EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11947 11948 Pag. urm. »

Presedintele Abbas roaga SUA sa opreasca invazia Israelului in Rafah: "Opriti aceasta crima"

publicat 2024-04-28 13:45:11 (ProTV)
Presedintele palestinian Mahmoud Abbas le-a cerut, duminica, Statelor Unite sa împiedice o invazie israeliana în orasul Rafah, din sudul Fâsiei Gaza, transmit AFP si Reuters. ...continuare.

Boala care apare tot mai des la romanii pana in 50 de ani. Numarul cazurilor a explodat, atrag atentia medicii

publicat 2024-04-28 13:45:11 (ProTV)
Adresabilitatea pacientilor cu vârsta sub 50 de ani cu forme de cancer - unii dintre ei cu forme avansate de boala - a crescut la Institutul Oncologic Bucuresti, potrivit doctorului Mircea Savu,  medic primar radioterapie. ...continuare.

Posta Romana consulta piata pentru achizitia de servicii medicale pentru angajatii sai

publicat 2024-04-28 13:45:10 (Money.ro)
Compania Nationala Posta Romana a initiat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP) un proces de consultare publica pentru achizitionarea unei game variate de servicii medicale destinate angajatilor sai, conform informatiilor furnizate de Agerpres. Potrivit comunicatului emis de CNPR, aceasta procedura vizeaza toti operatorii economici din domeniul medical, avand ca obiectiv identificarea celor mai optime […]Articolul Posta Romana consulta piata pentru achizitia de servicii... ...continuare.

Anunt important pentru romanii care se vor pensiona in viitor: "Vom avea aceste conditii"

publicat 2024-04-28 13:45:10 (Money.ro)
Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a transmis un anunt de importanta majora pentru angajatii romani care se apropie de momentul in care se vor pensiona. In ultima perioada, au circulat diverse informatii in spatiul public privind modificarile legate de pensiile angajatilor care au lucrat in conditii speciale sau deosebite. Aceste informatii au starnit ingrijorare printre […]Articolul Anunt important pentru romanii care se vor pensiona in viitor: "Vom avea aceste conditii" apare... ...continuare.

Fiul de 15 ani al unei romance din Italia a salvat viata unei alte romance si va fi premiat de presedintele Sergio Mattarella

publicat 2024-04-28 13:45:07 (Libertatea)
Fiul adolescent al unei romance din Italia e cosiderat erou, dupa ce a impiedicat un roman sa-si puna in aplicare planul de a o ucide pe fosta lui partenera, tot romanca. Baiatul va fi premiat de presedintele Italiei, scrie portalul dedicat informatiilor din diaspora Rotalianul. Emanuele Nicola Affaticati, in varsta de 15 ani si rezident […] ...continuare.

Ce a spus Dana Budeanu dupa ce a a vazut-o pe Andra, pe scena: "A fost odata o fetita, care visa la ceea ce astazi a devenit". Reactia cantaretei

publicat 2024-04-28 13:45:07 (Libertatea)
Dana Budeanu a fost prezenta aseara la concertul „Traditional” sustinut de Andra la Sala Palatului din Bucuresti. Creatoarea de moda a avut numai cuvinte de lauda la adresa artistei, care a interpretat pe scena multe melodii populare. In varsta de 37 de ani, Andra este una dintre cele mai iubite cantarete din Romania. De-a lungul […] ...continuare.

Cristina Siscanu, in lacrimi. Sotia lui Madalin Ionescu, sfasiata de durere: "Niciodata nu o sa mai fie ca inainte"

publicat 2024-04-28 13:45:03 (Click)
Cristina Siscanu si Madalin Ionescu, unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz, au facut astazi petrecerea pentru ziua de nastere a Petrei, fetita lor. Aceasta implineste maine varsta de 7 ani, insa acest eveniment fericit din familie i-a trezit prezentatoarei TV amintiri dureroase. ...continuare.

Companiile aeriene au introdus o noua regula! Insotitorii de bord nu vor primi pasagerii in avion daca nu o respecta

publicat 2024-04-28 13:45:03 (Click)
Patru dintre cele mai mari companii aeriene au introdus o noua regula stricta privind vestimentatia pasagerilor, rezervandu-si dreptul de a refuza imbarcarea acestora in avion in cazul in care nu respecta aceste restrictii. ...continuare.

Micea Geoana, intalnire cu romanii din Chicago: "Sa facem o petitie zdravana catre noul Congres american"

publicat 2024-04-28 13:45:03 (Antena3)
Mircea Geoana s-a intalnit cu romanii din Chicago, la o dezbatere despre viitorul tarii noastre. El a incurajat oamenii sa ceara raspicat Congesului american eliminarea vizelor pentru tara noastra. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11947 11948 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.