EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11920 11921 Pag. urm. »

Alina Gorghiu: N-am sa-i inteleg niciodata pe cei care fac demersuri pentru legalizarea drogurilor in Romania

publicat 2024-04-28 08:00:10 (Puterea)
Alina Gorghiu, Ministrul Justitiei din Romania, a adus critici aspre protestelor si demersurilor pentru legalizarea drogurilor in tara. Intr-o declaratie recenta, Gorghiu a subliniat pericolul asociat traficului de droguri si necesitatea de a mentine pedepsele aspre pentru traficantii de droguri de mare risc. Totodata, Alina Gorghiu, a vorbit si despre importanta mentinerii pedepselor pentru traficantii […]The post Alina Gorghiu: N-am sa-i inteleg niciodata pe cei care fac demersuri... ...continuare.

NASA si cateva secrete uimitoare: Ce ascund defibrilatoarele si fermele spatiale?

publicat 2024-04-28 08:00:10 (Puterea)
Cu totii am auzit despre NASA si despre contributiile sale la cunoasterea universului. Dar cati dintre noi stim cu adevarat cateva dintre secretele mai putin cunoscute ale acestei agentii extraordinare? Ei bine, astazi vom dezvalui cinci lucruri fascinante despre NASA, care te vor surprinde si mai mult decat te-ai fi asteptat! NASA si inovatiile medicale: […]The post NASA si cateva secrete uimitoare: Ce ascund defibrilatoarele si fermele spatiale? appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Duminica Floriilor - Prevestirea biruintei lui Hristos asupra mortii

publicat 2024-04-28 08:00:10 (Puterea)
Este Duminica Floriilor, a intrarii Domnului pe asin  in Ierusalim, intampinat cu ramuri si urale: Osana! Bine este cuvantat Cel ce vine in numele Domnului!" Duminica Floriilor prevesteste biruinta Domnului asupra mortii. "Intrarea in Ierusalimul pamantesc pentru a patimi, a trece prin suferinta si moarte si apoi a invia din morti este o etapa spre […]The post Duminica Floriilor - Prevestirea biruintei lui Hristos asupra mortii appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Aurul, o investitie care azi nu poate da gres! In 2024 a atins maxime istorice

publicat 2024-04-28 08:00:10 (Puterea)
Unul dintre cele mai populare active de refugiu de pe piata, aurul, si-a mentinut pozitia privilegiata si in 2024. Interesul tot mai mare pentru aur, la nivel mondial, se observa cu usurinta - pretul sau a crescut de la finalul lui 2023 cu 21%, ca urmare a cererilor mari de pe piata, mai ales din […]The post Aurul, o investitie care azi nu poate da gres! In 2024 a atins maxime istorice appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Romanii cu nume de flori si-au cinstit prietenii. Cluburile si terasele din Centrul Vechi au fost pline. "O viata avem"

publicat 2024-04-28 08:00:09 (ProTV)
Duminica îi sarbatorim pe cei aproape 1,8 milioane de români cu nume de flori. Unii au început mult mai devreme petrecerile, iar cluburile si terasele din Centrul Vechi au fost pline.   ...continuare.

Oamenii au ramas izolati dupa surparea strazii din Cluj-Napoca. Nu pot ajunge la ei nici ambulantele

publicat 2024-04-28 08:00:09 (ProTV)
Oamenii au ramas izolati dupa surparea strazii din Cluj-Napoca. Nu pot ajunge la ei nici ambulantele Autoritatile fac cercetari la Cluj-Napoca, unde o bucata dintr-o strada s-a surpat. O expertiza va arata ce lucrari sunt necesare. Între timp, traficul este oprit în zona si sunt luate în calcul rute alternative. ...continuare.

Ion Cristoiu: Culmea coruptiei postdecembriste: Afacerea Silicoanele infractionale

publicat 2024-04-28 08:00:08 (Mediafax)
Ion Cristoiu: Culmea coruptiei postdecembriste: Afacerea Silicoanele infractionale Pe 8 noiembrie 1945, o manifestatie impotriva Guvernului Groza s-a soldat cu mai multi morti, toti din rindul muncitorilor veniti la o contramanifestatie. Cei 11 sint ingropati in Cimitirul Ghencea Civil. Vazind lespezile intr-un popas la fata locului, m-am apucat de iscodirea Evenimentului, cultivat pina la suprasaturare pe vremea comunistilor, acum uitat. ...continuare.

LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 795 | Mai multe regiuni ucrainene, vizate de lovituri cu drone. Kievul neaga retragerea tancurilor Abrams de pe front

publicat 2024-04-28 08:00:07 (Libertatea)
LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 795 | Mai multe regiuni ucrainene, vizate de lovituri cu drone. Kievul neaga retragerea tancurilor Abrams de pe front Fortele ucrainene au inregistrat, noaptea trecuta, prezenta unor drone Shahed deasupra mai multor regiuni. Deocamdata nu exista informatii in legatura cu urmarile posibilelor lovituri. De asemenea, in regiunea rusa Briansk, guvernatorul a precizat ca au fost neutralizate patru drone lansate de Ucraina. Intre timp, Kievul a negat informatia de presa privind retragerea tancurilor Abrams de […] ...continuare.

Romania, paradisul bancilor: Este o piata grozava. Vedem multa valoare aici

publicat 2024-04-28 08:00:07 (Jurnalul-National)
Inca o banca ar putea sa fie cumparata, anunta Ziarul Financiar. "Romania este o piata grozava". Anuntul facut de sefii UniCredit si Alpha Bank. ...continuare.

Cutremur de Florii in Vrancea

publicat 2024-04-28 08:00:07 (Jurnalul-National)
Un cutremur de intensitate redusa s-a produs duminica dimineata in zona Vrancea. Anuntul a fost facut de Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pamantului INCDFP. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11920 11921 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.