EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




El este romanul care a lucrat la proiectarea motoarelor rachetei Starship, cea mai puternica racheta construita vreodata. Doctorul in inginerie spatiala a lucrat la Intreprinderea de Aviatie Bacau

publicat 2024-01-12 22:16:15 (Antena3)
El este romanul care a lucrat la proiectarea motoarelor rachetei Starship, cea mai puternica racheta construita vreodata. Doctorul in inginerie spatiala a lucrat la Intreprinderea de Aviatie Bacau Se numara printre romanii cu povesti deosebite, care merita sa fie cunoscute. Doctor in inginerie aerospatiala si expert in proiectarea motoarelor de rachete, romanul a lucrat pentru companii de top, precum SpaceX, infiintata de Elon Musk. ...continuare.

Esec la masa negocierilor. Fermierii isi striga nemultumirea in strada: "Nu am venit aici cu intentii rele. Am venit pentru Romania"

publicat 2024-01-12 22:16:03 (Antena3)
Esec la masa negocierilor. Fermierii isi striga nemultumirea in strada: Nu am venit aici cu intentii rele. Am venit pentru Romania Unul dintre fermierii care acum se afla in strada, la protest, a avut o interventie telefonica, la Antena 3 CNN, unde a vorbit despre scopul acestui miting si problemele care i-au facut pe oameni sa iasa pentru a-si striga nemultumirile. ...continuare.

Diplomele de doctor vor avea cod QR. Anuntul facut de ministrul Educatiei

publicat 2024-01-12 22:00:03 (Antena3)
Diplomele de doctor vor avea cod QR. Anuntul facut de ministrul Educatiei Ministrul Educatiei, Ligia Deca, a anuntat ca, incepand de anul acesta, in invatamantul superior, diploma de doctor va contine un cod QR care va permite accesul la informatii care vor facilita validarea si conformitatea diplomelor direct in baza de date a Ministerului Educatiei. ...continuare.

Patania unui barbat care a sapat o groapa de 40 de metri in bucatarie, dupa ce a visat ca va gasi aur acolo

publicat 2024-01-12 22:00:03 (Antena3)
Patania unui barbat care a sapat o groapa de 40 de metri in bucatarie, dupa ce a visat ca va gasi aur acolo Un barbat din Brazilia a sapat o groapa de 40 de metri in bucatarie, dupa ce a visat ca acolo va gasi aur. Finalul povestii este unul dramatic. ...continuare.

Interlopul roman "Rechinul", la un pas de a fi extradat din Mexic: "Un judecator a refuzat sa-i acorde protectie"

publicat 2024-01-12 22:00:03 (Antena3)
Interlopul roman Rechinul, la un pas de a fi extradat din Mexic: Un judecator a refuzat sa-i acorde protectie Celebrul interlop roman "Rechinul" este la un pas de a fi extradat din Mexic. Un judecator a refuzat astazi sa-l elibereze din inchisoare. ...continuare.

Trafic blocat complet pe DN2, in Afumati, langa Bucuresti: Transportatorii si fermierii si-au parasit masinile si protesteaza la pas

publicat 2024-01-12 21:02:26 (Antena3)
Trafic blocat complet pe DN2, in Afumati, langa Bucuresti: Transportatorii si fermierii si-au parasit masinile si protesteaza la pas Circulatia rutiera este blocata vineri seara in totalitate pe ambele sensuri de mers ale DN 2, in localitatea Afumati, la limita cu orasul Voulntari, dupa ce manifestantii din transporturi si agricultura au parasit masinile si protesteaza la pas. ...continuare.

Incep lucrarile pe o mare artera din Bucuresti, spre Centura Capitalei. Strada va fi largita la patru benzi

publicat 2024-01-12 21:02:16 (Antena3)
Incep lucrarile pe o mare artera din Bucuresti, spre Centura Capitalei. Strada va fi largita la patru benzi Cristian Pistol, director General al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA (CNAIR), a anuntat ca lucrarile pentru proiectarea si executia conexiunii dintre o mare artera a Capitalei si Centura Bucuresti urmeaza sa inceapa. ...continuare.

O pensionara a ajuns la spital, dupa ce a primit o factura de 62.000 de euro la apa, in Italia | Compania i-a trimis scuze si flori

publicat 2024-01-12 20:46:12 (Antena3)
O pensionara a ajuns la spital, dupa ce a primit o factura de 62.000 de euro la apa, in Italia | Compania i-a trimis scuze si flori O pensionara de 88 de ani s-a imbolnavit subit in momentul in care a primit de la compania de apa o factura uriasa de 62.000 de euro. Dupa ce si-a dat seama de eroare, conducerea institutiei i-a trimis o felicitare cu scuze si flori. ...continuare.

Tabere de iarna gratuite, pentru studentii din Romania. Tinerii selectati vor beneficia in mod gratuit de cazare si masa

publicat 2024-01-12 20:45:57 (Antena3)
Tabere de iarna gratuite, pentru studentii din Romania. Tinerii selectati vor beneficia in mod gratuit de cazare si masa Ministerul Familiei, Tineretului si Egalitatii de Sanse - Directia Generala Tineret, organizeaza, prin Casele de Cultura ale Studentilor si Complexul Cultural Sportiv Studentesc "TEI" tabere studentesti in perioada vacantelor de iarna. ...continuare.

Amenda primita de un roman care a aruncat gunoaiele pe un camp de langa casa. Suma este uriasa

publicat 2024-01-12 20:45:31 (Antena3)
Amenda primita de un roman care a aruncat gunoaiele pe un camp de langa casa. Suma este uriasa Un barbat a descarcat deseuri ilegale pe un camp din cea mai mare comuna din Romania. A ajuns sa regrete amarnic decizia, dupa ce a primit o amenda uriasa. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.