EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11944 11945 Pag. urm. »

Piedone catre Ciolacu: "Marcele, iar mi-ati numarat steagurile?"

publicat 2024-04-28 13:15:12 (Puterea)
Piedone catre Ciolacu: Marcele, iar mi-ati numarat steagurile? "Am vazut ca iti luasesi doctor pe langa tine, intr-o vreme! Am crezut ca ai niscaiva betesug si ti-am urat, in gand, sanatate! Apoi, cred ca ti-a pus diagnostic gresit si l-ai alungat! Ca voiai regim cu trufe! Tu stii! Sa fii sanatos!", ii transmite Cristian Popescu Piedone lui Marcel Ciolacu, intr-o postare pe Facebook. […]The post Piedone catre Ciolacu: "Marcele, iar mi-ati numarat steagurile?" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Job-uri pentru romani, in Europa! Cele mai multe sunt in Finlanda

publicat 2024-04-28 13:15:12 (Puterea)
Job-uri pentru romani, in Europa! Cele mai multe sunt in Finlanda Angajatorii europeni ofera 240 locuri de munca romanilor, prin intermediul EURES Romania. Contractele sunt pe perioada determinata sau nedeterminata, informeaza, vineri, Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti (AMOFM). Job-uri pentru romani in Europa! Cele mai multe joburi disponibile sunt in Finlanda – 113 posturi (vopsitor pentru tratarea industriala a suprafetelor, muncitor necalificat in […]The post Job-uri pentru romani, in Europa! Cele mai multe sunt in... ...continuare.

Romanii care ar putea iesi mai devreme la pensie, fara un stagiu complet de cotizare. Cine va beneficia de schimbarea legii

publicat 2024-04-28 13:15:11 (ProTV)
Romanii care ar putea iesi mai devreme la pensie, fara un stagiu complet de cotizare. Cine va beneficia de schimbarea legii Mamele care au îndeplinit un stagiu minim de cotizare ar putea sa iasa mai devreme la pensie, potrivit unui proiect de lege depus la Senat saptamâna aceasta. ...continuare.

Una dintre cele mai inalte femei din lume a murit la 77 de ani. Avea o inaltime de 224,8 cm. GALERIE FOTO

publicat 2024-04-28 13:15:11 (ProTV)
Una dintre cele mai inalte femei din lume a murit la 77 de ani. Avea o inaltime de 224,8 cm. GALERIE FOTO Maria Feliciana dos Santos, una dintre cele mai înalte femei din lume, a murit la vârsta de 77 de ani. Pe când avea peste 20 de ani, ea masura 224,8 centimetri înaltime, însa a mai scazut odata cu înaintarea în vârsta. ...continuare.

Raluca Badulescu, declaratii neasteptate despre Selly si Erika Isac. "Sunt fiarta. Eu nu o simt, din fericire nici ei"

publicat 2024-04-28 13:15:08 (Libertatea)
Raluca Badulescu, declaratii neasteptate despre Selly si Erika Isac. Sunt fiarta. Eu nu o simt, din fericire nici ei Raluca Badulescu, in varsta de 49 de ani, si-a spus pentru prima oara parerea despre Selly si Erika Isac, care se afla in centrul atentiei dupa ce a lansat piesa “Macarena”. Jurata de la Bravo, ai stil! a fost alaturi de toti creatorii de continut la avanpremiera filmului Buzz House, care a reusit sa castige […] ...continuare.

Superliga de fotbal. Trei partide se joaca in Duminica Floriilor

publicat 2024-04-28 13:15:08 (Jurnalul-National)
Superliga de fotbal. Trei partide se joaca in Duminica Floriilor Trei partide din Superliga de fotbal se joaca in Duminica Floriilor. O partida, CFR Cluj-Sepsi Sf.Gheorghe, face parte din play-off-ul campionatului. In play-out se joaca meciurile Otelul Galati-Hermannstadt si Poli Iasi-UTA Arad. ...continuare.

Mercedes-Benz: Departamentul de Justitie al SUA a inchis ancheta privind scandalul emisiilor vehiculelor diesel

publicat 2024-04-28 13:15:08 (Income-Magazine)
Mercedes-Benz: Departamentul de Justitie al SUA a inchis ancheta privind scandalul emisiilor vehiculelor diesel Departamentul de Justitie al SUA (DOJ) a inchis ancheta asupra Mercedes-Benz in scandalul emisiilor vehiculelor diesel si producatorul de masini nu mai este acuzat, potrivit unui comunicat al companiei germane, citat de Reuters. Mercedes-Benz a cooperat pe deplin cu DOJ, a declarat Renata Jungo Bruengger, membru al consiliului pentru integritate, guvernanta si sustenabilitate la Mercedes. […] ...continuare.

Singurul patron din Romania care l-a felicitat pe Gigi Becali pentru castigarea titlului: "Prima data in viata mea"

publicat 2024-04-28 13:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
Singurul patron din Romania care l-a felicitat pe Gigi Becali pentru castigarea titlului: Prima data in viata mea Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB-ului, noua campioana a Romaniei, a vorbit duminica la palat despre castigarea campionatului. Acesta a anuntat, in mod surprinzator, faptul ca Dan Sucu, patronul de la Rapid, a fost singurul patron din Romania care l-a felicitat pentru castigarea campionatului.FCSB e in sarbatoare. Trupa lui Elias Charalambous a castigat titlul dupa o pauza de 9 ani. ... ...continuare.

Bogdana de la Mireasa, mesaj emotionant de ziua Ioanei, castigatoarea sezonului 8. Ce a transmis

publicat 2024-04-28 13:15:03 (Antena-1)
Bogdana de la Mireasa, mesaj emotionant de ziua Ioanei, castigatoarea sezonului 8. Ce a transmis Bogdana a scris un mesaj emotionant de ziua Ioanei, castigatoarea sezonului 8. Ce i-a transmis. ...continuare.

Pana la Paste, vreme mai calda decat cea obisnuita pentru aceasta perioada

publicat 2024-04-28 13:15:02 (Adevarul)
Pana la Paste, vreme mai calda decat cea obisnuita pentru aceasta perioada Prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie pentru perioada 29 aprilie - 27 mai indica temperaturi mai mari decat cele specifice pana pe 6 mai, pe intreg teritoriul Romaniei. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11944 11945 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.