EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 13014 13015 Pag. urm. »

ZF Live. Cand va fi si in Romania ca in afara? Gheorghe Grad, country manager, Renomia Romania Insurance Broker: In toate statele avansate, conceptul de raspundere civila pleaca de la o protectie de minim 1 mil. euro. Este de neconceput sa infiintezi o companie, un start-up, si sa nu ai 1 mil. euro raspundere civila

publicat 2024-05-10 16:30:15 (Ziarul-Financiar)
ZF Live. Cand va fi si in Romania ca in afara? Gheorghe Grad, country manager, Renomia Romania Insurance Broker: In toate statele avansate, conceptul de raspundere civila pleaca de la o protectie de minim 1 mil. euro. Este de neconceput sa infiintezi o companie, un start-up, si sa nu ai 1 mil. euro raspundere civila Gheorghe Grad, country manager al Renomia Romania Insurance Broker: Investim suficient de mult in resurse umane, in specialisti care sa poata sa inteleaga complexitatea evolutiei acestei industrii, pentru ca dinamica riscurilor este una extrem de mare. In mediul geopolitic se intampla atat de multe schimbari si intr-un ritm atat de rapid si greu de anticipat si de controlat si provocarile pentru industria de asigurari sunt extraordinar de mari, iar in momentul in care vrei sa ramai intr-o... ...continuare.

BBC: Israelul se indreapta spre finala Eurovision 2024, in ciuda protestelor sustinatorilor Fasiei Gaza

publicat 2024-05-10 16:30:10 (ProTV)
BBC: Israelul se indreapta spre finala Eurovision 2024, in ciuda protestelor sustinatorilor Fasiei Gaza Cântareata israeliana Eden Golan s-a calificat în finala concursului Eurovision 2024, în urma votului publicului.   ...continuare.

Armata israeliana a anuntat ca soldatii sai se antreneaza pentru un posibil razboi major cu Libanul

publicat 2024-05-10 16:30:10 (ProTV)
Armata israeliana a anuntat ca soldatii sai se antreneaza pentru un posibil razboi major cu Libanul Armata israeliana a anuntat vineri ca soldatii sai se antreneaza pentru posibilitatea unui razboi major cu vecinul sau din nord Libanul, relateaza dpa. ...continuare.

(P) Ce trebuie sa iei in considerare cand achizitionezi o canapea extensibila

publicat 2024-05-10 16:30:10 (ProTV)
(P) Ce trebuie sa iei in considerare cand achizitionezi o canapea extensibila Alegerea unei canapele este o decizie importanta în amenajarea oricarui spatiu, combinând estetica, confortul si functionalitatea într-un singur mobilier. ...continuare.

Au scazut exporturile de cereale din Ucrainei

publicat 2024-05-10 16:30:09 (Money.ro)
Au scazut exporturile de cereale din Ucrainei Ministerul Agriculturii ucrainean a anuntat! Exporturile de cereale ale Ucrainei de la inceputul sezonului 2023/2024 si pana in prezent au ajuns la 42,91 milioane de tone metrice, comparativ cu 42,94 milioane de tone in perioada similara a sezonului anterior, arata datele transmise vineri de Ministerul Agriculturii de la Kiev, transmite Reuters. In primele zece zile […]Articolul Au scazut exporturile de cereale din Ucrainei apare prima data in Money.ro. ...continuare.

OpenAI ar putea dezvalui luni propriul sau produs de cautare care ar putea ameninta suprematia Google

publicat 2024-05-10 16:30:09 (Mediafax)
OpenAI ar putea dezvalui luni propriul sau produs de cautare care ar putea ameninta suprematia Google OpenAI se pregateste sa dezvaluie un produs de cautare bazat pe inteligenta artificiala care ar putea rivaliza cu Google, conform unor surse citate de Reuters, scrie The Verge. ...continuare.

Rusia a declansat o ofensiva terestra in regiunea Harkov. Armata ucraineana trimite intariri si evacueaza civili. Ce urmaresc rusii?

publicat 2024-05-10 16:30:07 (Libertatea)
Rusia a declansat o ofensiva terestra in regiunea Harkov. Armata ucraineana trimite intariri si evacueaza civili. Ce urmaresc rusii? Fortele armate ale Rusiei au lansat vineri dimineata un atac terestru cu blindate asupra regiunii Harkov, din nord-estul Ucrainei, avansand un kilometru in apropierea orasului de frontiera Vovceansk intr-un efort de a crea o zona-tampon, a declarat o sursa militara ucraineana de rang inalt, citata de agentia de presa Reuters, preluata de news.ro. Invadatorii rusi […] ...continuare.

Idei de Cariera in Administratia Publica din Romania: Oportunitati si Perspective

publicat 2024-05-10 16:30:07 (Jurnalul-National)
Idei de Cariera in Administratia Publica din Romania: Oportunitati si Perspective Administratia publica din Romania ofera oportunitati interesante pentru cei care doresc sa isi construiasca o cariera in serviciul public si sa contribuie la dezvoltarea comunitatilor si a societatii in ansamblu. Iata cateva idei de cariera in administratia publica si perspectivele asociate acestora. ...continuare.

Developeaza pozele preferate, transformandu-le in amintiri unice!

publicat 2024-05-10 16:30:07 (Jurnalul-National)
Developeaza pozele preferate, transformandu-le in amintiri unice! Ai un depozit impresionant de fotografii in format digital, ai captat acele cadre inedite pe care ti le doreai de mult timp sau ai surprins un moment important din viata familiei tale, atunci nu ezita, ci apeleaza la profesionistii care te vor ajuta sa-ti transformi fotografiile in acele amintiri a caror valoare va creste odata cu trecerea timpului. Indiferent de calitatea imaginii captate, fotografiile tale vor fi valorificate, iar rezultatele finale vor fi surprinzatoare. ...continuare.

Sepsi OSK Sfantu Gheorghe si Rapid Bucuresti - lupta pentru locul cinci in Superliga

publicat 2024-05-10 16:30:07 (Jurnalul-National)
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe si Rapid Bucuresti - lupta pentru locul cinci in Superliga Sepsi OSK Sfantu Gheorghe si Rapid Bucuresti se intalnesc vineri, 10 mai de la ora 20.30, an runda a noua a play off-ului Superligii la fotbal masculin. Cele doua echipe au ca miza ocuparea locului cinci in campionatul intern. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 13014 13015 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.