EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 12613 12614 Pag. urm. »

Putin a ordonat. In a doua zi de Paste, Rusia a facut anuntul care zguduie lumea

publicat 2024-05-06 19:30:10 (Money.ro)
Putin a ordonat. In a doua zi de Paste, Rusia a facut anuntul care zguduie lumea Putin a ordonat testarea fortelor nucleare In a doua zi de Paste, luni, 6 mai 2024, Rusia a anuntat ca va organiza un exercitiu militar care va include antrenamente pentru utilizarea armelor nucleare. Aceste actiuni ale Rusiei ar fi un raspuns la declaratiile Occidentului privind trimiterea de trupe in Ucraina, a declarat luni purtatotul de […]Articolul Putin a ordonat. In a doua zi de Paste, Rusia a facut anuntul care zguduie lumea apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Accident cu cinci masini pe E 85 / DN 2: o femeie si trei copii au fost raniti

publicat 2024-05-06 19:30:08 (Libertatea)
Accident cu cinci masini pe E 85 / DN 2: o femeie si trei copii au fost raniti Traficul pe DN 2 / E85 se desfasoara cu dificultate, luni dupa-amiaza, dupa ce cinci autovehicule au fost implicate intr-un accident rutier in urma caruia 4 persoane au fost ranite, relateaza News.ro. Conform IPJ Buzau, din primele date de la fata locului a reiesit ca este vorba de o coliziune intre cinci autoturisme ce se […] ...continuare.

Trump se va intoarce in sala de judecata din New York pentru procesul penal pentru tainuirea banilor

publicat 2024-05-06 19:30:08 (Jurnalul-National)
Trump se va intoarce in sala de judecata din New York pentru procesul penal pentru tainuirea banilor Donald Trump se intoarce luni intr-o sala de judecata din New York, unde va fi obligat sa ii asculte pe cei care vor depune marturie despre eforturile sale din timpul alegerilor prezidentiale din 2016 de a ascunde stirile despre o presupusa intalnire cu o vedeta porno, scrie Reuters. ...continuare.

"De cat timp am asteptat acest moment..." » Iubita lui Dennis Man a cucerit pe toata lumea la petrecerea promovarii in Serie A

publicat 2024-05-06 19:30:07 (Gazeta-Sporturilor)
De cat timp am asteptat acest moment... » Iubita lui Dennis Man a cucerit pe toata lumea la petrecerea promovarii in Serie A Dennis Man (25 de ani) a promovat in Serie A cu Parma, iar la ultimul meci de pe teren propriu din acest sezon, cel cu Cremonese, jucatorii au primit trofeul de campionii din Serie B. Insa, Alexandra Ionela Grigorita, fosta Miss Arad, iubita lui Dennis a intors toate privirile.Dennis Man trece prin cele mai bune momente ale carierei. ... ...continuare.

Atacuri aeriene ale Turciei in nordul Irakului. Mai multi membri ai PKK au fost ucisi

publicat 2024-05-06 19:15:10 (Mediafax)
Atacuri aeriene ale Turciei in nordul Irakului. Mai multi membri ai PKK au fost ucisi Turcia a lovit luni nordul Irakului cu atacuri aeriene, afirmand ca a ucis 16 membri ai Partidului Muncitorilor din Kurdistan (PKK). ...continuare.

Regiunea Romaniei campioana la fonduri europene: absorbtie de 143% raportata intre 2014 si 2020. "A fost si o supracontractare pe care guvernul a asumat-o din bugetul national"

publicat 2024-05-06 19:15:08 (Libertatea)
Regiunea Romaniei campioana la fonduri europene: absorbtie de 143% raportata intre 2014 si 2020. A fost si o supracontractare pe care guvernul a asumat-o din bugetul national Vestul Romaniei s-a dezvoltat puternic dupa aderarea Romaniei la blocul comunitar european, gratie fondurilor nerambursabile. Statistica arata ca patru judete din zona au atras pana acum peste 2 miliarde de euro, iar pana in 2029 este prognozata o absorbtie de inca 2 miliarde de euro.  O situatie a Agentiei pentru Dezvoltare Regionala (ADR) Vest indica […] ...continuare.

Noi caderi de grindina in mai multe zone din tara. Sefa ANM a anuntat ce ne asteapta in urmatoarele zile

publicat 2024-05-06 19:15:08 (Libertatea)
Noi caderi de grindina in mai multe zone din tara. Sefa ANM a anuntat ce ne asteapta in urmatoarele zile Noi caderi de grindina au fost inregistrate, luni, in mai multe zone din tara. Meteorologii au emis mai multe avertizari nowcasting de fenomene periculoase, in continuare unele localitati fiind sub avertizari cod galben, relateaza News.ro. Nici in urmatoarele zile nu se indreapta vremea, a anuntat Elena Mateescu, directorul Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), la Antena […] ...continuare.

"Daca esti orb, ai un baston alb. Daca avem VAR, folositi-l! " Bölöni, furios pe deciziile arbitrilor

publicat 2024-05-06 19:15:08 (Jurnalul-National)
Daca esti orb, ai un baston alb. Daca avem VAR, folositi-l! " Bölöni, furios pe deciziile arbitrilor Antrenorul principal al FC Metz, Laszlo Bölöni, s-a suparat pe nivelul arbitrajului in meciul pierdut sambata de echipa sa cu Stade Rennais, scor 3-2. Infrangerea a lasat clubul intr-o pozitie precara in clasament, cu doar doua meciuri ramase de disputat in acest sezon. ...continuare.

Peste 97% dintre avizele din SUMAL respecta cadrul legal in vigoare

publicat 2024-05-06 19:15:08 (Income-Magazine)
Peste 97% dintre avizele din SUMAL respecta cadrul legal in vigoare Majoritatea covarsitoare, de peste 97%, a avizelor din sistemul de urmarire a masei lemnoase SUMAL respecta cadrul legal in vigoare, reiese dintr-o analiza efectuata de aplicatia de Inteligenta Artificiala (AI) de la Google, citata de Asociatia Forestierilor din Romania – ASFOR. „Sistemul informational pentru paduri sau varianta lui cunoscuta de noi toti ca SUMAL, sistemul […] ...continuare.

Locul din Romania care pare rupt din basme. Unde se afla coltul de rai care ascunde o poiana plina cu narcise

publicat 2024-05-06 19:15:05 (Click)
Locul din Romania care pare rupt din basme. Unde se afla coltul de rai care ascunde o poiana plina cu narcise In inima Romaniei se ascunde un colt de poveste, un loc fermecator care pare desprins din basme: o poiana salbatica imbietoare, imbratisata de munti si presarata cu petalele delicate ale narciselor. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 12613 12614 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.