EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 13036 13037 Pag. urm. »

Decizia DRASTICA luata de Dan Sucu inaintea meciului cu Sepsi

publicat 2024-05-10 20:15:05 (Gazeta-Sporturilor)
Dan Sucu, patronul de la Rapid, nu va lua parte la meciul pe care giulestenii il vor juca pe terenul celor de la Sepsi, de la 20:30.Dan Sucu, care a mers la aproape toate meciurile echipei lui din acest sezon, a ales sa nu faca deplasarea de aceasta data. In schimb, Victor Angelescu, actionarul majoritar, va participa la eveniment. ... ...continuare.

Posibila incompatibilitate in Vrancea: sotia unui candidat la sefia CJ, detasata sefa la AEP local

publicat 2024-05-10 20:15:01 (Adevarul)
Sotia lui Nicusor Halici, candidat PSD la sefia CJ Vrancea, a fost delegata sefa la Autoritatea Electorala Permanenta Vrancea, potrivit Flux24. ...continuare.

Putin a insarcinat un politolog de linie de dura sa studieze cum poate fi descurajat nuclear Occidentul

publicat 2024-05-10 20:15:01 (Adevarul)
Vladimir Putin l-a reangajat Serghei Karaganov, un politolog de linie dura care a militat anterior pentru ca Rusia sa intreprinda un atac nuclear preventiv impotriva Europei pentru a "testa hotararea NATO ", relateaza Daily Mail. ...continuare.

Studioul de jocuri video Amber a renuntat la ajutorul de stat de 2,8 mil. euro alocat pentru a crea 120 de locuri de munca in Botosani si Craiova. "Nu se putea sustine si crea numarul de locuri de munca eligibile pentru proiectul din Botosani si Craiova". Firma a avut pierderi de 11 mil. lei in 2023

publicat 2024-05-10 20:00:14 (Ziarul-Financiar)
Studioul de jocuri video Amber a renuntat la ajutorul de stat de 2,8 mil. euro alocat pentru a crea 120 de locuri de munca in Botosani si Craiova. Nu se putea sustine si crea numarul de locuri de munca eligibile pentru proiectul din Botosani si Craiova. Firma a avut pierderi de 11 mil. lei in 2023 Compania pune decizia de a renunta la ajutorul de stat pe contextul economic dificil din industria de jocuri dar si pe imposibilitatea de a se crea si sustine locurile de munca din cele doua orase, arata documentul. ...continuare.

Tensiunile cresc intre SUA si Israel, dupa ce Joe Biden a declarat ca limiteaza livrarile de arme

publicat 2024-05-10 20:00:10 (ProTV)
Tensiunile cresc intre SUA si Israel, dupa ce Joe Biden a declarat ca limiteaza livrarile de arme Nimic nu pare sa mai functioneze în relatia dintre Casa Alba si guvernul Netanyahu. ...continuare.

Ungaria nu va participa la planurile NATO de sporire a rolului Aliantei in coordonarea ajutorului militar pentru Ucraina

publicat 2024-05-10 20:00:10 (ProTV)
Ungaria nu va participa la planurile NATO de sporire a rolului Aliantei in coordonarea ajutorului militar pentru Ucraina Ungaria nu va participa la planurile NATO de sporire a rolului Aliantei în coordonarea ajutorului militar pentru Ucraina si în instruirea soldatilor ucraineni. ...continuare.

Apple si-a cerut scuze dupa ce o reclama la cel mai recent model iPad Pro a starnit critici in randul artistilor

publicat 2024-05-10 20:00:10 (ProTV)
Apple si-a cerut scuze dupa ce o reclama la cel mai recent model iPad Pro a starnit critici in randul artistilor Gigantul american Apple s-a vazut silit sa-si ceara scuze si sa isi retraga reclama pentru noul iPad Pro, care a declansat o cascada de critici din partea artistilor. ...continuare.

OpenAI intentioneaza sa anunte luni un produs de cautare bazat pe inteligenta artificiala – surse

publicat 2024-05-10 20:00:09 (Money.ro)
OpenAI intentioneaza sa anunte luni un produs de cautare bazat pe inteligenta artificiala – surse Data anuntului, desi se poate modifica, nu a fost publicata anterior.Bloomberg si The Information au relatat ca OpenAI, companie sustinuta de Microsoft, lucreaza la un produs de cautare care sa concureze cu Google, parte a grupului Alphabet, si cu Perplexity, un startup bine finantat de cautare AI.OpenAI a refuzat sa comenteze.Anuntul ar putea fi programat cu o zi inainte de inceperea, marti, a conferintei anuale I/O a Google, unde gigantul tehnologic este asteptat sa dezvaluie o multime de... ...continuare.

Firmele europene nu au incredere sa investeasca in China

publicat 2024-05-10 20:00:07 (Jurnalul-National)
Firmele europene nu au incredere sa investeasca in China Proportia firmelor europene care considera China ca fiind o destinatie de top pentru investitii a atins un nivel minim record, a declarat vineri un grup de lobby al mediului de afaceri european. Ar putea dura ani de zile pentru a restabili increderea in a doua economie a lumii. ...continuare.

Victorie insorita a Italiei la proba de stafeta pe echipe la Campionatele Europene de Mountain Bike

publicat 2024-05-10 20:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Victorie insorita a Italiei la proba de stafeta pe echipe la Campionatele Europene de Mountain Bike In a treia zi a Campionatelor Europene de MTB 2024, competitie care se desfasoara la Cheile Gradistei a iesit soarele pentru cea mai spectaculoasa proba a editiei, stafeta pe echipe.Fiecare tara participanta si-a desemnat sase concurenti pentru a participa la aceasta cursa, trei fete si trei baieti, din fiecare categorie - Juniori, Under 23 si Elite, pastrand secreta ordinea lor la start. ... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 13036 13037 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.