EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 12430 12431 Pag. urm. »

Marturii ale soldatilor ucraineni care au fost nevoiti sa se retraga din calea fortelor ruse. Au fost siliti sa sape transee in toiul luptelor

publicat 2024-05-03 18:30:02 (Adevarul)
Marturii ale soldatilor ucraineni care au fost nevoiti sa se retraga din calea fortelor ruse. Au fost siliti sa sape transee in toiul luptelor In confruntarea cu fortele rusesti mult mai bine echipate, nici macar retragerea nu ofera vreo siguranta, in masura in care liniile defensive din spatele frontului menite sa ofere protectie in aceasta eventualitate sunt inca deosebit de firave, potrivit marturiilor militarilor ucraineni. ...continuare.

Banca Nationala a amendat bancile comerciale ,,indisciplinate" cu zeci de mii de lei, in 2023 si 2024

publicat 2024-05-03 18:15:11 (Puterea)
Banca Nationala a amendat bancile comerciale ,,indisciplinate cu zeci de mii de lei, in 2023 si 2024 Un numar important dintre "greii" pietei bancare din Romania, dar si dintre bancile  "de buzunar'', care activeaza pe piata locala, au fost amendati de Banca Nationala (BNR), in 2024 si 2023, valoarea amenzilor depasind sute de mii de lei. Cea mai mare amenda a fost aplicata UNICREDIT BANK Bank S.A., in suma de 100.000 lei, […]The post Banca Nationala a amendat bancile comerciale ,,indisciplinate" cu zeci de mii de lei, in 2023 si 2024 appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

S-a certat cu sora, a amenintat politistii si s-a trezit impuscat. Povestea unui bucurestean recalcitrant

publicat 2024-05-03 18:15:11 (Puterea)
S-a certat cu sora, a amenintat politistii si s-a trezit impuscat. Povestea unui bucurestean recalcitrant Un barbat de 37 de ani a fost impuscat in picior de Fortele Speciale, dupa ce a amenintat cu un topor politistii care incercau sa-l imobilizeze. Acestia au intervenit in urma unui conflict anterior dintre el si sora sa, a informat, vineri, Politia Capitalei. Potrivit unui comunicat al DGPMB, joi, politistii Directiei Generale de Politie […]The post S-a certat cu sora, a amenintat politistii si s-a trezit impuscat. Povestea unui bucurestean recalcitrant appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cum a contribuit pandemia la explozia numarului de copii obezi

publicat 2024-05-03 18:15:11 (Puterea)
Cum a contribuit pandemia la explozia numarului de copii obezi Pandemia de coronavirus a provocat indirect o crestere brusca a numarului de copii suferinzi de obezitate, a transmis recent Organizatia Mondiala a Sanatatii.  Masurile de preventie a Covid-19 i-au obligat pe oameni sa se izoleze in case. Pentru aproximativ o treime dintre copii, acest lucru a fost insotit de o crestere a timpului cat au […]The post Cum a contribuit pandemia la explozia numarului de copii obezi appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Seful DNA recunoaste ca anchetele penale se bazeaza pe investigatiile jurnalistice

publicat 2024-05-03 18:15:11 (Puterea)
Seful DNA recunoaste ca anchetele penale se bazeaza pe investigatiile jurnalistice Procurorul-sef Marius Voineag recunoaste intr-un mesaj transmis presei din Romania, cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei, ca anchetele penale se bazeaza pe investigatiile jurnalistice.   Presa "reprezinta in continuare un aliat important al DNA in lupta impotriva coruptiei", spune Marius Voineag. "Libertatea presei nu este doar un drept fundamental, ci si un instrument determinant in […]The post Seful DNA recunoaste ca anchetele penale se bazeaza pe investigatiile jurnalistice... ...continuare.

Sfanta Lumina va fi adusa sambata de la Ierusalim

publicat 2024-05-03 18:15:09 (Mediafax)
Sfanta Lumina va fi adusa sambata de la Ierusalim Potrivit Patriarhiei Romane, traditia aducerii Sfintei Lumini de la Ierusalim, inaugurata de Parintele Patriarh Daniel in anul 2009, continua si in acest an. ...continuare.

Filmul rapirii barbatului din Bucuresti. Cum au reusit autorii sa intre in parcarea complexului rezidential si sa-l bage in duba

publicat 2024-05-03 18:15:08 (Libertatea)
Filmul rapirii barbatului din Bucuresti. Cum au reusit autorii sa intre in parcarea complexului rezidential si sa-l bage in duba Suspectii care l-au rapit ieri, 2 mai, cu o duba pe barbatul de 33 de ani, din parcarea subterana a unui complex rezidential din Sectorul 1 al Capitalei, s-au strecurat in parcare cand iesea o alta masina, potrivit Digi24. Deocamdata, faptasii nu au fost prinsi, iar motivele rapirii raman neclare. Barbatul a fost rapit din […] ...continuare.

Messi, desemnat cel mai bun jucator al lunii aprilie in MLS

publicat 2024-05-03 18:15:07 (Jurnalul-National)
Messi, desemnat cel mai bun jucator al lunii aprilie in MLS Starul argentinian Lionel Messi (Inter Miami) a fost ales, joi, cel mai bun jucator al lunii aprilie in liga profesionista nord-americana de fotbal (MLS), transmite EFE. ...continuare.

Novo Nordisk a obtinut rezultate financiare peste asteptari in primul trimestru, sustinute de medicamentele pentru slabit

publicat 2024-05-03 18:15:07 (Income-Magazine)
Novo Nordisk a obtinut rezultate financiare peste asteptari in primul trimestru, sustinute de medicamentele pentru slabit Novo Nordisk, care a devenit anul trecut cea mai valoroasa companie din Europa datorita succesului medicamentelor sale pentru slabit, a publicat joi rezultate financiare peste asteptari in primul trimestru, pe masura ce cererea pentru aceste medicamente a crescut, transmite CNBC. Gigantul farmaceutic danez a raportat ca profitul net a crescut cu 28% de la un […] ...continuare.

Implozie la U Cluj inaintea meciului cu Dinamo? Nelutu Sabau despre negocierile cu Sumudica: "E adevarat! Eu sunt gata sa renunt la clauza"

publicat 2024-05-03 18:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Implozie la U Cluj inaintea meciului cu Dinamo? Nelutu Sabau despre negocierile cu Sumudica: E adevarat! Eu sunt gata sa renunt la clauza Ioan Ovidiu Sabau, 56 de ani, a transmis ca este dispus sa renunte si la clauza personala cu U Cluj, daca gruparea vrea sa-l schimbe cu Marius Sumudica. Nelutu este deceptionat de situatie, stie ca au existat discutii pe la spatele lui, dar a explicat de ce vrea neaparat sa invinga Dinamo.U Cluj - Dinamo este sambata, ora 20:00, un meci crucial pentru "caini", dar nici la ardelenii situatia nu este cea mai roza. ... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 12430 12431 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.