EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 13016 13017 Pag. urm. »

Un nou CEO la Tiriac Holdings: Dan Niculaie Faranga preia conducerea companiilor fondate de Ion Tiriac, la mai putin de doua luni de la plecarea de la Nuclearelectrica

publicat 2024-05-10 16:45:18 (Ziarul-Financiar)
Un nou CEO la Tiriac Holdings: Dan Niculaie Faranga preia conducerea companiilor fondate de Ion Tiriac, la mai putin de doua luni de la plecarea de la Nuclearelectrica Autor: Bogdan Alecu Dan Niculaie Faranga, fostul director financiar al Nuclearelectrica, a preluat in mai 2024 functia de CEO al Tiriac Holdings, unul dintre cele mai mari businessuri antreprenoriale romanesti. El in martie a renuntat la pozitia de la Nuclearelectrica la mai putin de un an dupa ce a fost numit in functie. El mai avea inca 3 ani de mandat in cadrul SN Nuclearelectrica SA. ...continuare.

"Nu degeaba se spune ca pisicile au 9 vieti": Misiune speciala de salvare a pisoiului Miezu din Brasov

publicat 2024-05-10 16:45:13 (ProTV)
Nu degeaba se spune ca pisicile au 9 vieti: Misiune speciala de salvare a pisoiului Miezu din Brasov Un pisoi curios din Brasov, pe nume Miezu, a pus pe jar pompierii dupa ce a ramas blocat între zidurile a doua case. ...continuare.

Doua femei de peste 80 de ani au incercat sa sparga vitrina unei copii a "Magna Carta" cu o dalta si cu un ciocan. VIDEO

publicat 2024-05-10 16:45:13 (ProTV)
Doua femei de peste 80 de ani au incercat sa sparga vitrina unei copii a Magna Carta cu o dalta si cu un ciocan. VIDEO Doua octogenare de la grupul ecologist Just Stop Oil au deteriorat, vineri, vitrina de sticla care proteja o copie a "Magna Carta". ...continuare.

Romanii au talent 10 mai. Ce concurenti vor intra in semifinalele sezonului 14. "Este o etapa extrem de neplacuta"

publicat 2024-05-10 16:45:07 (Libertatea)
Romanii au talent 10 mai. Ce concurenti vor intra in semifinalele sezonului 14. Este o etapa extrem de neplacuta Sezonul fenomen intra in linie dreapta spre show-urile live si marea finala din acest an! Curajosii care au vrut sa straluceasca in fata celor de acasa s-au pregatit cum au stiut mai bine, au muncit pentru momentele lor si au venit in fata juratilor pentru a obtine DA-urile la care au visat dintotdeauna! In doar […] ...continuare.

Institutul Recordurilor din Germania: Ruth, cel mai in varsta model pentru costume de baie din lume

publicat 2024-05-10 16:45:07 (Libertatea)
Institutul Recordurilor din Germania: Ruth, cel mai in varsta model pentru costume de baie din lume Ruth Megary, o senioara de 101 ani, nascuta la München, in Bavaria, a fost desemnata cel mai in varsta model pentru costume de baie din lume de Institutul Recordurilor din Germania (RID), transmite Bild. Ea a batut recordul anterior, detinut de britanica Daphne Selfe (95 de ani). Institutul Recordurilor din Germania, cu sediul in Hamburg, […] ...continuare.

Anamaria Ferentz a fost ceruta in casatorie de iubitul american: "Mi-am intalnit sufletul pereche". Sunt impreuna de 3 ani

publicat 2024-05-10 16:45:07 (Libertatea)
Anamaria Ferentz a fost ceruta in casatorie de iubitul american: Mi-am intalnit sufletul pereche. Sunt impreuna de 3 ani Anamaria Ferentz a fost ceruta in casatorie de iubitul american si este in culmea fericirii. Povestea lor de dragoste a inceput in urma cu 3 ani, iar cuplul pare mai fericit ca niciodata. Cuplul, care a impartit experiente si amintiri pretioase in decursul ultimilor ani, a sarbatorit nu doar cei trei ani de relatie, ci […] ...continuare.

5 cele mai ambitioase zodii. Isi realizeaza toate dorintele legate de cariera lor

publicat 2024-05-10 16:45:07 (Jurnalul-National)
5 cele mai ambitioase zodii. Isi realizeaza toate dorintele legate de cariera lor Esti curios sa stii care zodii sunt cele mai ambitioase cand vine vorba de obiectivele lor in cariera? Potrivit astrologiei, anumite semne sunt cunoscute pentru efortul, determinarea si urmarirea constanta a succesului. ...continuare.

Populatia Romaniei continua sa scada. Spor negativ si in martie 2024

publicat 2024-05-10 16:45:07 (Income-Magazine)
Populatia Romaniei continua sa scada. Spor negativ si in martie 2024 Romania a continuat sa inregistreze in martie un spor negativ al populatiei (-8.982 de persoane), trend similar cu cel consemnat in aceeasi luna din 2023, cand acesta a fost de minus 9.054 de persoane, arata datele publicate, vineri, de Institutul National de Statistica (INS). Conform statisticii oficiale, in intervalul analizat, numarul nascutilor-vii a fost mai mic […] ...continuare.

Imagini FABULOASE » Show in noroi la Campionatele Europene de Mountain Bike de la Gheile Gradistei

publicat 2024-05-10 16:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Imagini FABULOASE » Show in noroi la Campionatele Europene de Mountain Bike de la Gheile Gradistei Ziua a doua a Campionatelor Europene de Mountain Bike (MTB) din Romania s-a desfasurat in conditii extreme! A plouat torential toata ziua, iar imaginile fotografilor redau perfect ce s-a intamplat pe traseul de concursCea de-a doua zi de concurs a fost trasa la indigo dupa ziua de debut. A fost frig, a plouat torential si multa ceata. Iar asta a transformat traseul intr-un adevarat camp de lupta.FOTO. ... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 13016 13017 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.