EMAG

Conopida murata. Reteta care le pastreaza crocante chiar si doi-trei ani

publicat 2025-09-10 03:15:07 (Click)

Conopida murata este unul dintre cele mai apreciate produse traditionale din camara romaneasca, iar gospodinele care stiu sa o prepare corect pot sa se bucure de gustul sau crocant si aromat chiar si dupa doi-trei ani.

Alte stiri de la Click:

Cum sa elimini firele albe si sa redobandesti culoarea naturala a parului. Ce vitamina te poate ajuta
Cat platesti de fapt pentru o casa la 1 euro in Italia. Experienta unui britanic care a achizitionat doua astfel de proprietati
Incalzirea globala si consumul de zahar, conexiune neasteptata dezvaluita de un studiu
Gelul inovator care previne caderea parului in timpul chimioterapiei, speranta pentru pacientii cu cancer
Spune adio gandacilor de bucatarie cu acest amestec de ingrediente ieftine care ii elimina definitiv
Dragus inca mai crede in calificarea la Mondial: "Cat avem sanse, vom lupta"
Adio calificare din preliminarii? Romania, remiza in Cipru. Barajul, ultima speranta
Muntele sfant devine complex turistic de lux? Credinciosii din lumea intreaga sunt indignati
Primele imagini cu ascunzatoarea tatalui fugar din Noua Zeelanda, care si-a tinut copiii ascunsi in padure timp de patru ani
Cele trei sfaturi Feng Shui pentru eliminarea energiei negative din casa. Cum poti atrage norocul in viata ta
Raluca Badulescu, doua casnicii si doua divorturi. Cum se intelege cu fosti soti, Florin Stamin si Vali Punga: "Noi ne-am despartit in acte, dar..."
Si-a transformat apartamentul din New York in Titanic! Imagini inedite
Locul unic care trebuie vizitat o data in viata! Se numara printre cele mai recomandate destinatii de vacanta
Horoscop miercuri, 10 septembrie. Fecioarele au o zi productiva, iar Pestii isi pastreaza gandirea pozitiva
Locul unic care trebuie vizitat o data in viata! Se numara printre cele mai recomandate destinatii de vacanta



© Copyright 2000-2025 iStorm. Toate drepturile rezervate.