EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11826 11827 Pag. urm. »

Decizia-surpriza luata de jucatorii liderului FCSB, inaintea meciului cu Farul: "Eforturile lor doar noi le stim!"

publicat 2024-04-26 20:00:07 (Gazeta-Sporturilor)
Antrenorul lui FCSB, Elias Charalambous, a dezvaluit ca, dupa meciul cu Sepsi (2-2), jucatorii de la FCSB au refuzat sa mearga la familii si au intrat direct in cantonament, pentru a pregati duelul cu Farul de sambata.Meciul FCSB - Farul a programat sambata, de la 20:30, si va fi liveTEXT pe GSP.RO si in direct la Prima Sport 1, Orange Sport 1 si Digi Sport 1.FCSB isi putea adjudeca titlul inca de miercuri, printr-o victorie in fata lui Sepsi, la Sfantu Gheorghe. ... ...continuare.

Bautura care ne poate ajuta sa scapam de 20 de kilograme in doar doua luni! Se prepara rapid si e delicioasa

publicat 2024-04-26 20:00:05 (Click)
Multi dintre noi ne aflam in cautarea unei metode eficiente de a ne mentine greutatea sub control, iar o noua bautura a devenit extrem de populara pe Internet. Cunoscut drept "oat-zempic", este vorba despre un smoothie de ovaz care ne-ar putea ajuta sa pierdem 20 de kilograme in numai doua luni. ...continuare.

Prima reactie a lui Marcel Ciolacu dupa declaratiile despre moldoveni: "Departe de mine sa jignesc pe cineva"

publicat 2024-04-26 20:00:03 (Antena3)
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, referitor la afirmatia pe care a facut-o, la Timisoara, atunci cand a spus ca "Buzaul nu e in Moldova si va rog frumos sa nu ma jigniti", ca este "moldovean asa cum sunt ardelean, banatean, oltean sau bucovinean", iar mama sa era din Tecuci. "Deci departe de mine sa jignesc pe cineva", a transmis el. ...continuare.

Tribunalul Bucuresti dispune inceperea procesului pe fond in dosarul in care fratii Tate sunt acuzati de trafic de persoane si viol

publicat 2024-04-26 20:00:03 (Adevarul)
Un judecator de la Tribunalul Bucuresti a dispus vineri inceperea judecatii de fond in dosarul in care fratii Andrew si Tristan Tate sunt acuzati de constituirea unui grup infractional organizat, trafic de persoane si viol. ...continuare.

Burduja: Avem inca o confirmare ca schema de sprijin a consumatorilor de energie din Romania functioneaza. Eurostat confirma ca romanii platesc printre cele mai mici preturi din UE

publicat 2024-04-26 19:45:12 (Money.ro)
Burduja: Avem inca o confirmare ca schema de sprijin a consumatorilor de energie din Romania functioneaza. Eurostat confirma ca romanii platesc printre cele mai mici preturi din UE Pretul gazelor naturale pentru gospodariile din Romania (0,0563 EUR/kWh) a fost al 3-lea cel mai mic pret din UE si la jumatate fata de pretul mediu inregistrat la nivelul Uniunii (0,1125 EUR/kWh), arata comunicatul de presa al Ministerului Energiei. "Avem inca o confirmare ca schema de sprijin a consumatorilor de energie din Romania functioneaza. Eurostat confirma ca romanii platesc printre cele mai mici preturi din Uniunea Europeana. Am prelungit schema si tinem sub control preturile... ...continuare.

AQUILA finalizeaza a doua tranzactie din 2024, prin preluarea Parmafood

publicat 2024-04-26 19:45:12 (Money.ro)
AQUILA finalizeaza a doua tranzactie din 2024, prin preluarea Parmafood Ploiesti, 26.04.2024 - AQUILA (simbol bursier AQ), lider in servicii integrate de distributie si logistica pentru piata bunurilor de larg consum din Romania si Republica Moldova, a finalizat tranzactia pentru achizitionarea a 100% din partile sociale ale companiilor Parmafood Group Distribution SRL si Parmafood Trading SRL, in urma indeplinirii tuturor conditiilor suspensive prevazute in contract. […]Articolul AQUILA finalizeaza a doua tranzactie din 2024, prin preluarea Parmafood apare... ...continuare.

Romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana. Care sunt motivele

publicat 2024-04-26 19:45:12 (Money.ro)
Romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana. Care sunt motivele Romanii se confrunta cu cele mai ridicate rate de dobanda la credite din intreaga Uniune Europeana, in ciuda faptului ca salariile in tara sunt printre cele mai mici. Dobanzile practicate la noi sunt de pana la patru ori mai mari decat in alte state europene. "Avem cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana si cea […]Articolul Romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana. Care sunt motivele apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Cu cat cresc veniturile romanilor la aplicarea salariului minim european

publicat 2024-04-26 19:45:12 (Money.ro)
Cu cat cresc veniturile romanilor la aplicarea salariului minim european Salariul minim european – proiectul UE In mijlocul unui an electoral, oficialii PSD-PNL planuiesc o noua crestere a salariilor, chiar daca se confrunta cu presiuni legate de cheltuielile mari din buget. Initial, salariul minim pe economie ar urma sa creasca incepand din iulie cu putin peste 100 de lei, odata ce brutul va atinge 3.700 […]Articolul Cu cat cresc veniturile romanilor la aplicarea salariului minim european apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Haaland ar putea reveni pentru meciul lui City cu Nottingham Forest, a dat de inteles Guardiola

publicat 2024-04-26 19:45:11 (Mediafax)
Haaland ar putea reveni pentru meciul lui City cu Nottingham Forest, a dat de inteles Guardiola Manchester City l-ar putea avea in teren pe Erling Haaland in meciul de duminica din Premier League cu Nottingham Forest, a lasat sa se inteleaga managerul lui City, Pep Guardiola, dupa victoria categorica de joi cu 4-0 in fata lui Brighton. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11826 11827 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.