EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11974 11975 Pag. urm. »

Fuziune prin absorbtie in industria de componente auto

publicat 2024-04-28 20:30:10 (Puterea)
Fuziune prin absorbtie in industria de componente auto Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care AEQH24 GmbH a anuntat intentia de preluare a NIFCO Germany, inclusiv a subsidiarelor acesteia, SEGO GmbH, Germania, NIFCO Germany d.o.o., Serbia si NIFCO KTW America Corporation, SUA. In urma unei analize, Consiliul Concurentei a constatat ca aceasta operatiune nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata […]The post Fuziune prin absorbtie in industria de componente auto appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Super gonoreea rezistenta la medicamente, raspandita in China

publicat 2024-04-28 20:30:10 (Puterea)
Super gonoreea rezistenta la medicamente, raspandita in China China, punctul zero al pandemiei de Covid, ar putea sa alimenteze o crestere la nivel global a unei noi infectii: super gonoreea. Rata de rezistenta la antibiotice a acestei boli este de 40 de ori mai mare in China, comparativ cu SUA si Marea Britanie. Potrivit unui raport al CDC, aproximativa 98% din probele de […]The post Super gonoreea rezistenta la medicamente, raspandita in China appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Piedone lanseaza un sondaj de opinie pe Facebook

publicat 2024-04-28 20:30:10 (Puterea)
Piedone lanseaza un sondaj de opinie pe Facebook Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primaria Capitalei, lanseaza un sondaj de opinie pe Facebook. "Vreau sa stiu parerea tuturor! Va invit sa participati la acest sondaj pentru a ma ajuta sa inteleg mai bine opinia voastra, a cetatenilor. Raspunsurile voastre sunt extrem de importante pentru mine!", a postat Piedone pe Facebook. Pentru a participa […]The post Piedone lanseaza un sondaj de opinie pe Facebook appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Infrangere pentru CSM Bucuresti in sferturile Ligii Campionilor

publicat 2024-04-28 20:30:09 (OnlineSport)
Infrangere pentru CSM Bucuresti in sferturile Ligii Campionilor Campioana României a început cu stângul dubla cu Metz pentru calificarea în Final Four. ...continuare.

3 cele mai inteligente zodii

publicat 2024-04-28 20:30:06 (Jurnalul-National)
3 cele mai inteligente zodii In toate zodiile se afla oameni inteligenti, insa exista 3 semne zodiacale renumite pentru mintea sclipitoare a nativilor. ...continuare.

Ce leaga unele dintre cele mai cunoscute si emblematice case de moda din lume, precum Dior, Balenciaga, Nina Ricci si Christian Lacroix, de industria aviatica europeana?

publicat 2024-04-28 20:15:17 (Ziarul-Financiar)
Ce leaga unele dintre cele mai cunoscute si emblematice case de moda din lume, precum Dior, Balenciaga, Nina Ricci si Christian Lacroix, de industria aviatica europeana? vezi galeria foto Tweet Ce leaga unele dintre cele mai cunoscute si emblematice case de moda din lume, precum Dior, Balenciaga, Nina Ricci si Christian Lacroix, de industria aviatica europeana? ADN-ul francez al Air France, unul dintre cei mari mari jucatori din industria aviatica europeana, are in componenta sa si fashionul. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11974 11975 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.