EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Xavi, nerabdator inaintea finalei cu Real Madrid: "Sa se intample ca anul trecut"

publicat 2024-01-12 10:15:37 (Gazeta-Sporturilor)
Xavi, nerabdator inaintea finalei cu Real Madrid: Sa se intample ca anul trecut Barcelona a invins-o pe Osasuna (2-0) in semifinala din Supercupa Spaniei si va evolua impotriva lui Real Madrid in finala, partida ce va avea loc duminica, 14 ianuarie, de la ora 21:00.Robert Lewandowski (35 de ani) si Lamine Yamal (16 ani) au inscris golurile victoriei, iar tehnicianul catalanilor, Xavi, se gandeste numai la El Clasico si spera ca Barcelona sa castige trofeul. ... ...continuare.

Florin Manea le-a spus italienilor de ce nu a ramas Dragusin in Serie A, la Napoli sau Milan: "I-a pasat mai mult decat de cariera lui!"

publicat 2024-01-12 09:00:13 (Gazeta-Sporturilor)
Florin Manea le-a spus italienilor de ce nu a ramas Dragusin in Serie A, la Napoli sau Milan: I-a pasat mai mult decat de cariera lui! Impresarul lui Radu Dragusin (21 de ani), Florin Manea, le-a spus italienilor ca stoperul ajuns la Tottenham nu a dorit sub nicio forma sa continue in Serie A, la Napoli sau AC Milan, pentru ca "nu voia sa mearga la alta echipa din Italia, s-a gandit mai mult la fanii rossoblu decat la cariera lui".Radu Dragusin este, oficial, jucatorul lui Tottenham. ... ...continuare.

Gicu Grozav stie cum va putea reusi Radu Dragusin la Spurs: "Mentalitatea. E ceva «wow»" + De ce a renuntat vedeta Petrolului la nationala

publicat 2024-01-11 23:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Gicu Grozav stie cum va putea reusi Radu Dragusin la Spurs: Mentalitatea. E ceva «wow» + De ce a renuntat vedeta Petrolului la nationala Fost fotbalist in patru campionate din strainatate, Gicu Grozav, 33 de ani, este de parere ca Radu Dragusin poate izbandi la Londra si in Premier League. Vizavi de el insusi, vedeta Petrolului nu crede ca mai poate intra in atentia lui Edward Iordanescu pentru Euro 2024Subiectul ultimelor zile in fotbalul romanesc a fost transferul, reusit, al lui Radu Dragusin la Tottenham. Avem din nou un fotbalist la nivel de top, ca magnitudine a tranzactiei. ... ...continuare.

Ovidiu Burca, dezvaluiri socante despre ruptura dintre el si conducerea lui Dinamo: "Am simtit ca si-au pierdut increderea in mine, a fost o usurare pentru ei ca am plecat"

publicat 2024-01-11 23:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Ovidiu Burca, dezvaluiri socante despre ruptura dintre el si conducerea lui Dinamo: Am simtit ca si-au pierdut increderea in mine, a fost o usurare pentru ei ca am plecat Ovidiu Burca (43 de ani) a dezvaluit care a fost situatia dintre el si conducerea lui Dinamo in ultima perioada a acestuia pe banca "cainilor".Ovidiu Burca a parasit-o pe Dinamo la finalul lunii noiembrie. Oficial, de vina au fost rezultatele sub asteptarile suporterilor.Ovidiu Burca: "Am simtit ca si-au pierdut increderea in mine, a fost o usurare pentru ei ca am plecat""Am simtit ca cei din conducere si-au pierdut increderea in mine. ... ...continuare.

Radu Dragusin, mesaj de 4 cuvinte dupa ce a semnat cu Tottenham

publicat 2024-01-11 22:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Radu Dragusin, mesaj de 4 cuvinte dupa ce a semnat cu Tottenham Radu Dragusin a oferit un mesaj de 4 cuvinte dupa ce a fost prezentat oficial la Tottenham.Dragusin a fost filmat de cei din echipa media a lui Tottenham in timp ce spunea "Come on You Spurs". Mesajul clasic al celor care tin cu echipa londoneza. In traducere, "Haide Spurs!"VIDEO. Radu Dragusin, primele cuvinte in tricoul lui Tottenham Dragusin, mesaj de adio pentru GenoaDragusin a avut prima data un mesaj de adio pentru Genoa. ... ...continuare.

Contul lui Dragusin a "explodat" » Cati noi urmaritori a castigat intr-o ora de la prezentarea la Tottenham

publicat 2024-01-11 22:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Contul lui Dragusin a explodat » Cati noi urmaritori a castigat intr-o ora de la prezentarea la Tottenham Radu Dragusin (21 de ani) a fost prezentat oficial la Tottenham, dupa transferul de la Genoa. Internationalul roman a semnat pana in iunie 2030 cu Spurs si a costat 25 de milioane de euro, plus alte 6 sub forma unor bonusuri.Reporterii GSP Theodor Jumatate si Sebastian Culea sunt la Londra, de unde relateaza toate detaliile mutarii de senzatie a lui Radu Dragusin la Tottenham+1 FOTOContul lui Dragusin a "explodat": 14. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.