EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ionut Lupescu si-a fixat urmatorul obiectiv: "Am vorbit deja, n-am ales culoarea"

publicat 2024-01-11 07:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Ionut Lupescu si-a fixat urmatorul obiectiv: Am vorbit deja, n-am ales culoarea Presedintele de onoare al lui Dinamo, Ionut Lupescu (55 ani), considera ca are varsta potrivita pentru a intra in politica. Vizeaza un post de europarlamentar.Ionut Lupescu are obiective si in afara fotbalului. Presedintele de onoare al lui CS Dinamo a confirmat o informatie aparuta mai demult in spatiul public, si anume ca vrea sa intre in politica. ... ...continuare.

Sauditii n-au uitat! Toni Kroos, HUIDUIT la fiecare atingere in Real Madrid - Atletico. Motivul din spatele scenelor de la Riad

publicat 2024-01-11 00:00:09 (Gazeta-Sporturilor)
Sauditii n-au uitat! Toni Kroos, HUIDUIT la fiecare atingere in Real Madrid - Atletico. Motivul din spatele scenelor de la Riad Toni Kroos (34 de ani) a fost huiduit la fiecare atingere de balon in meciul dintre Real Madrid si Atletico Madrid, scor 5-3, din semifinalele Supercupei Spaniei.Si in acest an, Supercupa Spaniei, in acest format cu 4 echipe, se desfasoara in Arabia Saudita, la Riad.In acest an, competitia a fost deschisa de derby-ul Madridului, Real versus Atletico, castigatoarea Cupei contra locului 3 in campionat. ... ...continuare.

"Chiar nu stiu cum a gandit-o" » Ce nu a inteles Daniel Pancu din transferul lui Dragusin la Tottenham: "Intrebati-l, sunt curios ce va raspunde"

publicat 2024-01-10 23:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
Chiar nu stiu cum a gandit-o » Ce nu a inteles Daniel Pancu din transferul lui Dragusin la Tottenham: Intrebati-l, sunt curios ce va raspunde Daniel Pancu, selectionerul nationalei U21, a acordat un amplu interviu reporterilor GSP aflati in Antalya, in care a patruns si in subiectul momentului in fotbalul romanesc: mutarea lui Radu Dragusin de la Genoa la Tottenham, o afacere fara precedent pentru un jucator roman.GSP are 4 reporteri in Antalya: Eduard Apostol, Remus Dinu, Cristian Preda si Ionut Iordache sunt prezenti pe toata durata cantonamentelor echipelor din Superliga. ... ...continuare.

Panduru are o problema cu salariul lui Dragusin la Tottenham: "Nu ai cum sa ceri atat! Inseamna ca ai o problema"

publicat 2024-01-10 23:00:08 (Gazeta-Sporturilor)
Panduru are o problema cu salariul lui Dragusin la Tottenham: Nu ai cum sa ceri atat! Inseamna ca ai o problema Fostul international Basarab Panduru a analizat transferul lui Radu Dragusin (21 de ani) la Tottenham si si-a expus opinia despre salariul fundasului central.Dragusin primeste 3 milioane de euro la Tottenham, in timp ce Bayern i-ar fi oferit un salariu mai mare. "Ii dadeau cu inca jumatate in plus, poate dublu", a declarat Florin Manea la GSP Live, despre oferta nemtilor. Panduru crede ca Dragusin s-a inteles cu Spurs pentru un salariu prea mic. ... ...continuare.

Englezul cu 250 de meciuri la Liverpool l-a scanat pe Dragusin si se pronunta: "Nu-l stiam, asa ca mi-am facut temele"

publicat 2024-01-10 23:00:08 (Gazeta-Sporturilor)
Englezul cu 250 de meciuri la Liverpool l-a scanat pe Dragusin si se pronunta: Nu-l stiam, asa ca mi-am facut temele Danny Murphy (46 de ani), fost mijlocas cu peste 400 de meciuri in Premier League la Fulham, Tottenham, Charlton si Liverpool, l-a analizat pe stoperul Radu Dragusin (21), al carui transfer la Tottenham este iminent.Dupa 4 ani si jumatate, avem din nou jucator de camp roman in Premier League. Radu Dragusin s-a inteles cu Tottenham, este la Londra si ramane doar ca transferul lui sa fie oficializat. ... ...continuare.

Verdictul "Profesorului" » Ionut Chirila, despre Dragusin la Tottenham: "Va spun ce as fi ales in locul lui". Cu cine il compara

publicat 2024-01-10 22:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Verdictul Profesorului » Ionut Chirila, despre Dragusin la Tottenham: Va spun ce as fi ales in locul lui. Cu cine il compara Ionut Chirila (58 de ani), fost antrenor la Concordia Chiajna, ASA Targu Mures si Academica Clinceni, a oferit o reactie in exclusivitate privind transferul lui Radu Dragusin (21) de la Genoa la Tottenham.Radu Dragusin este subiectul unuia dintre cele mai importante transferuri din istoria fotbalului romanesc. ... ...continuare.

Transfer oficial in Superliga: "Nu renuntam la lupta"

publicat 2024-01-10 22:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Transfer oficial in Superliga: Nu renuntam la lupta Juan Cruz Kaprof (28), atacant argentinian, a semnat cu FC Botosani. El a venit liber de contract, dupa despartirea de Sarmiento Junin.Micutul atacant de 1,69 are 13 meciuri in campionat in 2023, insa nu a reusit sa marcheze pentru Sarmiento. A punctat de doua ori in 5 partide din Cupa Ligii Argentinei. In prima divizie argentiniana, in stagiunea precedenta, atacantul are o medie de 25 de minute pe meci. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.