EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11989 11990 Pag. urm. »

CFA: Increderea in economie creste pe termen scurt, dar sunt multe indoieli legate de viitor. Datoria publica calculata ca procent in PIB este anticipata sa se majoreze la 53 % in urmatoarele 12 luni

publicat 2024-04-29 00:15:16 (Ziarul-Financiar)
Analistii financiari din cadrul asociatiei CFA Romania estimeaza ca leul se va deprecia pana la un curs mediu de 5,0419 lei/euro in urmatoarele 12 luni, in timp ce rata anticipata a inflatiei va inregistra o valoare medie de 5,33%. ...continuare.

NN Asigurari de Viata a platit despagubiri de circa 40 mil. euro din 2016 pana acum, in baza asigurarilor de sanatate

publicat 2024-04-29 00:15:16 (Ziarul-Financiar)
NN Asigurari de Viata, liderul pietei de asigurari de viata, a achitat despagubiri de circa 40 mil. euro in ultimii opt ani, in baza asigurarilor de sanatate, a transmis compania. ...continuare.

Urmeaza CFA CEE Investment Conference la Bucuresti. Joi, 9 mai, comunitatea CFA se intalneste cu mediul de business si cu autoritatile publice din Europa Centrala si de Est pentru a dezbate viitorul regiunii

publicat 2024-04-29 00:15:16 (Ziarul-Financiar)
Urmeaza CFA CEE Investment Conference la Bucuresti. Joi, 9 mai, comunitatea CFA se intalneste cu mediul de business si cu autoritatile publice din Europa Centrala si de Est pentru a dezbate viitorul regiunii Autor: Alex Ciutacu Conferinta va incepe la ora 9.00 si se va desfasura la Palatul Parlamentului, in sala Rosetti l Potentialul de crestere al regiunii in noul context global, dezvoltarea pietelor de capital si de investitii sau reconstructia Ucrainei sunt cateva dintre temele de dezbatere. ...continuare.

Educatie, stil de viata si wellness. Elevii romani, campioni mondiali la robotica: Doua echipe romanesti au ajuns in finala Campionatului Mondial de robotica FIRST din SUA si au jucat una impotriva celeilalte, disputandu-si titlul suprem

publicat 2024-04-29 00:15:16 (Ziarul-Financiar)
Educatie, stil de viata si wellness. Elevii romani, campioni mondiali la robotica: Doua echipe romanesti au ajuns in finala Campionatului Mondial de robotica FIRST din SUA si au jucat una impotriva celeilalte, disputandu-si titlul suprem Autor: Ramona Cornea Echipa AICitizens de la Colegiul National "Alexandru Ioan Cuza" din Focsani a castigat titlul de campioana mondiala, alaturi de alte doua echipe alese din California si Africa de Sud. ...continuare.

Adrian Vasilescu, BNR: Ce crede lumea despre educatia financiara

publicat 2024-04-29 00:15:16 (Ziarul-Financiar)
Adrian Vasilescu, BNR: Ce crede lumea despre educatia financiara Autor: Adrian Vasilescu E important sa avem in Romania, prin lege, o Zi a Educatiei Financiare? Da! I se confera importanta nu...unei zile anume, ci unui sistem de pregatire a unui intreg popor pentru a-si folosi mintea ca materie prima a dezvoltarii durabile, pentru a fi stapan pe mediu, pe resurse, pe prezentul si pe viitorul sau. ...continuare.

Afaceri de la Zero. Stup Edition. Ciprian Isacovici creeaza mobila transformabila sub brandul Extensio Mob si ajuta oamenii sa isi eficientizeze spatiul din casa. "Vreau sa le transmit oamenilor ca pot sa traiasca intr-un apartament de doua camere cu confortul de la trei camere"

publicat 2024-04-29 00:15:16 (Ziarul-Financiar)
Afaceri de la Zero. Stup Edition. Ciprian Isacovici creeaza mobila transformabila sub brandul Extensio Mob si ajuta oamenii sa isi eficientizeze spatiul din casa. Vreau sa le transmit oamenilor ca pot sa traiasca intr-un apartament de doua camere cu confortul de la trei camere Ciprian Isacovici a creat brandul Extensio Mob, sub care produce mobilier transformabil, potrivit pentru orice tip de spatiu, si ajuta astfel oamenii sa isi eficientizeze locuinta pentru a avea mai mult spatiu. ...continuare.

Prima victorie a velorevolutiei franceze: in centrul Parisului, bicicletele devanseaza masinile ca mijloc de transport. Guvernul pune la bataie 55 milioane euro pentru cresterea productiei locale de biciclete

publicat 2024-04-29 00:15:16 (Ziarul-Financiar)
Prima victorie a velorevolutiei franceze: in centrul Parisului, bicicletele devanseaza masinile ca mijloc de transport. Guvernul pune la bataie 55 milioane euro pentru cresterea productiei locale de biciclete Autor: Catalina Apostoiu Cu cinci ani in urma, masinile erau cele care monopolizau Rue de Rivoli, o artera principala a Parisului. Acum, bicicletele sunt cele care do­mina, transportul pe doua roti casti­gand teren, favorizat de o schimbare de paradigma in mobilitatea urbana, scrie El Pais. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11989 11990 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.