EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11945 11946 Pag. urm. »

Sondaj Avangarde. Intentii de vot pentru Primaria Capitalei. Nicusor Dan este pe primul loc

publicat 2024-04-28 13:30:11 (Money.ro)
Sondaj Avangarde. Intentii de vot pentru Primaria Capitalei. Nicusor Dan este pe primul loc Intr-un recent sondaj realizat de Avangarde, rezultatele indica ca Nicusor Dan, actualul primar al Capitalei, se afla in fruntea preferintelor bucurestenilor pentru functia de primar general, cu o cota de 31% din optiuni. Pe locul secund se afla Gabriela Firea, cu 24%, iar pe locul trei Cristian Popescu Piedone, cu 20%. In plus, 42% dintre […]Articolul Sondaj Avangarde. Intentii de vot pentru Primaria Capitalei. Nicusor Dan este pe primul loc apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Biroul Electoral a respins candidatura Dianei Sosoaca la Primaria Capitalei: "E un ordin de la Marcel Ciolacu"

publicat 2024-04-28 13:30:11 (Money.ro)
Biroul Electoral a respins candidatura Dianei Sosoaca la Primaria Capitalei: E un ordin de la Marcel Ciolacu Biroul Electoral de Circumscriptie nr. 42 din Municipiul Bucuresti a luat decizia de a respinge candidatura Dianei Sosoaca, presedintele partidului S.O.S. Romania, pentru functia de primar general al Capitalei. Motivul respingerii a fost identificarea unor probleme multiple in listele de semnaturi depuse de Diana Sosoaca. Aceasta a acuzat ca respingerea candidaturii sale a fost ordonata […]Articolul Biroul Electoral a respins candidatura Dianei Sosoaca la Primaria Capitalei: "E un ordin... ...continuare.

Care este orasul din Romania unde nu exista blocaje in trafic. Fostul pilot, Titi Aur, explica de ce

publicat 2024-04-28 13:30:11 (Money.ro)
Care este orasul din Romania unde nu exista blocaje in trafic. Fostul pilot, Titi Aur, explica de ce Intr-un interviu recent, specialistul in conducere defensiva Titi Aur a subliniat problema ambuteiajelor care afecteaza majoritatea oraselor din Romania in orele de varf. Cu toate acestea, a evidentiat si un exemplu notabil de exceptie: orasul Brasov. Aur a adus in discutie situatia specifica din Brasov notand ca acest oras se distinge prin faptul ca circulatia […]Articolul Care este orasul din Romania unde nu exista blocaje in trafic. Fostul pilot, Titi Aur, explica de ce apare prima... ...continuare.

Razboiul din Ucraina, ziua 795. Armata ucraineana a doborat noua drone, rusii au interceptat 17 drone / Doi ucraineni ucisi in Germania, un suspect rus a fost retinut

publicat 2024-04-28 13:30:10 (Mediafax)
Razboiul din Ucraina, ziua 795. Armata ucraineana a doborat noua drone, rusii au interceptat 17 drone / Doi ucraineni ucisi in Germania, un suspect rus a fost retinut UPDATE Doi ucraineni ucisi in Germania, un suspect rus a fost retinut Un barbat rus este suspectat ca a ucis doi ucraineni care au fost injunghiati sambata in orasul Murnau din Germania, a anuntat politia locala germana. ...continuare.

Mesajul lui Marcel Ciolacu de Florii: Va urez tuturor o duminica binecuvantata

publicat 2024-04-28 13:30:08 (Jurnalul-National)
Mesajul lui Marcel Ciolacu de Florii: Va urez tuturor o duminica binecuvantata Premierul Marcel Ciolacu a transmis un mesaj cu ocazia Floriilor. Va urez tuturor o duminica binecuvantata, a spus seful Guvernului. ...continuare.

"«Multumim» pentru abuzuri!". Galeria boicoteaza meciul din Superliga

publicat 2024-04-28 13:30:07 (Gazeta-Sporturilor)
«Multumim» pentru abuzuri!. Galeria boicoteaza meciul din Superliga Ultrasii celor de la Otelul Galati au refuzat sa vina la meciul de astazi cu Hermannstadt. In semn de protest "pentru abuzurile la care sunt supusi de catre Jandarmerie", si-au motivat acestia decizia.Otelul si Hermannstadt se intalnesc duminica, de la 13:30, in etapa #7 din play-out. Meciul e liveTEXT pe GSP.RO si in direct la Prima Sport 1, Orange Sport 1 si Digi Sport 1.Primul meci al zilei din play-out-ul Superligii a inceput cu un scandal. ... ...continuare.

Report de peste 1,85 milioane de euro la Noroc, anunta Loteria Romana

publicat 2024-04-28 13:30:03 (Antena3)
Report de peste 1,85 milioane de euro la Noroc, anunta Loteria Romana Un report cumulat care depaseste 9,25 milioane de lei (peste 1,85 milioane de euro) este in joc la tragerea Noroc de duminica, in timp ce la Loto 6/49 se inregistreaza la categoria I un report in valoare de 2,8 milioane de lei (peste 563.700 de euro), informeaza Loteria Romana. ...continuare.

El este Florin, tanarul care a murit de ziua lui, dupa ce s-a izbit cu masina de un stalp si s-a rasturnat, in Constanta

publicat 2024-04-28 13:30:03 (Antena3)
El este Florin, tanarul care a murit de ziua lui, dupa ce s-a izbit cu masina de un stalp si s-a rasturnat, in Constanta A murit in ziua in care ar fi trebuit sa isi serbeze ziua onomastica! Florin, un tanar de doar 21 de ani, din judetul Constanta, si-a pierdut viata, in urma unui teribil accident rutier. ...continuare.

Programul la ghiseele MAI pentru perioada 1-6 mai

publicat 2024-04-28 13:30:02 (Adevarul)
Programul la ghiseele MAI pentru perioada 1-6 mai Ministerul Afacerilor Interne (MAI) reaminteste ca, luni si marti, serviciile publice comunitare au program normal cu publicul. ...continuare.

Piedone catre Ciolacu: "Marcele, iar mi-ati numarat steagurile?"

publicat 2024-04-28 13:15:12 (Puterea)
Piedone catre Ciolacu: Marcele, iar mi-ati numarat steagurile? "Am vazut ca iti luasesi doctor pe langa tine, intr-o vreme! Am crezut ca ai niscaiva betesug si ti-am urat, in gand, sanatate! Apoi, cred ca ti-a pus diagnostic gresit si l-ai alungat! Ca voiai regim cu trufe! Tu stii! Sa fii sanatos!", ii transmite Cristian Popescu Piedone lui Marcel Ciolacu, intr-o postare pe Facebook. […]The post Piedone catre Ciolacu: "Marcele, iar mi-ati numarat steagurile?" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11945 11946 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.