EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 13396 13397 Pag. urm. »

Finlanda: Un atac cibernetic compromite datele a zeci de mii de locuitori din Helsinki

publicat 2024-05-14 20:15:06 (Bursa)
Orasul Helsinki a fost vizat de un atac cibernetic care ar putea sa fi compromis datele unui numar de aproximativ 80.000 de elevi si 40.000 de angajati municipali, a indicat marti autoritatea finlandeza pentru securitate cibernetica. ...continuare.

Ciuca: 'Pentru a putea in continuare ca PNL sa isi asume rolul de garant al libertatii, echilibrului, cer filialei din Galati sa asigure cel mai bun scor din istoria sa'

publicat 2024-05-14 20:15:06 (Bursa)
Nicolae Ciuca i-a indemnat pe liberalii de la PNL Galati sa mearga din usa in usa, din strada in strada si sa prezinte oamenilor faptele lor si sa le spuna ca este o distinctie de performanta intre administratiile liberale si restul administratiilor locale conduse de alte partide. 'Pentru a putea in continuare ca PNL sa isi asume rolul de garant al libertatii, echilibrului, cer filialei din Galati sa asigure cel mai bun scor din istoria sa', a mai spus presedintele PNL ...continuare.

Trucul banal care tine mustele la distanta, fara solutii chimice. Asa nu vor mai intra in casa

publicat 2024-05-14 20:15:05 (Antena3)
In sezonul cald, mustele ne dau mari batai de cap, insa este bine de stiut ca exista un truc simplu, care ne poate ajuta sa le tinem la distanta. ...continuare.

Un sofer nervos si-a distrus masina in fata echipajelor de Politie si RAR: "Doamne, ajuta de razboi, o sa impusc la voi!" VIDEO

publicat 2024-05-14 20:15:02 (Adevarul)
Un control in trafic, care a fost efectuat pe un drum din Neamt de Politie si Registrul Auto Roman, a starnit o reactie violenta a conducatorului auto, acesta distrugandu-si masina in fata oamenilor legii. ...continuare.

Lovitura de proportii pentru 'Ndrangheta. Mafia calabreza, ingenuncheata in Italia

publicat 2024-05-14 20:00:09 (ProTV)
Lovitura de proportii pentru 'Ndrangheta. Mafia calabreza, ingenuncheata in Italia Autoritatile italiene au anuntat marti ca au desfasurat o operatiune de amploare împotriva 'Ndrangheta, mafia calabreza, vizând 142 de persoane apartinând în special clanurilor din Cosenza, active în traficul de droguri. ...continuare.

Relatia Gen Z cu locul de munca. Ce conteaza cel mai mult, ce e "factor de stres"

publicat 2024-05-14 20:00:09 (ProTV)
Relatia Gen Z cu locul de munca. Ce conteaza cel mai mult, ce e factor de stres Munca multa si salariul care ramâne pe loc sunt cele mai mari surse de stres, la serviciu, conform unui studiu recent, facut în rândul angajatilor din România.   ...continuare.

Adrian Caciu: La momentul acesta, din PNRR avem contracte incheiate de 36 de miliarde de euro, desi PNRR-ul nostru este de doar 28,5 miliarde, ceea ce ne spune ca exista cerere pentru investitii

publicat 2024-05-14 20:00:09 (Money.ro)
Adrian Caciu: La momentul acesta, din PNRR avem contracte incheiate de 36 de miliarde de euro, desi PNRR-ul nostru este de doar 28,5 miliarde, ceea ce ne spune ca exista cerere pentru investitii "La momentul acesta, din PNRR avem contracte incheiate de 36 de miliarde de euro, desi PNRR-ul nostru este de doar 28,5 miliarde, ceea ce ne spune ca exista cerere pentru investitii. Nu suntem in lipsa de proiecte. Mai avem si partea de cofinantare pe proiecte", a declarat ministrul Adrian Caciu in emisiunea Romania Politica de la Prima News. El a anuntat ca urmeaza o analiza privind stadiul investitiilor din PNRR."Joia aceasta vom avea o noua analiza privind progresul pe fiecare... ...continuare.

Adrian Caciu: Metroul de la Cluj, cel mai intarziat proiect din PNRR. Nu avem contract de dirigentie de santier / In comparatie, Magistrala M6 spre Otopeni este deja in stadiu de executie de 30%

publicat 2024-05-14 20:00:09 (Money.ro)
Adrian Caciu: Metroul de la Cluj, cel mai intarziat proiect din PNRR. Nu avem contract de dirigentie de santier / In comparatie, Magistrala M6 spre Otopeni este deja in stadiu de executie de 30% Ministrul Investitiilor a fost intrebat in emisiunea Romania Politica de la Prima News care este investitia care are cea mai mare intarziere in PNRR. "Metroul de la Cluj", a raspuns Adrian Caciu, el facand o comparatie cu alt proiect de investitie privind o metroul, Magistrala M6, care are un stadiu foarte bun de executie."Magistrala M6, pe care acum o contractam, este deja in stadiu de executie de 30%, am reusit sa o introducem in PNRR si vom deconta banii pe ea", a spus Caciu.Ministrul... ...continuare.

Alice Munro, laureata cu Nobel, a murit la varsta de 92 de ani

publicat 2024-05-14 20:00:08 (Mediafax)
Alice Munro, laureata cu Nobel, a murit la varsta de 92 de ani Scriitoarea canadiana de nuvele si laureata a premiului Nobel Alice Munro, a murit la varsta de 92 de ani, in Ontario. Ea suferea de dementa de mai bine de un deceniu. ...continuare.

Fugit din Iran, regizorul Mohammad Rasoulof se teme pentru echipa sa si denunta "masinaria criminala a Republicii Islamice"

publicat 2024-05-14 20:00:07 (Libertatea)
Fugit din Iran, regizorul Mohammad Rasoulof se teme pentru echipa sa si denunta masinaria criminala a Republicii Islamice Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, care a fugit clandestin din tara sa, a implorat, marti, comunitatea cinematografica sa ofere un „sprijin puternic” realizatorilor de film amenintati. Intr-un comunicat de presa transmis AFP si citat de Agerpres, cineastul a vorbit despre „masinaria criminala a Republicii Islamice”. Regizorul, care a fost condamnat la 5 de inchisoare cu executare […] ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 13396 13397 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.