste 52,5% din Produsul Intern Brut (PIB). Aceste date, publicate de Ministerul Finantelor, marcheaza o crestere semnificativa fata de luna precedenta, cand datoria publica era de 802 miliarde lei, depasind deja pragul critic de 50,2% din PIB. Desi […]The post Romania ingropata in datorii: cota de alarma pentru economie appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Adevarata miza a discutiilor dintre Macron, von der Leyen si presedintele Xi al Chinei

publicat 2024-05-06 19:45:12 (Puterea)
Adevarata miza a discutiilor dintre Macron, von der Leyen si presedintele Xi al Chinei Aflat in Europa pentru prima data in ultimii cinci ani si intr-un context international complicat, presedintele chinez Xi Jinping s-a intalnit, luni, la Paris cu Emmanuel Macron, presedintele Frantei, dar si cu presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Adevarata miza: instituirea unor ”reguli echitabile pentru toti” in schimburile comerciale, stiut fiind faptul ca bunurile […]The post Adevarata miza a discutiilor dintre Macron, von der Leyen si presedintele Xi al... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 12616 12617 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.