EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 12597 12598 Pag. urm. »

Adrian Sarbu, ALEPH NEWS: Antreprenorii, managerii din privat, oamenii de business, trebuie sa se implice mai mult in guvernarea Romaniei

publicat 2024-05-06 15:15:15 (Ziarul-Financiar)
Adrian Sarbu, ALEPH NEWS: Antreprenorii, managerii din privat, oamenii de business, trebuie sa se implice mai mult in guvernarea Romaniei Oamenii de business sunt cei care genereaza valoare in Romania. Stii. Te-ai convins. Daca te numeri printre ei, e timpul sa faci un pas in fata, macar pentru o perioada, si sa te implici intr-o functie publica. Oamenii de business sunt cei care genereaza valoare in Romania. Stii. Te-ai convins. Daca te numeri printre ei, e timpul sa faci un pas in fata, macar pentru o perioada, si sa te implici intr-o functie publica. ...continuare.

Bilantul apelurilor la Ambulanta, in Capitala, dupa bucatele traditionale, "adevarate bombe calorice"

publicat 2024-05-06 15:15:11 (ProTV)
Bilantul apelurilor la Ambulanta, in Capitala, dupa bucatele traditionale, adevarate bombe calorice Bilantul apelurilor la Ambulanta Bucuresti a indicat un numar de peste 6500 de solicitari, în perioada minivacantei de Paste. Peste 4.000 de persoane au avut afectiuni medicale serioase. ...continuare.

PSG - Dortmund, pentru calificarea in finala Ligii Campionilor

publicat 2024-05-06 15:15:10 (OnlineSport)
PSG - Dortmund, pentru calificarea in finala Ligii Campionilor Stadionul Parc des Princes din Paris gazduieste, marti seara, de la ora 22:00, returul semifinalei de Liga Campionilor dintre Paris Saint-Germain si Borussia Dortmund. O dubla care se reia de la 1-0 în favoarea echipei germane.  ...continuare.

Ce a facut in timpul apelului la 112 avocatul din Iasi acuzat ca si-a aruncat partenera de viata de la etajul 6. Vecinii au vorbit despre zgomote puternice si mobila distrusa

publicat 2024-05-06 15:15:07 (Libertatea)
Ce a facut in timpul apelului la 112 avocatul din Iasi acuzat ca si-a aruncat partenera de viata de la etajul 6. Vecinii au vorbit despre zgomote puternice si mobila distrusa Sebastian Felecanu, un avocat din Iasi acuzat ca a impins-o in gol, de la etajul 6, pe partenera de viata insarcinata, a fost trimis in judecata in septembrie 2022 pentru omor calificat. Inculpatul n-a recunoscut niciodata ca a ucis-o pe Monica Cioata, tanara de 26 de ani cu care avea o relatie si care era […] ...continuare.

Carambol cu trei masini, pe DN2 E85, in Vrancea! Sase persoane au fost ranite, doua fiind in stare grava

publicat 2024-05-06 15:15:07 (Jurnalul-National)
Carambol cu trei masini, pe DN2 E85, in Vrancea! Sase persoane au fost ranite, doua fiind in stare grava Sase persoane au fost ranite, luni, doua fiind in stare grava, incarcerate, in urma unui accident care s-a produs intre trei masini, pe DN2 E85, in zona Adjud, judetul Vrancea. ...continuare.

Foxconn a obtinut vanzari record in aprilie si si-a reiterat estimarile privind cresterea veniturilor in trimestrul doi

publicat 2024-05-06 15:15:07 (Income-Magazine)
Foxconn a obtinut vanzari record in aprilie si si-a reiterat estimarile privind cresterea veniturilor in trimestrul doi Compania Foxconn din Taiwan, cel mai mare producator de electronice pe baza de contract din lume si cel mai mare fabricant al telefoanelor iPhone ale Apple, a reiterat duminica ca se asteapta la o crestere a veniturilor in trimestrul al doilea si a raportat vanzari record pentru luna aprilie, transmite Reuters. Foxconn a afirmat intr-un […] ...continuare.

Lovitura pentru Jannik Sinner » Italianul poate rata al doilea obiectiv major al sezonului: "Ceva e in neregula"

publicat 2024-05-06 15:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Lovitura pentru Jannik Sinner » Italianul poate rata al doilea obiectiv major al sezonului: Ceva e in neregula Jannik Sinner, 22 de ani, numarul doi mondial, s-a retras de la Mastersul de la Roma si a recunoscut ca prezenta la Roland Garros e de asemenea in dubiu. Castigatorul de la Australian Open si cel mai mai constant jucator al anului e accidentat la sold, iar rezultatul ultimului RMN a fost unul descurajant. Perioada problematica pentru Jannik Sinner, jucatorul ce a impresionat in 2024, an in care a devenit in premiera campion in turneele de Grand Slam. ... ...continuare.

Madonna, show erotic pe plaja Copacabana! S-a sarutat pasional cu o dansatoare

publicat 2024-05-06 15:15:03 (Click)
Madonna, show erotic pe plaja Copacabana! S-a sarutat pasional cu o dansatoare 1,6 milioane de oameni s-au inghesuit sambata, pe plaja Copacabana din Brazilia, pentru a lua parte la concertul gratuit sustinut de Madonna (65 de ani), care a marcat finalul turneului sau mondial, "Celebration". Spectatorii au infruntat temperaturile ridicate de aproape 30°C si au dansat pe melodi ...continuare.

Cine sunt romanii care traiesc in "Palma lui Dumnezeu". Cum ajungi in locul magic din Romania. "De obicei, dupa Paste, oamenii vin aici cu animale"

publicat 2024-05-06 15:15:03 (Click)
Cine sunt romanii care traiesc in Palma lui Dumnezeu. Cum ajungi in locul magic din Romania. De obicei, dupa Paste, oamenii vin aici cu animale "Palma lui Dumnezeu" este un loc unic la noi in Romania. Fundatura Ponorului se distinge printr-o frumusete iesita din comun, iar odata ajuns acolo, ca turist, vei avea parte de peisaje unice. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 12597 12598 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.