EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11971 11972 Pag. urm. »

Leanpay tinteste integrarea a 500 de comercianti in solutia Buy Now Pay Later

publicat 2024-04-28 19:45:12 (Puterea)
 Leanpay, furnizor de servicii Buy Now Pay Later 3.0 (BNPL), care a inceput sa opereze pe piata locala in mai 2023, dupa o investitie de un milion de euro, a inregistrat un portofoliu de 100 de comercianti online si offline, cu  industriile IT&C, mobilier, optica, articole sportive, si are ca tinta integrarea a 500 de […]The post Leanpay tinteste integrarea a 500 de comercianti in solutia Buy Now Pay Later appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Vacanta ieftina  sau exclusivista?

publicat 2024-04-28 19:45:12 (Puterea)
  Romanul isi alege vacanta mai ales dupa buget. Apoi vin preferintele si chiar exclusivitatile. Traian Badulescu, specialist in turism, ne spune la Dialogurile Puterii, care ar fi criteriile cele mai bune pentru a ne face un concediu relaxant, de neuitat. In primul rand, cele mai ieftine vacante sunt si cele mai accesibile. Iar anul […]The post Vacanta ieftina  sau exclusivista? appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Alina Gorghiu, despre platforma ROARMIS: Sunt multe state europene care ne-au solicitat sa le ajutam cu "know-how-ul"

publicat 2024-04-28 19:45:12 (Puterea)
Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, a laudat initiativa Agentiei Nationale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) de a crea si implementa proiectul ROARMIS, platforma prin care institutiile din domeniul justitiei si chiar justitiabilii pot urmari "in timp real" date despre bunurile puse sub sechestru din dosarele penale. Ministrul a subliniat faptul ca succesul aplicatiei se poate […]The post Alina Gorghiu, despre platforma ROARMIS: Sunt multe state europene care ne-au... ...continuare.

Comandantul-sef al armatei ucrainene: Situatia de pe front s-a "deteriorat". Fortele Kievului se retrag din mai multe zone

publicat 2024-04-28 19:45:11 (ProTV)
Comandantul-sef al armatei ucrainene: Situatia de pe front s-a deteriorat. Fortele Kievului se retrag din mai multe zone Comandantul-sef al fortelor ucrainene, Oleksandr Sîrski, a indicat duminica în social media ca situatia de pe front s-a "deteriorat" si trupele ruse au înregistrat "succese tactice" în mai multe zone, relateaza AFP si Reuters. ...continuare.

Aruncam lunar la cos produse si bucate in valoare de sute de lei. Cum putem combate risipa alimentara

publicat 2024-04-28 19:45:11 (ProTV)
Aruncam lunar la cos produse si bucate in valoare de sute de lei. Cum putem combate risipa alimentara Când vine vorba de mâncare suntem risipitori si cu banii, si cu alimentele: aruncam lunar la cos produse si bucate în valoare de sute de lei, pe care le-am cumparat în exces. ...continuare.

Proiect de lege. Pacientii asigurati in sistemul de sanatate ar putea avea un nou drept: terapia durerii

publicat 2024-04-28 19:45:11 (ProTV)
Proiect de lege. Pacientii asigurati in sistemul de sanatate ar putea avea un nou drept: terapia durerii Un proiect de lege aflat la Senat acorda un nou drept pacientilor asigurati în sistemul de sanatate - terapia durerii. Desi extrem de suparator, simptomul a fost neglijat pâna acum pentru ca tratamentul bolii are prioritate. ...continuare.

Un avion a aterizat de urgenta in Alba. Pilotul a scapat teafar ca prin minune | FOTO

publicat 2024-04-28 19:45:11 (ProTV)
Un avion a aterizat de urgenta in Alba. Pilotul a scapat teafar ca prin minune | FOTO Un avion de mici dimensiuni a aterizat de urgenta, duminica dupa-amiaza, pe un teren din judetul Alba.   ...continuare.

MApN, anunt important despre candidatii admisi la selectia pentru soldati profesionisti

publicat 2024-04-28 19:45:10 (Money.ro)
MApN, anunt important despre candidatii admisi la selectia pentru soldati profesionisti MApN a transmis o comunicare cruciala referitoare la candidatii care au reusit sa treaca de etapele selectiei pentru soldatii profesionisti. In lunile februarie, martie si aprilie, Statul Major al Apararii a efectuat o analiza amanuntita asupra desfasurarii primei runde de recrutare si selectie a soldatilor profesionisti in cadrul Armatei Romane pentru acest an. Procesul a […]Articolul MApN, anunt important despre candidatii admisi la selectia pentru soldati profesionisti apare prima... ...continuare.

Ce se intampla daca ai datorii la ANAF

publicat 2024-04-28 19:45:10 (Money.ro)
Ce se intampla daca ai datorii la ANAF Una dintre marile dileme cu care se confrunta romanii este ce se intampla in cazul in care au datorii catre ANAF (Agentia Nationala de Administrare Fiscala), multi fiind preocupati de posibilitatea ca conturile lor sa fie poprite. ANAF reprezinta una dintre principalele institutii catre care un cetatean roman poate acumula datorii. Aceasta agentie supervizeaza relatia […]Articolul Ce se intampla daca ai datorii la ANAF apare prima data in Money.ro. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11971 11972 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.