EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11829 11830 Pag. urm. »

ZF Live. Emil Bordei, Imoneria: Cine finanteaza achizitia de apartamente in Capitala? "Banii vin de la parinti, care au vandut terenuri, au mosteniri ca sa cumpere o locuinta in Bucuresti"

publicat 2024-04-26 20:00:17 (Ziarul-Financiar)
Interesul pentru achizitii imobili­are a crescut usor la inceputul celui de-al doilea trimestru al anului 2024, iar perioada anterioara sarbatorilor poate accelera achizitiile, este de parere Emil Bordei, cofondator si CEO al Imoneria, agentie imobiliara din Bucuresti specializata pe zona de est a orasului. ...continuare.

Polonezii de la Spyrosoft Solutions au avut afaceri de 46 mil. lei si un profit de 5,7 mil. lei anul trecut in Romania

publicat 2024-04-26 20:00:17 (Ziarul-Financiar)
Spyrosoft Solutions SRL, subsidiara locala a companiei poloneze de inginerie software, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 46 mil. lei, de peste patru ori mai mare decat in 2022, conform datelor raportate la Ministerul de Finante. ...continuare.

Cine e rusul care va realiza un profit de 22,3 milioane de dolari in Romania

publicat 2024-04-26 20:00:12 (Puterea)
Combinatul Alro Slatina este controlat de un om de afaceri rus cu multe conexiuni in serviciile secrete de la Moscova.    Actionarii companiei Alro au aprobat in Adunarea Generala Ordinara de vineri bugetul de venituri si cheltuieli pentru anul 2024. Potrivit raportului remis Bursei de Valori Bucuresti, se estimeaza un profit de 22,359 milioane dolari […]The post Cine e rusul care va realiza un profit de 22,3 milioane de dolari in Romania appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Acorduri de mediu pentru patru parcuri eoliene cu 81 de turbine in judetul Caras-Severin

publicat 2024-04-26 20:00:12 (Puterea)
In judetul Caras-Severin urmeaza sa fie construite patru parcuri eoliene, cu un total de 81 de turbine, acordurile de mediu fiind emise deja de catre Ministerul Mediului.  Acordurile de mediu au fost emise pentru patru parcuri eoliene propuse a se realiza pe raza comunelor Ciuchici, Naidas, Sasca Montana, Racasdia, Vrani, Berliste si Ciclova Romana din […]The post Acorduri de mediu pentru patru parcuri eoliene cu 81 de turbine in judetul Caras-Severin appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Parteneriat spectaculos intre Toyota si Tencent: O alianta pentru viitorul mobilitatii

publicat 2024-04-26 20:00:12 (Puterea)
Se deschide un parteneriat care redefineste peisajul industriei auto mondiale. Gigantul japonez Toyota Motor si colosul digital chinez Tencent au anuntat o asociere strategica fara precedent. Acest parteneriat transfrontalier marcheaza o etapa cruciala in evolutia industriei auto, subliniind importanta inteligentei artificiale pentru viitorul mobilitatii. In cadrul Salonului Auto de la Beijing, Toyota si Tencent au […]The post Parteneriat spectaculos intre Toyota si Tencent: O alianta... ...continuare.

Vremea rasadurilor de legume: preturi bune, oferta bogata, sfaturi pe gratis

publicat 2024-04-26 20:00:12 (Puterea)
Pentru cei care doresc sa isi produca macar o parte dintre legume in gradinile proprii, acum este perioada optima de plantare a rasadurilor. In piete, oferta este foarte bogata. In piete oferta de rasaduri, atat pentru flori, cat si pentru legume, este foarte bogata. Se gasesc atat legume, precum rosii, vinete, ardei, castraveti, dovlecei, etc., […]The post Vremea rasadurilor de legume: preturi bune, oferta bogata, sfaturi pe gratis appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Fugarul Arsene e foarte stresat! "Doar gandul de a ma intoarce la Romania ma blocheaza mental..."

publicat 2024-04-26 20:00:12 (Puterea)
Baronul PSD Ionel Arsene, condamnat pentru coruptie, isi argumenteaza incercarea de a evita extradarea in Romania, invocand stresul si starea de depresie. Ionel Arsene, cunoscut om de afaceri si membru important al PSD, face tot posibilul sa evite extradarea in Romania. Condamnat la o pedeapsa de 6 ani si 8 luni pentru coruptie, baronul Arsene […]The post Fugarul Arsene e foarte stresat! "Doar gandul de a ma intoarce la Romania ma blocheaza mental..." appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11829 11830 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.