EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11943 11944 Pag. urm. »

Faimoasa insula din Europa care a devenit "un dormitor pentru turisti". Localnicii sunt disperati

publicat 2024-04-28 13:00:11 (ProTV)
Faimoasa insula din Europa care a devenit un dormitor pentru turisti. Localnicii sunt disperati Localnicii din faimoasa insula italiana Capri, din Marea Mediterana, se revolta din cauza fluxului tot mai mare de turisti. ...continuare.

Cetatenii din Tadjikistan, avertizati de autoritati sa nu calatoreasca in Rusia

publicat 2024-04-28 13:00:09 (Mediafax)
Cetatenii din Tadjikistan, avertizati de autoritati sa nu calatoreasca in Rusia Biroul de Externe din Tadjikistan i-a sfatuit pe toti cetatenii sa "se abtina temporar" de la calatoriile in Rusia, potrivit Sky News. ...continuare.

Cinci sturioni capturati de braconieri au fost eliberati in apa de politistii de frontiera

publicat 2024-04-28 13:00:09 (Mediafax)
Cinci sturioni capturati de braconieri au fost eliberati in apa de politistii de frontiera Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au desfasurat "o actiune pe linia prevenirii si combaterii braconajului piscicol in Delta Dunarii, descoperind astfel 1230 metri de plase si au eliberat in mediul natural cinci exemplare de sturion". ...continuare.

Joe Biden l-a comparat pe Donald Trump cu "un baietel de 6 ani" intr-un discurs in fata corespondentilor de presa de la Casa Alba

publicat 2024-04-28 13:00:08 (Libertatea)
Joe Biden l-a comparat pe Donald Trump cu un baietel de 6 ani intr-un discurs in fata corespondentilor de presa de la Casa Alba Actualul lider american Joe Biden l-a ironizat pe adversarul sau Donald Trump, din cursa pentru functia de presedinte al SUA, afirmand, la cina anuala a corespondentilor de presa de la Casa Alba, ca „varsta este singurul lucru” pe care il au in comun si comparandu-l pe republican cu „un baietel de 6 ani”, relateaza AFP […] ...continuare.

Un hotel din Nikolaiev a fost lovit de o drona lansata de rusi

publicat 2024-04-28 13:00:08 (Jurnalul-National)
Un hotel din Nikolaiev a fost lovit de o drona lansata de rusi Un hotel din orasul ucrainean Nikolaiev a fost lovit de o drona lansata de rusi. Cladirea a fost distrusa. Rusii sustin ca hotelul este folosit de mercenari. ...continuare.

Asa arata performanta! Madalina Stanca a devenit dubla Campioana Balcanica la Culturism si Campioana Absoluta

publicat 2024-04-28 13:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Asa arata performanta! Madalina Stanca a devenit dubla Campioana Balcanica la Culturism si Campioana Absoluta Madalina Stanca (20 de ani) a devenit, in acest weekend, dubla Campioana Balcanica la Culturism si Campioana Absoluta, la categoria ei de varsta.Madalina Stanca, o sportiva din Timisoara, a participat in acest weekend la Campionatul Balcanic de Culturism si Fitness, unde a obtinut de doua ori locul I la categoria Bikini fitness (locul I Junioare, respectiv locul I Senioare - conform regulamentului, varsta ii permite participarea la ambele categorii). ... ...continuare.

Ce porecla i-a pus Violeta Banica lui Adrian Brancoveanu, iubitul Andreei Marin: "Este un.."

publicat 2024-04-28 13:00:04 (Click)
Ce porecla i-a pus Violeta Banica lui Adrian Brancoveanu, iubitul Andreei Marin: Este un.. Andreea Marin si Adrian Brancoveanu au pus bazele unuia dintre cele mai admirate cupluri din showbiz. Cu toate acestea, aparitiile lor sunt discrete, precum si viata personala. Violeta, fiica prezentatoarei din fostul mariaj cu Stefan Banica Jr. a dat din casa si asa am reusit sa aflam ce porecla a ...continuare.

Dubla istorica pentru Romania: Aur si Argint la Campionatul Mondial de Dans Sportiv din China

publicat 2024-04-28 13:00:03 (Antena3)
Dubla istorica pentru Romania: Aur si Argint la Campionatul Mondial de Dans Sportiv din China In acest weekend, pe 27 aprilie, s-a desfasurat la Wuhan in China, editia 2024 a Campionatului Mondial de Dans Sportiv pentru sectiunea dansurilor Standard destinate categoriei de varsta sub 21 de ani. ...continuare.

Romania nu are bani sa isi trimita sportivii la Olimpiada. Loteria Romana va lansa un loz, pentru a sustine sportivii

publicat 2024-04-28 13:00:03 (Antena3)
Romania nu are bani sa isi trimita sportivii la Olimpiada. Loteria Romana va lansa un loz, pentru a sustine sportivii Romania nu are bani sa isi trimita sportivii la Olimpiada. O recunoaste chiar Guvernul. ...continuare.

Bauturile energizante ameninta sanatatea fizica si mintala a copiilor. Parinti sunt ingroziti: "Am crezut ca e pe moarte"

publicat 2024-04-28 13:00:02 (Adevarul)
Bauturile energizante ameninta sanatatea fizica si mintala a copiilor. Parinti sunt ingroziti: Am crezut ca e pe moarte Cercetarile publicate in luna ianuarie a acestui an au constatat ca la copii consumul de bauturi energizante este asociat cu o gama larga de riscuri legate de sanatatea fizica, dar si de cea mintala. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11943 11944 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.