EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11839 11840 Pag. urm. »

Presedintele CJ Ilfov, Hubert Thuma: Constructia liceului "Mihail Kogalniceanu" din Snagov intra in linie dreapta

publicat 2024-04-26 22:15:11 (Puterea)
Presedintele Consiliului Judetean Ilfov, Hubert Thuma, anunta ca la Snagov se intra in linie dreapta cu constructia liceului "Mihail Kogalniceanu". Vechea cladire a liceului a fost demolata, iar elevii claselor VIII-XII invata, in prezent, in doua scoli din comuna. Cladirea liceului urmeaza sa fie reconstruita, iar acolo se va face un campus, practic. Lucrarile vor […]The post Presedintele CJ Ilfov, Hubert Thuma: Constructia liceului "Mihail Kogalniceanu" din Snagov intra in linie... ...continuare.

Centura de la Sfantul Asteapta – un esec al primariei lui Emil Boc

publicat 2024-04-26 22:15:11 (Puterea)
Primaria condusa de Emil Boc a renuntat la licitatia pentru Centura Metropolitana Cluj-Napoca, dupa ce a primit o singura oferta. Primaria lui Emil Boc a anulat licitatia pentru Centura Metropolitana Cluj-Napoca dupa ce a fost depusa o singura oferta, aceea a asocierii CON-A si Dimex. Este a doua oara cand primaria nu desemneaza un castigator. […]The post Centura de la Sfantul Asteapta – un esec al primariei lui Emil Boc appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Dinamo - FC Voluntari 1-1. Doua goluri in trei minute

publicat 2024-04-26 22:15:10 (OnlineSport)
Etapa a 7-a din playout a debutat cu duelul la retrogradare dintre Dinamo si FC Voluntari, meci încheiat la egalitate scor 1-1. ...continuare.

Publyo se alatura Traction Keys pentru a sprijini startup-urile

publicat 2024-04-26 22:15:10 (Money.ro)
Publyo se alatura Traction Keys pentru a sprijini startup-urile Intr-o miscare strategica menita sa stimuleze cresterea si inovatia in cadrul startup-urilor europene, Publyo a fost ales partener strategic de catre Traction Keys, un cunoscut incubator si accelerator de afaceri.  Aceasta colaborare va vedea Publyo oferind servicii de comunicate esentiale pentru startup-urile din reteaua Traction Keys, un pas crucial in promovarea si accelerarea acestora pe piata. […]Articolul Publyo se alatura Traction Keys pentru a sprijini startup-urile... ...continuare.

Razboiul din Ucraina, ziua 793. SUA anunta inca 6 miliarde de dolari ajutor militar pentru Kiev / Ucraina distruge un elicopter militar rusesc pe aeroportul Ostafievo din Moscova / Putin aresteaza un jurnalist de la Forbes / Corpurile a 140 de ucraineni morti, returnate familiilor

publicat 2024-04-26 22:15:09 (Mediafax)
Razboiul din Ucraina, ziua 793.  SUA anunta inca 6 miliarde de dolari ajutor militar pentru Kiev / Ucraina distruge un elicopter militar rusesc pe aeroportul Ostafievo din Moscova / Putin aresteaza un jurnalist de la Forbes / Corpurile a 140 de ucraineni morti, returnate familiilor UPDATE Lituania, nota de protest impotriva sefului Serviciilor de la Minsk, dupa ce a declarat ca Vilniusul pregateste un atac cu drone militare Ministerul de Externe al Lituaniei a inmanat astazi insarcinatului cu afaceri al ambasadei Belarusei la Vilnius, Iaroslav Khmil, o nota de protest fata de declaratiile lui Ivan Tertel, seful Serviciilor de Securitate din Belarus, potrivit caruia Lituania pregateste atacuri pentru a fi efectuate pe teritoriul bielorus cu drone militare. Nota defineste... ...continuare.

Regele Charles isi va relua indatoririle publice. Anuntul facut de Palatul Buckingham despre starea de sanatate monarhului britanic

publicat 2024-04-26 22:15:08 (Libertatea)
Regele Charles isi va relua indatoririle publice. Anuntul facut de Palatul Buckingham despre starea de sanatate monarhului britanic Tratamentul regelui impotriva cancerului va continua, dar medicii sunt „multumiti de progresele inregistrate pana in prezent”, a declarat un purtator de cuvant al Palatului, motiv pentru care regele Charless al III-lea se va intoarce la indatoririle publice, relateaza NY Times. Regele Charles al III-lea se va intoarce la treburile publice saptamana viitoare, a anuntat Palatul […] ...continuare.

Volodimir Zelenski, catre congresmenii care respins ajutorul pentru Ucraina: "Acesti bani merg inainte de toate in industria americana de aparare"

publicat 2024-04-26 22:15:08 (Libertatea)
Volodimir Zelenski, catre congresmenii care respins ajutorul pentru Ucraina: Acesti bani merg inainte de toate in industria americana de aparare Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a multumit joi Congresului american pentru aprobarea asistentei militare in valoare de 61 de miliarde de dolari si le-a transmis alesilor de la Washington care au votat impotriva ca „tot ajutorul SUA va merge pe campul de lupta”, relateaza news.ro. Intr-un interviu acordat postului de televiziune Fox News, Volodimir Zelenski a tinut […] ...continuare.

Horoscopul banilor. Zodiile care se vor bucura de castiguri insemnate, in luna mai 2024

publicat 2024-04-26 22:15:08 (Jurnalul-National)
Horoscopul banilor. Zodiile care se vor bucura de castiguri insemnate, in luna mai 2024 Mai multe zodii vor avea noroc la bani in luna mai 2024, insa trei dintre acestea vor da lovitura. ...continuare.

Accident cu patru raniti, intre care doi copii, la Somcuta Mare

publicat 2024-04-26 22:15:08 (Jurnalul-National)
Accident cu patru raniti, intre care doi copii, la Somcuta Mare Patru persoane, intre care doi copii, au fost ranite intr-un accident produs pe DN 1C, in Somcuta Mare, judetul Maramures. In evenimentul rutier au fost implicate trei autovehicule. ...continuare.

Jaqueline Cristian, increzatoare dupa calificarea in turul al 3-lea la Madrid: "Inca nu simt ca sunt la suta la suta fata de cum joc la antrenamente"

publicat 2024-04-26 22:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Jaqueline Cristian, increzatoare dupa calificarea in turul al 3-lea la Madrid: Inca nu simt ca sunt la suta la suta fata de cum joc la antrenamente Aflata la cel mai bun rezultat al ei in turnee WTA 1000, Jaqueline Cristian, 25 de ani, locul 73 mondial, simte ca se afla intr-un moment bun si ca de cand a schimbat antrenorul, infrunta meciurile cu adversare tari cu mai multa incredere. ... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11839 11840 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.