EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11914 11915 Pag. urm. »

Un turist a fost amendat in Norvegia pentru ca a deranjat o morsa

publicat 2024-04-28 01:00:06 (Jurnalul-National)
Un turist a fost amendat pentru ca s-a apropiat prea mult de o morsa din arhipelagul norvegian Svalbard. Autoritatile spun ca barbatul a mers pe un banc de gheata si "a deranjat o morsa care statea pe gheata". O lege locala sanctioneaza deranjarea animalelor salbatice. ...continuare.

Harry Kane atinge trei borne impresionante dupa victoria cu Frankfurt

publicat 2024-04-28 00:30:06 (Jurnalul-National)
Harry Kane atinge trei borne impresionante dupa victoria cu Frankfurt Sezonul prolific al lui Harry Kane continua sa se imbunatateasca, in ciuda faptului ca Bayer a ratat sezounul acesta titlul in Bundesliga. Englezul a atins trei repere importante in cariera sa in victoria lui Bayern Munchen in fata celor de la Frankfurt. Printre acestea si marcarea a 400 de goluri. ...continuare.

Jucatorii de la FCSB au intrerupt conferinta lui Charalambous si au declansat nebunia: "Campionii, campionii!"

publicat 2024-04-28 00:15:10 (Money.ro)
Jucatorii de la FCSB au intrerupt conferinta lui Charalambous si au declansat nebunia: Campionii, campionii! Jucatorii de la FCSB au intrerupt conferinta lui Charalambous si au declansat nebunia! Elevii antrenorului cipriot au facut spectacol dupa ce au castigat titlul in Liga 1! FCSB a iesit campioana, din punct de vedere matematic, dupa ce au invins-o cu scorul de 2-1 pe Farul. Partida s-a vazut in format LIVE TEXT pe AS.ro. […]Articolul Jucatorii de la FCSB au intrerupt conferinta lui Charalambous si au declansat nebunia: "Campionii, campionii!" apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Gigi Becali, dupa ce FCSB a devenit campioana dupa 9 ani: "Daca nu ne ducem in cupele europene, degeaba!"

publicat 2024-04-28 00:15:08 (Libertatea)
Gigi Becali, dupa ce FCSB a devenit campioana dupa 9 ani: Daca nu ne ducem in cupele europene, degeaba! Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat sambata seara, 27 aprilie, ca pe el nu il intereseaza atat de mult titlul castigat matematic dupa victoria cu Farul Constanta, cat mai ales banii care vin, daca echipa sa se va califica in grupele Ligii Campionilor. Dupa o pauza de noua ani, echipa lui Gigi Becali a devenit […] ...continuare.

Trafic de carne vie. O grupare de traficanti de persoane isi facea reclama pe Facebook

publicat 2024-04-28 00:15:07 (Jurnalul-National)
Trafic de carne vie. O grupare de traficanti de persoane isi facea reclama pe Facebook Politistii britanici si francezi au destructurat o grupare de traficanti de persoane care isi facea reclama pe Facebook pentru activitatile ilegale. ...continuare.

Taiwan raporteaza activitate militara chineza in apropierea insulei, dupa ce Blinken a parasit China

publicat 2024-04-28 00:15:07 (Jurnalul-National)
Taiwan raporteaza activitate militara chineza in apropierea insulei, dupa ce Blinken a parasit China Taiwanul a raportat sambata o reluare a activitatii militare chineze in apropierea insulei, 12 avioane trecand linia mediana a Stramtorii Taiwan, la o zi dupa ce secretarul de stat american Antony Blinken a incheiat o vizita in China, scrie Reuters. ...continuare.

Alerta in Anglia! Un drog neobisnuit de puternic ucide: Este un incident major

publicat 2024-04-28 00:15:07 (Jurnalul-National)
Alerta in Anglia! Un drog neobisnuit de puternic ucide: Este un incident major Autoritatile din Anglia sunt in alerta din cauza unui drog "neobisnuit de puternic". Este vorba despre un sortiment de heroina care a omorat un om si a bagat alti opt in spital. Politistii au facut patru arestari si le-au recomandat celor care au consumat drogul sa se adreseze medicilor. ...continuare.

Duminica Floriilor - traditii, obiceiuri si superstitii. De ce se sfintesc ramuri de salcie

publicat 2024-04-28 00:15:07 (Jurnalul-National)
Duminica Floriilor - traditii, obiceiuri si superstitii. De ce se sfintesc ramuri de salcie Duminica Floriilor sau Intrarea Domnului in Ierusalim este cea mai mare sarbatoare din Postul Mare si aminteste de intrarea triumfala a Mantuitorului in cetatea Ierusalimului, a doua zi dupa ce L-a inviat pe Lazar. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11914 11915 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.