EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 13031 13032 Pag. urm. »

Un desant aerian masiv va intrerupe circulatia pe A3

publicat 2024-05-10 19:00:14 (Puterea)
Duminica, 12 mai, in intervalul orar 17,00-20,00, pentru aproximativ 30-45 de minute, se va inchide circulatia pe Autostrada Transilvania (A3), pe tronsonul Targu Mures - Campia Turzii, de la km 36+000 m, nod rutier Chetani, pana la km 51+796 m, nod rutier Campia Turzii. Exista posibilitatea ca restrictia sa fie amanata pentru data de 13 […]The post Un desant aerian masiv va intrerupe circulatia pe A3 appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

O noua editie Tezaur: Cat castigi daca imprumuti statul

publicat 2024-05-10 19:00:14 (Puterea)
Romanii pot investi, incepand de luni, 13 mai, in titlurile de stat TEZAUR, cu maturitati de 1 si 3 ani, cu dobanzi anuale de 6% si, respectiv, 6,85%. Titlurile de stat au valoare nominala de 1 leu si sunt in forma dematerializata. Cum economisesti Titlurile de stat pot fi cumparate: ·        Intre 13 […]The post O noua editie Tezaur: Cat castigi daca imprumuti statul appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ciolacu le da peste nas celor care spun ca Romania nu mai produce nimic: "Inchideti televizoarele. Va mint"

publicat 2024-05-10 19:00:14 (Puterea)
Marcel Ciolacu i-a incurajat pe cetatenii sa nu se lase descurajati de cei care sustin ca nu mai avem industrie. Prim-ministrul Marcel Ciolacu a facut o vizita oficiala vineri la santierul naval din Braila, unde sunt angajati nu mai putin de 1.350 de lucratori, si la o fabrica din aceeasi localitate, care aduna sub acelasi […]The post Ciolacu le da peste nas celor care spun ca Romania nu mai produce nimic: "Inchideti televizoarele. Va mint" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

SofistiCAT: un paradis pentru iubitorii de pisici si nu numai!

publicat 2024-05-10 19:00:14 (Puterea)
In acest weekend, Bucurestiul devine centrul atentiei pentru iubitorii de pisici din intreaga tara, cu deschiderea Salonului Felin International SofistiCAT. La Sala Palatului se va desfasura un eveniment purrrfect pentru toti cei care apreciaza frumusetea si gratia acestor feline fermecatoare. Vedeta evenimentului este nimeni alta decat Nordri, un motan alb din rasa Norvegian de Padure, […]The post SofistiCAT: un paradis pentru iubitorii de pisici si nu numai! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

George Tuta avertizeaza: Zeci de mii de cetateni din sectorul pastorit de Clotilde Armand sunt in pericol

publicat 2024-05-10 19:00:14 (Puterea)
George Tuta, candidatul PNL la Sectorul 1, atrage atentia ca administratia Clotilde Armand nu a facut nimic pentru a proteja cetatenii de riscurile unui cutremur.  Expertizele recente au aratat ca, in cazul unui cutremur puternic, nu mai putin de 607 cladiri din Sectorul 1 al Bucurestiului, unde primar este Clotilde Armand, ar fi in pericol […]The post George Tuta avertizeaza: Zeci de mii de cetateni din sectorul pastorit de Clotilde Armand sunt in pericol appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Muntii Apuseni, laudati si recomandati de jurnalistii americani de la CNN: "Dealuri maiestuoase si paduri aparent nesfarsite"

publicat 2024-05-10 19:00:14 (ProTV)
Muntii României sunt laudati de jurnalistii CNN, care au întocmit o lista de recomandari pentru pasionatii de trasee montane. Astfel, printre celebrele lanturi muntoase din Elvetia, Italia sau Franta apar si ... Muntii Apuseni.   ...continuare.

Catalin Drula: Astazi, Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu si Nicolae Ciuca au dat liber la hotie. Pentru PSD si PNL e mai important sa fure, sa isi scape prietenii de inchisoare

publicat 2024-05-10 19:00:13 (Money.ro)
"Presedintele tradator s-a grabit sa promulge legea care aduce marea amnistie pentru evazionisti. Legea lui Ciolacu si Ciuca este o lege de zece ori mai rea decat ce a putut gandi Liviu Dragnea. Incepand de astazi, daca cineva face evaziune de pana intr-un milion de euro si este prins, da banii inapoi si a scapat. Este o invitatie la hotie din partea clanului politic PSD-PNL, patronat de Klaus Iohannis", a scris Catalin Drula, vineri pe Facebook.Acesta a reamintit faptul ca USR a trimis... ...continuare.

Producatorul chinez de vehicule electrice Zeekr si-a stabilit pretul IPO la nivelul maxim tintit, de 21 de dolari pe actiune

publicat 2024-05-10 19:00:13 (Money.ro)
Compania vinde vineri, la bursa din New York, 21 de milioane de actiuni americane de depozit, pentru a strange 441 de milioane de dolari.Oferta se afla in nivelul maxim al intervalului preconizat de Zeekr, de la 18 la 21 de dolari pe actiune, dezvaluit intr-un declaratie F-1 depusa la Comisia pentru bursa si valori mobiliare.Zeekr, care este sustinuta de grupul auto Geely din China, ofera mai multe modele de vehicule de lux, inclusiv un sedan de lux pe care a inceput sa il livreze in... ...continuare.

Ciolacu: Nimeni nu vine sa faca investitii daca tu, statul roman, nu investesti in infrastructura astfel incat rentabilitatea businessului pe care il vor face in Romania sa fie cea asteptata de investitori. Nu exista in afaceri Crucea Rosie

publicat 2024-05-10 19:00:13 (Money.ro)
"In primele patru luni ale acestui an am avut investitii si plati efectuate de 41 de miliarde de lei.  Nu s-a intamplat niciodata in istoria Romaniei acest lucru. Acum cativa ani vorbeam de aceasta suma intregul buget de investitii al Romaniei. Aceasta face diferenta. Aceasta sustenabilitate venita pe investitii, care imediat s-a vazut si cresterea economica, trebuie cumva transferata in cresterea nivelului de trai si, nu in ultimul rand, in serviciile oferite romanilor. Trebuie in acest... ...continuare.

Cum au marit preturile hotelierii si cei care ofera cazare prin AirBnb inaintea Olimpiadei de la Paris, inclusiv pentru cei cu rezervare platita

publicat 2024-05-10 19:00:11 (Libertatea)
Inaintea Jocurilor Olimpice de la Paris (26 iulie – 14 august), hotelierii si cei care ofera spatii de cazare prin platforma AirBnb au marit preturile de 2-3 ori pentru clientii facusera deja rezervari si i-au lasat cu ochii-n soare. Publicatia germana Focus a relatat cazul unul cuplu de pensionari germani, insa si romanii intampina aceeasi […] ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 13031 13032 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.