EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11835 11836 Pag. urm. »

Oaspeti-surpriza pe "Arcul de Triumf". Inaintea "socului" cu FCSB au "supervizat" Dinamo - Voluntari

publicat 2024-04-26 21:30:06 (Gazeta-Sporturilor)
Jucatorii Farului, Louis Munteanu si Mihai Popescu, au fost surprinsi pe "Arcul de Triumf", la meciul lui Dinamo cu FC Voluntari.Delegatia Farului a ajuns in cursul zilei de vineri la Bucuresti, pentru meciul de sambata cu FCSB. Insa nu toti jucatorii lui Gica Hagi au ramas la hotel. ... ...continuare.

Imagini spectaculoase cu primul lot din Transapuseana! E cea mai mare investitie pe un drum judetean din Romania

publicat 2024-04-26 21:30:03 (Antena3)
Primul lot din Transapuseana, drumul care traverseaza Muntii Apuseni, a fost inaugurat. Un drum de poveste, emblematic pentru judetul Alba si pentru Romania. ...continuare.

Burduja si Firea au inceput atacurile: "Firea nu este o alternativa pentru Capitala". Ce i-a raspuns contracandidata la fotoliul de primar

publicat 2024-04-26 21:30:02 (Adevarul)
Presedintele PNL Bucuresti, Sebastian Burduja, este de parere ca Gabriela Firea nu reprezinta o alternativa pentru bucuresteni. De cealalta parte, Gabriela Firea i-a spus ca Burduja nu are decat un vot. ...continuare.

Recep Tayyip Erdogan amana vizita care urma sa aiba loc la 9 mai la Casa Alba

publicat 2024-04-26 21:30:02 (Adevarul)
Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a amanat vizita pe care urma sa i-o faca presedintelui american Joe Biden la Casa Alba in ziua de 9 mai, transmit vineri Reuters si AFP, citand oficiali turci care au solicitat anonimatul. ...continuare.

De ce sa te duci sa lucrezi la H&M la Londra, pe 1.800 de lire sterline, cand aceiasi bani ii obtii la Bucuresti, intr-o trattorie, si ai costurile vietii mult mai reduse, incepand cu chiria?

publicat 2024-04-26 21:15:38 (Ziarul-Financiar)
De ce sa te duci sa lucrezi la H&M la Londra, pe 1.800 de lire sterline, cand aceiasi bani ii obtii la Bucuresti, intr-o trattorie, si ai costurile vietii mult mai reduse, incepand cu chiria? Autor: Cristian Hostiuc Saptamana trecuta, in metrou, m-am intersectat cu un tip pe care nu-l mai vazusem de mult si care, in perioada Covid-ului, lucra intr-o trattorie din centrul Capitalei. Ce faci, unde mai esti, ca nu te-am mai vazut de mult? In Anglia, la Londra, raspunde el. Ce faci in Londra? Muncesc! Unde? Am fost la H&M, iar acum vreau sa fac niste cursuri, ca poate ma fac politist! Si cat castigai la H&M? 1.800 de lire sterline! Net. Este foarte putin! In Bucuresti, la trattorie,... ...continuare.

Palatul Buckingham, prima reactie dupa ce s-a zvonit ca Regele Charles e din ce in ce mai rau

publicat 2024-04-26 21:15:34 (Puterea)
Palatul Buckingham, prima reactie dupa ce s-a zvonit ca Regele Charles e din ce in ce mai rau Regele Charles isi va relua indatoririle publice dupa progresele inregistrate in tratamentul impotriva cancerului.   Regele Charles al Marii Britanii va relua treptat angajamentele publice in urmatoarele saptamani, dupa ce a facut progrese incurajatoare in tratamentul impotriva cancerului, a anunta Palatul Buckingham. Planurile de revenire a regelui la activitatile publice vor incepe martea viitoare cu […]The post Palatul Buckingham, prima reactie dupa ce s-a zvonit ca Regele... ...continuare.

Nicusor, lovit din toate partile: "Primarul general a blocat dezvoltarea orasului"

publicat 2024-04-26 21:15:34 (Puterea)
Nicusor, lovit din toate partile: Primarul general a blocat dezvoltarea orasului Actualul primar, Nicusor Dan, se confrunta cu critici din partea contracandidatilor sai, Gabriela Firea si Sebastian Burduja, intr-o disputa despre rolul dezvoltatorilor imobiliari in viitorul metropolei.   In batalia electorala pentru fotoliul de primar general al Capitalei, acuzatiile si controversele nu inceteaza sa apara. Actualul primar, Nicusor Dan, se afla sub tirul criticilor pentru procesele […]The post Nicusor, lovit din toate partile: "Primarul general a blocat... ...continuare.

Cum si cat ne afecteaza valul de praf saharian

publicat 2024-04-26 21:15:34 (Puterea)
Cum si cat ne afecteaza valul de praf saharian Praful saharian a inceput sa ajunga din ce in ce mai des in tara noastra. Daca pana acum doi – trei ani un nor de praf saharian ajungea in Romania o data, de doua ori pe an, era ceva deosebit. Acum este a doua oara in ultima luna! Dupa cum explica climatologii, prezenta din ce […]The post Cum si cat ne afecteaza valul de praf saharian appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Preotii din Republica Moldova parasesc mitropolia subordonata Rusiei, in ajun de Paste

publicat 2024-04-26 21:15:34 (Puterea)
Preotii din Republica Moldova parasesc mitropolia subordonata Rusiei, in ajun de Paste Biserica Ortodoxa Romana va continua sa ii primeasca pe preotii care parasesc Biserica Ortodoxa din Moldova, subordonata Rusiei si inca cu putin timp inainte de Paste. Acestia se alatura Mitropoliei Basarabiei, care se afla in subordinea Bisericii Romane in ideea ca viitorul Republicii Moldova este legat de UE. Situatia pare destul de tensionata in Republica […]The post Preotii din Republica Moldova parasesc mitropolia subordonata Rusiei, in ajun de Paste appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Horoscop 27 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care isi da intalnire cu o persoana din sfera sentimentala

publicat 2024-04-26 21:15:34 (ProTV)
Horoscop 27 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care isi da intalnire cu o persoana din sfera sentimentala Horoscop 27 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Stirile ProTV. O zi cu chef de viata. Sunteti dispusi sa facem si treaba, sa ne si distram ca sa avem o stare de spirit cât se poate de buna, ca vin Floriile, vine Pastele, sa ne pregatim sufleteste.   ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11835 11836 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.