EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11802 11803 Pag. urm. »

Care sunt cele mai scumpe medicamente din lume

publicat 2024-04-26 16:15:08 (Libertatea)
Pretul mediu al medicamentelor a crescut vertiginos in ultimii ani la nivel mondial. Acestea reflecta in mare parte adoptarea de catre industria farmaceutica globala a unor terapii scumpe pentru tratarea unor afectiuni grave cu impact global semnificativ, cum ar fi cancerul sau bolile autoimune. In cele ce urmeaza iti vom prezenta un top al celor […] ...continuare.

"Io Capitano", de Matteo Garrone: despre om, umanitate si umanism. Un film sensibil, despre odiseea emigratiei in lumea contemporana a inegalitatilor extreme

publicat 2024-04-26 16:15:08 (Libertatea)
In Europa, problema emigratiei, nu atat cea din interior, ci mai ales cea intercontinentala, e mereu la ordinea zilei. Partidele populist-nationalist-conservatoare se intrec in a o demoniza. Bunaoara, cei care vin in Europa ar fi responsabili de multe dintre relele societale din ultimele decade: fura joburile localnicilor, au probleme de integrare, generand tot felul de […] ...continuare.

Importanta alegerii corecte a Prosoapelor din Bumbac de la Cumpara Istet.ro

publicat 2024-04-26 16:15:08 (Libertatea)
Importanta alegerii corecte a Prosoapelor din Bumbac de la Cumpara Istet.ro Prosoapele din bumbac sunt produse textile esentiale in orice gospodarie, insa diversitatea modelelor de prosoape disponibile pe piata este foarte variata. Daca esti in cautarea prosoapelor de bumbac pentru baie, a prosoapelor pentru plaja, sau chiar pentru copii, este esential sa iei in considerare diverse aspecte pentru a te asigura ca alegi prosoape de calitate […] ...continuare.

Un barbat din Constanta a fost arestat preventiv, dupa ce a batut un caine si a incercat sa il spanzure

publicat 2024-04-26 16:15:08 (Libertatea)
Un barbat de 44 de ani din judetul Constanta a fost arestat preventiv, dupa ce a batut un caine si a incercat sa il spanzure. Reprezentantii Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta au anuntat, vineri, ca un barbat este cercetat pentru comiterea infractiunii de schingiuire a animalelor, relateaza News.ro. Va avertizam ca urmeaza informatii cu […] ...continuare.

Iluminand frumusetea: Cum transforma oglinda cu LED experienta de machiaj si ingrijire personala

publicat 2024-04-26 16:15:08 (Jurnalul-National)
O oglinda cu LED merge mult dincolo de rolul ei traditional de a reflecta imaginea noastra. ...continuare.

In 2024 alegem filmul european!

publicat 2024-04-26 16:15:08 (Jurnalul-National)
Editia a 28-a Festivalului Filmului European va debuta la Bucuresti chiar de Ziua Europei, pe 9 mai si se va incheia la Chisinau, pe 8 iunie, in weekendul alegerilor europarlamentare. ...continuare.

Spotify si Apple continua disputa

publicat 2024-04-26 16:15:08 (Income-Magazine)
Spotify si Apple continua sa se joace de-a soarecele si pisica si, dupa ce Spotify a trimis o actualizare a aplicatiei refuzand sa accepte noile conditii, Apple i-a respins actualizarea. Un nou update al aplicatiei Spotify de iPhone a fost respins de Apple, dupa ce compania suedeza a refuzat sa accepte noile conditii impuse in […] ...continuare.

Lupta pentru Liga Campionilor continua in Serie A! Juventus - Milan si Napoli - Roma, meciurile etapei

publicat 2024-04-26 16:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Inter Milano este noua campioana din Serie A, insa miza ramane in continuare una uriasa pentru meciurile din Italia, atat in zona rosie a clasamentului, dar in special in prima jumatate, acolo unde mai multe echipe se lupta pentru locurile de Liga Campionilor, in sezonul in care Serie A va trimite cinci echipe in competitia de top a Europei. ... ...continuare.

Cum alegem cele mai bune saltele de pat

publicat 2024-04-26 16:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Atunci cand vine vorba de alegerea celor mai bune saltele, trebuie sa tii cont de mai multi factori inainte de a face o achizitie. De la nivelul de confort si suport oferit, pana la tipul de saltea potrivit nevoilor tale, acest ghid iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie pentru a lua cea mai buna decizie. ... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11802 11803 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.