EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11840 11841 Pag. urm. »

Egal intre Dinamo si Voluntari in etapa a saptea din play-out-ul Superligii de fotbal

publicat 2024-04-26 22:45:10 (Mediafax)
Egal intre Dinamo si Voluntari in etapa a saptea din play-out-ul Superligii de fotbal Dinamo a terminat la egalitate, 1-1 (1-1), vineri seara, cu FC Voluntari, pe teren propriu, in deschiderea etapei a saptea din play-out-ul Superligii de fotbal. ...continuare.

Gabriela Firea, despre retragerea lui Piedone din cursa pentru Primaria Capitalei: "L-as putea suna. Sa faca ce a spus"

publicat 2024-04-26 22:45:08 (Libertatea)
Gabriela Firea, despre retragerea lui Piedone din cursa pentru Primaria Capitalei: L-as putea suna. Sa faca ce a spus Gabriela Firea, candidata PSD pentru functia de primar general al Bucurestiului, a spus, la Digi24, ca ea nu este orgolioasa si n-ar avea nicio problema sa-l sune pe Cristian Popescu Piedone pentru a-i cere sa se retraga din cursa electorala, relateaza G4media.ro. Firea a recunoscut ca ar putea sa-i dea telefon lui Piedone, insa considera […] ...continuare.

Egal intre Dinamo si Voluntari in etapa a saptea din play-out-ul Superligii de fotbal

publicat 2024-04-26 22:45:08 (Jurnalul-National)
Egal intre Dinamo si Voluntari in etapa a saptea din play-out-ul Superligii de fotbal Dinamo a remizat cu FC Voluntari in deschiderea etapei a saptea din play-out-ul Superligii. ...continuare.

ROMATSA a aprobat proiectul Aeroportului International Galati-Braila

publicat 2024-04-26 22:30:07 (Jurnalul-National)
ROMATSA a aprobat proiectul Aeroportului International Galati-Braila Proiectul Aeroportului International Galati-Braila a primit acordul ROMATSA privind delimitarea spatiului aerian. Aeroportul inclus in Master Planul General de Transport mai are nevoie de cateva studii pentru a putea fi organizata licitatia pentru desemnarea constructorului. ...continuare.

"Cu mapa sau cu sapa?" | Sondaj Antena 3 CNN de ultima ora: Cum vad bucurestenii profilul unui primar general de succes

publicat 2024-04-26 22:30:03 (Antena3)
Cu mapa sau cu sapa? | Sondaj Antena 3 CNN de ultima ora: Cum vad bucurestenii profilul unui primar general de succes Antena 3 CNN a realizat un sondaj in Capitala, ocazie cu care bucurestenii si-au exprimat opinia cu privire la ce calitati ar trebui sa aibe viitorul primar general. ...continuare.

Un comandant al NATO avertizeaza: Liderii americani se confrunta cu o sarcina urgenta - sa reinnoiasca bazele puterii SUA

publicat 2024-04-26 22:30:02 (Adevarul)
Un comandant al NATO avertizeaza: Liderii americani se confrunta cu o sarcina urgenta - sa reinnoiasca bazele puterii SUA Fostul comandant suprem al fortelor NATO in Europa, Wesley Clark, a publicat o "nota pentru presedintele SUA", in care subliniaza cele mai presante probleme mondiale, precum si amenintarile la adresa conducerii Statelor Unite in lume si modalitatile de a le tine sub control. ...continuare.

Presedintele CJ Ilfov, Hubert Thuma: Constructia liceului "Mihail Kogalniceanu" din Snagov intra in linie dreapta

publicat 2024-04-26 22:15:11 (Puterea)
Presedintele CJ Ilfov, Hubert Thuma: Constructia liceului Mihail Kogalniceanu din Snagov intra in linie dreapta Presedintele Consiliului Judetean Ilfov, Hubert Thuma, anunta ca la Snagov se intra in linie dreapta cu constructia liceului "Mihail Kogalniceanu". Vechea cladire a liceului a fost demolata, iar elevii claselor VIII-XII invata, in prezent, in doua scoli din comuna. Cladirea liceului urmeaza sa fie reconstruita, iar acolo se va face un campus, practic. Lucrarile vor […]The post Presedintele CJ Ilfov, Hubert Thuma: Constructia liceului "Mihail Kogalniceanu" din Snagov intra in linie... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11840 11841 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.