EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11788 11789 Pag. urm. »

Surpriza: Virgil Ichim pleaca de la conducerea Allianz-Tiriac Pensii Private dupa 5 ani de mandat si 20 de ani in cadrul companiei. Marilena Barliga, director al diviziei Market Management si Comunicare, este propunerea Consiliului de Administratie pentru a prelua rolul de CEO

publicat 2024-04-26 13:45:47 (Ziarul-Financiar)
Surpriza: Virgil Ichim pleaca de la conducerea Allianz-Tiriac Pensii Private dupa 5 ani de mandat si 20 de ani in cadrul companiei.  Marilena Barliga, director al diviziei Market Management si Comunicare, este propunerea Consiliului de Administratie pentru a prelua rolul de CEO Autor: Cristina Bellu Virgil Ichim, CEO Allianz-Tiriac Pensii Private, administrator al fondului de pensii private AZT Viitorul Tau, al doilea cel mai mare din Romania, va pleca de la conducerea companiei incepand cu 30 aprilie 2024, pentru a da curs altor oportunitati si provocari profesionale. ...continuare.

Silicon Valley anunta 2024 ca fiind anul marilor salturi in domeniul AI: Microsoft si Alphabet inregistreaza castiguri substantiale pe fondul cererii de cloud computing, alimentate de progresele generate de inteligenta artificiala

publicat 2024-04-26 13:45:47 (Ziarul-Financiar)
Silicon Valley anunta 2024 ca fiind anul marilor salturi in domeniul AI: Microsoft si Alphabet inregistreaza castiguri substantiale pe fondul cererii de cloud computing, alimentate de progresele generate de inteligenta artificiala Autor: Andrei Serbanescu Microsoft Corp. si Alphabet Inc., proprietarul Google, au transmis joi un mesaj clar investitorilor: Cheltuielile ambelor companii pentru inteligenta artificiala si cloud computing dau roade semnificative, scrie Bloomberg. ...continuare.

Presedintele Chinei vine in Europa, la prietenul lui Putin

publicat 2024-04-26 13:45:41 (Puterea)
Presedintele Chinei vine in Europa, la prietenul lui Putin Presedintele Chinei, Xi Jinping, vine in Europa! Anuntul vizitei a fost facut de seful de cabinet al premierului ungar Viktor Orban. Acesta anuntat ca liderul chinez va efectua o vizita in perioada 8-10 mai. Presedintele Chinei vine in Europa, chiar la prietenul lui Vladimir Putin, la Viktor Orban. Seful de cabinet al premierului Ungariei a […]The post Presedintele Chinei vine in Europa, la prietenul lui Putin appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Si-au vandut copilul unui neamt pentru 8.000 de lei. Drumul mitei pana in Germania

publicat 2024-04-26 13:45:41 (Puterea)
Si-au vandut copilul unui neamt pentru 8.000 de lei. Drumul mitei pana in Germania O familie din judetul Gorj si-a vandut copilul unui cetatean german pentru suma de 8.000 de lei! Cum a fost posibil asa ceva si cum a ajuns copilul de 4 ani pana in Germania, vedeti in randurile de mai jos. Este ancheta de proportii, dupa ce s-a aflat acum ca o familie din Gorj si-a […]The post Si-au vandut copilul unui neamt pentru 8.000 de lei. Drumul mitei pana in Germania appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Armate de muncitori au navalit pe o strada din Sectorul 5. I-au schimbat aspectul intr-un timp record

publicat 2024-04-26 13:45:41 (Puterea)
Armate de muncitori au navalit pe o strada din Sectorul 5. I-au schimbat aspectul intr-un timp record O armata de muncitori a navalit pe o strada din Sectorul 5, insa cu ganduri pasnice! S-au apucat imediat de treaba, si in timp record i-au schimbat cu totul aspectul si au lasat in urma lor si 308 locuri noi de parcare! Locuitorii de pe strada Cobadin, din Sectorul 5 al Capitalei s-au trezit intr-o […]The post Armate de muncitori au navalit pe o strada din Sectorul 5. I-au schimbat aspectul intr-un timp record appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Sorina Pintea, condamnata la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare pentru luare de mita. Decizia nu este definitiva

publicat 2024-04-26 13:45:41 (ProTV)
Sorina Pintea, condamnata la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare pentru luare de mita. Decizia nu este definitiva Sorina Pintea, fostul ministru social-democrat al Sanatatii, a fost condamnata, vineri, la 3 ani si 6 luni de închisoare cu executare pentru luare de mita în forma continuata. Decizia instantei nu este definitiva. ...continuare.

Reuniune a aliatilor Ucrainei in format "Ramstein". Occidentul sare in ajutorul Kievului dupa un deficit de ajutor militar

publicat 2024-04-26 13:45:41 (ProTV)
Reuniune a aliatilor Ucrainei in format Ramstein. Occidentul sare in ajutorul Kievului dupa un deficit de ajutor militar SUA vor gazdui vineri o reuniune virtuala a donatorilor de ajutor international pentru Ucraina, asa-numitul Grup de contact în format Ramstein, dupa ce Congresul american a aprobat un pachet de ajutor de 61 de miliarde de dolari pentru Kiev. ...continuare.

Medicii testeaza primele vaccinuri impotriva cancerului, la Londra. "O speranta reala ca acestea vor fi schimbarea"

publicat 2024-04-26 13:45:41 (ProTV)
Medicii testeaza primele vaccinuri impotriva cancerului, la Londra. O speranta reala ca acestea vor fi schimbarea Medicii au început sa testeze, pe sute de pacienti primul vaccin oncologic personalizat cu ARNm din lume pentru melanom, la Londra, scrie The Guardian.   ...continuare.

VIDEO Imagini impresionante din Tirolul de Sud: o mare de lumini pentru a salva podgoriile impotriva inghetului

publicat 2024-04-26 13:45:41 (ProTV)
VIDEO Imagini impresionante din Tirolul de Sud: o mare de lumini pentru a salva podgoriile impotriva inghetului Mii de lumini s-au aprins în nordul Italiei, în Tirolul de Sud, pentru a proteja vita de vie împotriva înghetului, relateaza Corriere della Sera. ...continuare.

Barbatul din Botosani care si-a ucis sotia in fata blocului a fost trimis in judecata. Ce pedeapsa risca individul

publicat 2024-04-26 13:45:41 (ProTV)
Barbatul din Botosani care si-a ucis sotia in fata blocului a fost trimis in judecata. Ce pedeapsa risca individul Procurorii din Botosani au finalizat ancheta, în cazul individului de 54 de ani care si-a ucis sotia în fata blocului, ca razbunare pentru ca femeia voia sa divorteze. Barbatul este deja în arest preventiv de peste o luna.   ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11788 11789 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.