EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Darius Olaru, criticat de fostul patron din SuperLiga: "E golgheter intr-un campionat in care joaca mai mult surdo-muti"

publicat 2024-01-18 20:00:05 (Gazeta-Sporturilor)
Darius Olaru, criticat de fostul patron din SuperLiga: E golgheter intr-un campionat in care joaca mai mult surdo-muti Chiar daca este golgheter in SuperLiga, Darius Olaru (25 de ani) nu este pe placul lui Adrian Porumboiu (73 de ani), fostul patron de la FC Vaslui.Darius Olaru se afla intr-o forma excelenta. Mijlocasul celor de la FCSB a reusit 10 goluri si doua pase decisive in primele 21 de partide de campionat. Cu toate acestea, Adrian Porumboiu a declarat ca Darius Olaru nu este un fotbalist pe placul sau. In schimb, fostul arbitru s-a declarat fanul lui Florinel Coman. ... ...continuare.

Doi jucatori din Liga 1, lideri surprinzatori cu nationala lor in Cupa Africii » Unul, pasa decisiva la victorie. Al doilea, autogol!

publicat 2024-01-18 20:00:05 (Gazeta-Sporturilor)
Doi jucatori din Liga 1, lideri surprinzatori cu nationala lor in Cupa Africii » Unul, pasa decisiva la victorie. Al doilea, autogol! Basilio Ndong (CSU Craiova) si Esteban Orozco (FC Arges) continua sa surprinda cu Guineea Ecuatoriala la Cupa Africii pe Natiuni. Dupa 1-1 cu Nigeria, 4-2 cu Guineea-Bissau si sunt pe locul 1 in grupa A. Fundasul stanga Ndong, pasa de gol. Stoperul Orozco, autogol. ... ...continuare.

A jucat la Rapid si ii avertizeaza pe giulesteni: "Ar fi o pierdere. Ar ramane descoperiti"

publicat 2024-01-18 19:15:11 (Gazeta-Sporturilor)
A jucat la Rapid si ii avertizeaza pe giulesteni: Ar fi o pierdere. Ar ramane descoperiti Fostul fotbalist Florin Motroc (56 de ani) crede ca plecarea lui Horatiu Moldovan (25 de ani) ar reprezenta o pierdere importanta pentru Rapid.Horatiu Moldovan se afla in tratative cu Betis Sevilla. Acesta mai are contract giulestenii pana in vara lui 2025, dar si o clauza de rezilere de 800.000 de euro.Florin Motroc, care a jucat pentru Rapid in perioada 1993-1996, nu vede cu ochi buni o posibila plecare a portarului nationalei din Giulesti. ... ...continuare.

"Participa Diana Sucu la sedintele de la Rapid?" » Dan Sucu a dat raspunsul: "Ma mobilizeaza, e PR-ul meu"

publicat 2024-01-18 19:15:11 (Gazeta-Sporturilor)
Participa Diana Sucu la sedintele de la Rapid? » Dan Sucu a dat raspunsul: Ma mobilizeaza, e PR-ul meu Dan Sucu, principalul finantator al Rapidului, a vorbit despre implicarea sotiei sale, Diana, la echipa giulesteana. Diana Sucu, sotia actionarului majoritar de Rapid, Dan Sucu, e o prezenta constanta la meciurile din Giulesti ale alb-visiniilor. Intrebat daca o lasa sa participe si la sedintele de la club, Dan Sucu a negat, insa a spus ca ea doar simpatizeaza fenomenul si isi sprijina sotul. ... ...continuare.

Gabriel Torje a decis! Unde va evolua fostul jucator al lui Dinamo in 2024

publicat 2024-01-18 19:15:11 (Gazeta-Sporturilor)
Gabriel Torje a decis! Unde va evolua fostul jucator al lui Dinamo in 2024 Gabriel Torje (34 de ani) joaca la Concordia Chiajna de la inceputul acestui sezon, iar fostul mijlocas al lui Dinamo a anuntat unde va evolua in prima parte a acestui an. Torje va ramane in liga a doua si va continua la Chiajna, formatie care isi propune accederea in play-off si promovarea in Superliga.Gabriel Torje continua in liga a doua: "Au fost niste discutii la nivel de impresari"Contractul lui Torje cu Concordia Chiajna expira la finalul acestui sezon. ... ...continuare.

Chelsea cere 58 de milioane de euro pentru atacantul cu doua goluri in acest sezon

publicat 2024-01-18 18:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Chelsea cere 58 de milioane de euro pentru atacantul cu doua goluri in acest sezon Chelsea ia in calcul vanzarea lui Armando Broja (22 de ani) in aceasta luna, dar suma ceruta de londonezi sperie cluburile interesate de atacantul albanez. Este vorba despre aproximativ 58 de milioane de euro. ... ...continuare.

"Copilul" lui Hagi propune o mare reforma: "Poate ajuta fotbalul romanesc sa se ridice. Il vad antrenand nationala, de el avem nevoie!"

publicat 2024-01-18 18:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Copilul lui Hagi propune o mare reforma: Poate ajuta fotbalul romanesc sa se ridice. Il vad antrenand nationala, de el avem nevoie! Andrei Ciobanu, 25 de ani, fotbalistul ajuns in aceasta pauza competitionala la FC Voluntari, unde incearca sa-si relanseze cariera intrata in impas, a vorbit intr-un interviu pentru Gazeta Sporturilor despre rolul pe care Gheorghe Hagi l-a avut in formarea sa. ... ...continuare.

Primele concluzii dupa Europeanul de handbal: "Sa nu mai mergem ca outsideri, ci ca o echipa care se poate bate cu toata lumea"

publicat 2024-01-18 18:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Primele concluzii dupa Europeanul de handbal: Sa nu mai mergem ca outsideri, ci ca o echipa care se poate bate cu toata lumea Jucatorii si stafful tehnic ai echipei nationale de handbal masculin a Romaniei, care trebuiau sa revina la Bucuresti miercuri dupa participarea la Campionatul European din Germania, au fost blocati pe aeroportul din Frankfurt din cauza vremii nefavorabile.Autoritatile germane au luat decizia de a suspenda activitatea aeroportului din Frankfurt pentru mai multe ore. Abia joi, dupa pranz delegatia Romaniei a ajuns la Bucuresti. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.