EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11923 11924 Pag. urm. »

Zodia binecuvantata de Paste. Este protejata de Dumnezeu si va trai un adevarat miracol in zi de sarbatoare

publicat 2024-04-28 09:00:03 (Click)
Zodia binecuvantata de Paste. Este protejata de Dumnezeu si va trai un adevarat miracol. ...continuare.

Distractie pana in zori pe litoral. A inceput minivacanta de 1 Mai

publicat 2024-04-28 09:00:02 (Antena3)
Chiar daca luna aprilie inca nu s-a terminat, au inceput deja petrecerile pana in zori de la malul marii. ...continuare.

Amenda record pe care a incasat-o un turist din cauza ca "a deranjat o morsa"

publicat 2024-04-28 09:00:02 (Adevarul)
Autoritatile spun ca barbatul a iesit pe o banchiza si "a deranjat o morsa care se odihnea pe gheata". ...continuare.

Gabriela Firea isi depune candidatura pentru functia de primar al municipiului Bucuresti

publicat 2024-04-28 08:45:14 (Ziarul-Financiar)
Gabriela Firea isi depune candidatura pentru functia de primar al municipiului Bucuresti Autor: Petru Mazilu Gabriela Firea isi va depune candidatura pentru functia de primar al municipiului Bucuresti. Evenimentul va avea loc duminica la Biroul Electoral Bucuresti. ...continuare.

Adriana Petcu de la ANRM vrea mai multa independenta! Si sa umple institutia cu subalterni

publicat 2024-04-28 08:45:10 (Puterea)
Adriana Petcu de la ANRM vrea mai multa independenta! Si sa umple institutia cu subalterni La nici trei luni de la instalarea in functie, Adriana Petcu, sefa ANRM, a elaborat un proiect legislativ prin care doreste ca agentia pe care o conduce sa devina autoritate.  Adriana Petcu, buzoianca din fruntea Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale, doreste sa aiba buget asigurat prin resurse proprii si sa scape de sub tutela Secretariatului […]The post Adriana Petcu de la ANRM vrea mai multa independenta! Si sa umple institutia cu subalterni appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Biroul Electoral a respins candidatura Dianei Sosoaca la Primaria Capitalei!

publicat 2024-04-28 08:45:10 (Puterea)
Biroul Electoral a respins candidatura Dianei Sosoaca la Primaria Capitalei! Este Oficial! - Biroul Electoral a respins candidatura Dianei Sosoaca la Primaria Capitalei: nereguli multiple gasite la dosar. Biroul Electoral a respins candidatura Dianei Sosoaca la Primaria Capitalei deoarece au fost descoperite nereguli multiple la dosar. Stire in curs de actualizare!The post Biroul Electoral a respins candidatura Dianei Sosoaca la Primaria Capitalei! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Procesiuni impresionante in orasele din tara. Mii de credinciosi au fost prezenti. "Emotionant"

publicat 2024-04-28 08:45:09 (ProTV)
Procesiuni impresionante in orasele din tara. Mii de credinciosi au fost prezenti. Emotionant Asadar, duminica este sarbatoare mare, sunt Floriil. Iar în ajunul „Intrarii Domnului în Ierusalim", în toata tara au fost organizate procesiuni la care au participat mii de oameni.   ...continuare.

Fostul producator de film Harvey Weinstein a fost spitalizat la cateva zile dupa ce o instanta din New York i-a anulat o condamnare pentru viol

publicat 2024-04-28 08:45:07 (Libertatea)
Fostul producator de film Harvey Weinstein a fost spitalizat la cateva zile dupa ce o instanta din New York i-a anulat o condamnare pentru viol Harvey Weinstein, in vasta de 72 de ani, a fost internat vineri intr-un spital din Manhattan, a anuntat avocatul sau Arthur Aidala care precizeaza ca fostul producator de film de la Hollywood a devenit „o epava in ceea ce priveste sanatatea”, relateaza BBC si AP, citate de News.ro. Departamentul de corectie din New York a […] ...continuare.

Cutremur cu magnitudinea 3,3 in judetul Vrancea, duminica dimineata

publicat 2024-04-28 08:45:01 (Adevarul)
Cutremur cu magnitudinea 3,3 in judetul Vrancea, duminica dimineata Un cutremur cu magnitudinea 3,3 s-a produs duminica dimineata, la ora locala 6:43, in judetul Vrancea, zona seismica Vrancea, potrivit informatiilor publicate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP). ...continuare.

Trei persoane, intre care un copil, ranite intr-un accident rutier produs de un sofer beat in judetul Neamt

publicat 2024-04-28 08:45:01 (Adevarul)
Trei persoane, intre care un copil, ranite intr-un accident rutier produs de un sofer beat in judetul Neamt Trei persoane, intre care un copil, au fost ranite intr-un accident rutier produs de un sofer beat, in noaptea de sambata spre duminica, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Neamt. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11923 11924 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.